Kalenderen viser nu 2012, og for at fejre det nye år har flere bookmakere lanceret bonuser, og flere af dem retter sig både mod gamle og nye kunder.

Flere bookmakere har i forbindelse med årsskiftet fjernet bonus-ordninger som ellers havde været mere eller mindre permanente, mens andre har benyttet lejligheden til at introducere helt nye bonuser.

For god ordens skyld bringer vi herunder et overblik over hvor man lige nu kan hente en bonus hos bookmakere med dansk licens.

Betsson*: 1.000 kr. til både nye og gamle kunder

Betsson* glimrer ved at tilbyde en 100% bonus op til 1.000 kr. til både nye og eksisterende kunder.

Hvor bonus typisk plejer at være rettet mod nye kunder fejrer Betsson* deres nye danske side med at tilbyde en 100% indbetalingsbonus på op til 1.000 kr. Nye kunder får denne bonus på deres første indbetaling, mens eksisterende kunder får den på næste indbetaling til deres spillekonto.

Som om det ikke var nok, tilbyder Betsson* også 100 kr. til alle eksisterende kunder når de konverterer deres gamle Betsson-konto til den nye danske side (hvilket i øvrigt også gør sig gældende hos Betsafe - se bl.a. link sidst i artiklen).

Læs mere om de to Betsson* bonuser her

Flere bookmakere med 1.000 kr. bonus

Også Bet24, Bet365*, Betsafe, NordicBet* og Partybets tilbyder alle nye kunder en 100% signup bonus på op til 1.000 kr.

Hvis du ikke allerede har en konto hos én af de 3 udbydere, skal du måske kigge nærmere på detaljerne i de enkelte tilbud via vores bonus-oversigt på http://www.betxpert.com/bookmakere/bonus.

Danske Spil*: 1.000 kr. - også til gamle kunder

For det tidligere danske monopol, Danske Spil*, betød årsskiftet også at de nu melder sig i kredsen af spiludbydere med bonus-ordning, og tilbyder en 50% indbetalings-bonus op til 1.000 kr. - gældende for alle nye og eksisterende kunder, til anvendelse både på Oddset, Poker og Casino. 

Danske Spil* har i opbygningen af deres bonus-struktur skelet en del til den fremgangsmåde som har været anvendt af mange pokerrum. Det betyder at bonus løbende skal spilles fri, fremfor at den uddeles "up front". Det betyder at man hos Danske Spil* får sin bonus udbetalt i 4 "rater" efterhånden som man opfylder de satte krav til omsætning.

Vi forventer i øvrigt at have en fuld anmeldelse af Danske Spil* klar i vores bookmaker-guide midt i uge 1.

 Læs mere om Danske Spils 1.000 kr. bonus her

Øvrige bookmakere med bonus

Blandt de resterende bookmakere med dansk licens, kan man lige nu få følgende bonus:

Sportingbet: 100% signup bonus - op til 500 kr.

 Se bonus-detaljer

Ladbrokes: 100% freebet - op til 500 kr.

 Se bonus-detaljer

Bemærk: Ladbrokes har pt. problemer med deres nye danske side, men vi har fået bekræftet at den angivne bonus er gældende lige så snart Ladbrokes har fået tæmmet de tekniske problemer.

Betfair*: 100% signup bonus - op til 333 kr.

 Se bonus-detaljer

Betsafe: 100 kr. freebet når du konverterer din eksisterende konto til Betsafe.dk.

 Se bonus-detaljer

Husk at du altid kan holde dig ajour med eksisterende bonuser ved hjælp af bonus-oversigten i vores bookmaker sektion.