BetXpert har hevet CDbjerg ind i ekspertpanelet hvor han skal komme med fiduser til bl.a. Eurovision og eksotiske fodboldligaer...

CDbjerg som lyder det borgerlige navn Claus Dejligbjerg, har haft en brugerprofil hos BetXpert siden 2008 og er kendt som en aktiv bidragyder til forum, blogs og brugertips.

Claus bor i Himmerland, er 33 år, pædagogstuderende og førsteholdstræner for et herresenior-fodboldhold.

- Jeg er fan af FCK, Barca og Newcastle, men elsker generelt alt sport og bruger timevis på at se sport, dog mest fodbold...

Bettingmæssigt er Claus fleksibel og lidt speciel i sine interesser:

- Jeg spiller på mange mærkelige ting, især ESC (Eurovision Song Contest, for de uindviede) og mellemamerikansk fodbold elsker jeg. Jeg har ikke een liga jeg er 100 % i, men er snarere 90% i mange.

Claus har bettet i mange år, men siger at det først er de senere år der er kommet mere styr på hans spil. Han kan stadig begå chancevurderingsfejl, især i handicapspil, men fra BetXperts side mener vi at det opvejes af hans entusiasme og evne til at finde gode odds. På eksotiske områder, men såmænd også til fx den europæiske Champions League.

Du kan se hans ekspertside her (hvor du kan tilmelde dig en mailingliste) - og her er en liste over hans første eksperttips, fra den nord- og mellemamerikanske Champions League: