Kampagnehistorie: Nye kunder hos LeoVegas* kan få odds 20,00 på, at Harry Kane kommer på måltavlen i Englands første kamp ved VM mod Tunesien. Spil for op til 10 kroner på, at Harry Kane scorer mod Tunesien og få dine penge 20 gange igen uden omsætningskrav.

Opret din nye konto hos LeoVegas her


Et historisk profilfattigt engelsk mandskab må sætte sin lid til Harry Kanes målnæse, hvis England skal nå langt ved VM 2018 i Rusland. Harry Kane har for fjerde sæson i træk rundet 20 scoringer i  Premier League - og i år blev det endda til 30 scoringer.

Manager Gareth Southgate har sendt en klar besked om, hvem der skal gå forrest ved slutrunden ved at give anførerbindet til målslugeren fra Tottenham, og det er da også forventet, at Kane får scoret et par mål i en gruppe, der udover Belgien byder på kampe mod Tunesien og Panama.

Hvis du opretter en konto hos LeoVegas*, kan du få boosted dit odds til 20,00 på, at Harry Kane kommer på tavlen i Englands første kamp ved slutrunden mod Tunesien. Det almindelige odds på en Kane-scoring er 1,88, og uanset om det odds stiger eller falder, vil du som ny kunne få odds 20,00, på at den engelske anfører scorer mod Tunesien, for op til 10 kroner.

LeoVegas*: Sådan får du odds 20,00 på, at Harry Kane score mod Tunesien:

  • Klik her og opret din nye konto hos LeoVegas.

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling på minimum 300 kroner. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Harry Kane scorer for England i VM-kampen mod Tunesien 18. juni klokken 20. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds på 20,00 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Harry Kane scorer i kampen) på din kupon.
  • Kampagnen er gyldig fra 17. juni 2018 kl. 10:00 til kampstart d. 18. juni 2018 kl. 20:00.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.

Bemærk, at oddset, på at Harry Kane scorer mod Tunesien, kan variere, men det boostede odds forbliver 20,00.