Vi har hevet den dygtige brugertipper FredeHP (god næse for fodbold-langtidsspil) ind i BetXperts ekspertpanel. 

Frede fortæller:

Jeg blev interesseret i nichen specialspil og langtidsvæddemål, da jeg blev klar over jeg fandt det lettere at sætte en chancevurdering på disse spil og at bookmakerne ofte var indbyrdes uenige. Det var muligt for mig at slippe lidt væk fra den specialiserede information, der var nødvendig ved en kamp (skader, form, vejrforhold etc.) og i stedet anvende mere generel viden om fodbold til at sætte en chancevurdering, såsom hvor god en spiller eller klub er. De mindre betydende variabler for en sæson (skader, form og vejrforhold), udlignes meget ofte over tid og derfor behøves der ikke tages højde for dem i samme grad. Fokus er mere langsigtet, hvilket tiltalte mig. Efter succes med dette i et halvt års tid, skrev jeg til BetXpert and the rest is history...

Frede Pedersen har allerede de første tips ude. Se dem her

Frede Pedersen er 23 år og bor i København, hvor han studerer på CBS. Han har kvalificeret sig som ekspert via en række stærke brugertip hvor han gang på gang har fanget bookmakerne i skæve odds på fx kl klubskifte og EM-udtagelse.

Mange af hans brugertip er faktisk stadig aktive (se dem her); kun seks er afgjort, med en tilbagebetaling på 370%.

Så høj en tilbagebetaling kan han naturligvis ikke holde sig på i længden, men mindre kan også gøre det, og vi er glade for at indlemme hans fine oddsnæse i vores ekspertpanel.

Limits og slash

Langtidsspil som dem Frede gør sig i, har desværre ikke synderlig langtidsholdbarhed – de er hyppigt udsat for hurtige oddsslash og lave indsatsgrænser.

Men læsere der er kvikke ved havelågen, bør nu stadig kunne bruge hans tip, og Frede gør i øvrigt en dyd ud af at skrive i hver analyse hvad den generelle indsatslimit er for det pågældende spil.

Vi mener der skal være plads til begge dele på BetXpert – dvs både spil a la dem Frede kommer med, og fx 1X2-spil fra de store fodboldligaer (dvs spil uden streng limit og høj slash-risiko). Det ene udelukker ikke det andet.

Vi er da også i gang med at forstærke panelet på sidstnævnte front. Et skridt blev taget her - og flere er på vej. Hold øje med siden!