BetXpert har hyret en ekstra mand til at komme med spilforslag til de nedre danske fodboldrækker: Jakob Thomsen. Se hans første eksperttip...

Den 27-årige københavner har været læser af BetXpert i adskillige år og oprettede en aktiv brugerprofil i juni i år.

Der er tale om brugertipperen Il_Falco der efter et kvalifikationsforløb har fået en tjans i ekspertpanelet. Som brugertipper har han mest leveret tips til tennis og cykling (begge er områder hvor han også vil bidrage som ekspert), men hans fokus er især på dansk fodbolds nedre rækker. 

Jeg har især et godt øje til fodboldklubberne på Amager og i Københavnsområdet generelt, i kraft i min tidligere gerning som dommer

Hvad cykling angår stammer Jakobs betting-indsigt simpelthen fra en interesse i sporten. Tennis-interessen bunder i at flere af hans kammerater spillede på højt niveau som ungdomsspillere. Fodbold har han et lidt mere direkte forhold til:

- Jeg blev i en tidlig alder uddannet fodbolddommer, men har efterhånden mistet interessen for dette. Men fodboldinteressen består. Jeg har især et godt øje til fodboldklubberne på Amager og i Københavnsområdet generelt, i kraft i min tidligere gerning som dommer. Udover mit kendskab til diverse hold som dommer, har jeg selv spillet i Kastrup Boldklub i mange år, og har en del venner der spiller på hold fra 2. division til Serie 1.

Jakobs første eksperttip går på fredagens kamp i 2. Division mellem Frem og Søllerød-Vedbæk: