Klaus Fuglgaard er ny tennisekspert på BetXpert. Den rutinerede better har mere end 25 års erfaring og har oplevet stødt stigende resultater gennem årene.

Jesper Nyenstad brillerer på herretennis-siden på BetXpert, hvor han igen og igen slår bookmakerne. Nu skal også kvindetennis have en dedikeret ekspert, og valget er faldet på erfarne Klaus Fuglgaard, der har stor erfaring som better.

“En erfaren rotte i faget er vel en naturlig beskrivelse af en mand, der har beskæftiget sig med betting i over 25 år. Dette krydret med en passion for tennis gennem mindst lige så lang tid, så har man en cocktail, der forhåbentlig matcher et virke som ekspert,” siger Fuglgaard.

“Min indsigt i spillet kommer fra en lang periode som aktiv, men også ekstrem interesse for tennis. Denne har været på højeste klinge siden midten af 90’erne, og spørger du min bedre halvdel, så har jeg mere styr på gamle resultater, end jeg har på mærkedage i parforholdet. Jeg har også erfaring som ekspert fra diverse steder siden begyndelsen af 00’erne.”

Det tidlige marked og den påkrævede disciplin

For Klaus Fuglgaard er det vigtigt at være hurtigt ude for at fange bedst muligt værdi i markedet.

“Jeg overvåger konstant markederne og slår gerne til ved åbningen af disse. Det er relativt let for mig at spotte, om der er value i et åbningsodds, ved at bruge diverse kriterier, som er stillet op i en skabelon.”

De fleste oplever i starten af betting-karrieren, at disciplinen er en mangelvare. Den konklusion kom Klaus Fuglgaard tidligt til, og siden har regnskabet set bedre og bedre ud.

“Jeg har ligesom de fleste haft en indlæringsperiode, hvor mit money management var udfordret, og hvor jeg manglede strategier. Denne læreperiode er slut, og jeg har udviklet en ret kynisk approach, hvor jeg tager tab som en naturlig ting af gamet. Det har resulteret i, at jeg er på et niveau, hvor jeg slår markedet mere, end det slår mig, og hvor jeg får bedre odds end lukkeoddset,” lyder det fra Fuglgaard

“Mine resultater er derfor progressive, og jeg har en stigende ROI for hvert år med cirka én procent.”

Det lunefulde ved kvindetennis

Mange har sikkert ofte bandet over spil på kvindetennis, da der her er langt flere overraskelser, end man ser på herresiden. Netop det aspekt gør kvindetennis særligt interessant for BetXperts nye ekspert.

“WTA-tennis er spændende, fordi det indeholder så mange mentale elementer. Og især det mentale er svært at kvantificere for markedet, hvorfor der ligger noget potentiel edge mod markedet. Jeg synes, denne uforudsigelighed i WTA er fascinerende.”

“Det er ikke ligesom ATP, hvor tre-fire stykker har domineret i en lang årrække. Inden for de seneste tre-fire år har vi næsten haft en ny Grand Slam-vinder hver gang. Og så er det jo permanent spændende at følge Serena Williams i jagten på den 24. grand slam, der vil gøre hende til den mest vindende kvinde i historien.”

Vi ønsker Klaus Fuglgaard velkommen og glæder os til at følge hans tips på BetXpert.