Kampagnehistorie: Selvom Danmark er fra tredje seedningslag, så er landsholdet af bookmakerne vurderet til at gå videre som en de to bedste fra gruppe C ved VM i fodbold. Nye kunder hos LeoVegas* kan få odds 30 på, at Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet. Spil for op til 10 kroner på, at Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet og få pengene 30 gange igen - uden omsætningskrav på den eventuelle gevinst.

Frankrig er topseedeet i gruppe C, og det vil være en stor overraskelse, hvis ikke de vinder gruppen og går videre til 1/8-finalerne ved VM 2018 i Rusland. Australien er seedet sidst i gruppen, og de forventes også at slutte sidst, når de tre runder i gruppespillet er slut.  

Det ser dermed ud som om, at kampen om andenpladsen i gruppe C står mellem Danmark og Peru. Det danske landshold møder sydamerikanerne allerede i deres første kamp ved VM, og allerede der vil der blive givet et klart fingerpeg om, hvem der kommer til at gå videre fra gruppen. Kigger man på bookmakernes odds, så er Danmark smalle favoritter i den kamp, ligesom de også er større favoritter end Peru til at kvalificere sig fra gruppen. 

Hvis du opretter dig som ny kunde hos LeoVegas*, kan du få odds 30 på, at Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet. I skrivende stund tilbyder LeoVegas* odds 1,65 for, at netop det sker, men du kan altså få pengene 30 gange igen på et indskud op til 10 kroner. 

LeoVegas*: Få odds 30 på, at Danmark går videre fra gruppespillet

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling på mindst 300 kroner
  • Spil for op til 10 kroner på, at Danmark går videre fra gruppespillet ved VM i fodbold.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds 30 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet) på din kupon.
  • Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Regler og vilkår gælder.
  • Denne kampagne er gyldig fra den 10. juni kl. 10.00 til den 14. juni klokken 17.00, hvor åbningskampen ved VM starter. For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link i denne artikel, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i øvrige velkomsttilbud fra LeoVegas*. Bemærk endvidere, at indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill ikke kvalificerer til dette tilbud.

Bemærk, at det ordinære odds på, at Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet kan variere, men det boostede odds hos LeoVegas* forbliver 30.