Basket-sæsonen lakker i dén grad mod enden, men vi kan lige nå at sige goddag til vores nye ekspert udi NBA og BBL (tysk basketball): Rasmus Nielsen. Se hans to første eksperttips: 

 

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors (3,5-0): 2

 

Bayern München - Brose Baskets: 2

 

Bemærk at både NBA og BBL er i gang med finaleserien.

Note fra BetXpert apropos Kelly/indsatssystem:

Her på siden bruger vi - fordi det er nemt og overskueligt - flatbetting, men vi er (jvf diverse Money management-artikler vi har bragt) udmærket klar over at den bedste profit-optimering sker via varierede indsatser. Vi arbejder da også på at få tilføjet et indsatssystem der bygger på Kellys formler. Mere derom senere.

 

Rasmus er blevet ekspert efter en kort, men intens kvalifikationsperiode (brugerprofil: NBAfreak) der, sammen med en god dialog, har overbevist os om at han kan bidrage med gode tips og konstruktiv rådgivning af vores læsere.

 

Vi giver hermed ordet til Rasmus selv:

 

Jeg har spillet basketball siden jeg fyldte 9 år. Jeg har oddset i 2 år og været forbi en del forskellige matematiske strategier, men J.L. Kelly gav mest mening for mig i forhold til hvilket udbytte jeg fik, så jeg blev hængende på den, og har brugt det bettingsystem ca. 5 måneder. Jeg oddser på basketball i mange ligaer, men har størst indsigt i tyske hold (både når de spiller i euroleague og BBL), samt of course, mit hjertebarn, NBA.
 

 Se, hvordan du streamer den kommende sæson af NBA.