Vi har gaflet een af branchens bedste fodboldtippere, Tonni Munk Jensen. Hans spilforslag på dansk fodbold kan nu følges her på siden.

Se hans første eksperttip: Randers slår FC Midtjylland

Tip til de store fodboldmarkeder. Vi taler ofte om det – men nu gør vi også noget ved det her på BetXpert. Vi har nemlig hevet Tonni Munk Jensen ind som ekspert på (primært) dansk fodbold.

Det skulle meget gerne medføre en række gode analyser og tip til Superligaen, hvor bookmakerne som bekendt er mindre limithysteriske end de er ved diverse niche-sportsgrene og ligaer.

Ind i mellem vil der også falde spilforslag af til de store ligaer. Tonni vil desuden komme med tip til de nedre danske rækker – til og med Danmarksserien. Her er bookmakerne naturligvis mindre large mht limit og slash, men til gengæld er det nok nemmere at fange dem med håret i postkassen.

Ex-AaBer med stærke tip

Hvem er Tonni Munk Jensen, spørger du? Jamen, lad os give ham selv ordet:

”Jeg har spillet over 100 divisionskampe, været på kontrakt i AaB under Hans Backe, spillet sammen med Ståle Solbakken og haft trænere som Lars Søndergaard og Jakob Michelsen. Derudover har jeg været fuldtids-oddssætter hos NordicBet/Betsson i snart 10 år, hvor jeg har haft hovedansvaret for dansk fodbold begge steder.”

Nu stopper Tonni hos NordicBet/Betsson, og det kommer BetXpert til gavn! Den danske sæson lakker mod enden, men nogle runder er der da tilbage - og derefter er det bare at vente til den nye sæson går i gang efter sommerferien. Vi glæder os.

Som tipper har Tonni de seneste mange år konsekvent ligget på + 107-112 % pr. sæson. Han byggede Den Sorte Boks på SpilXperten op til at have 8-9 % i plus, og på Blogabet noterede han sig for 108% for 400 spil.