Det er ved at være thanksgiving-tid igen. I den anledning er der naturligvis også NFL på programmet. NFL-ekspert Lasse Meineche har tre spilforslag klar til dig.

OBS: Efter at denne artikel blev skrevet, er kampen mellem Pittsburgh Steelers og Baltimore Ravens blevet rykket til søndag klokken 19.15. Dette skyldes flere coronatilfælde i Ravens-lejren.

På torsdag holder amerikanerne thanksgiving. Her står den på kalkun og samvær med familie og venner. Og selvfølgelig også NFL i fjernsynet. Ingen thanksgiving uden NFL. 

Om du agter at stimle sammen med venner og familie eller ej for at se NFL til thanksgiving, så kan du få gavn af Lasse Meineches NFL-tips. Vores dygtige ekspert har fundet værdi i alle tre thanksgiving-kampe. Vi lægger ud med at se på den tidlige klokken 18.30-kamp mellem Detroit Lions og Houston Texans.

Spilforslag til Detroit Lions – Houston Texans

Lasse Meineche har fundet værdi i en sejr til Houston Texans. NFL-eksperten fik spillet til odds 1,70 hos bwin*. Kampen begynder torsdag klokken 18.30 og kan følges på TV3 Sport.

Detroit Lions - Houston Texans: 2-tal til odds 1,70 hos bwin*

Lasse Meineche skriver i sin indledning til tippet:

"Texans' angreb er noget mere potent end Lions', der er plaget af skader. Omvendt hører Texans' forsvar også til i bunden af NFL, men særligt Matthew Staffords skade kan blive afgørende for Lions."

Bemærk dog, at oddset er faldet, siden Lasse Meineche lagde sit tip ud. I skrivende stund er det højeste odds 1,64 hos bet365*. Det odds indeholder liga akkurat værdi jævnfør NFL-ekspertens cv på 39-61.

Odds på Houston Texans hos bet365

Foruden det, der står i indledningen, lægger NFL-eksperten også vægt på, at Detroit Lions har mindre forberedelsestid. Dette er ikke just optimalt, når du i forvejen har en del tvilsomme spillere, som det er tilfældet for Detroit-klubben. 

Lions' QB Matthew Stafford spillede med en brækket finger senest mod Panthers. Han sagde godt nok bagefter, at det ikke påvirkede ham, men hans stats for kampen var ikke for gode. Han completede kun 18/33 kast og snittede kun 4,4 yards per kast.Det var 4. dårligst af alle QBs i week 11.

Lasse Meineche påpeger dog, at Texans' forsvar heller ikke er noget at råbe hurra for. Herudover har også de nogle spillere, som er tvivlsomme til opgøret. 

De bedste odds til kampen

BetXpert har fundet de bedste odds til opgøret mellem Detroit Lions og Houston Texans. 

Hvem vinder kampen (Moneyline) Højeste odds Bookmaker
Detroit Lions 2,43
Houston Texans 1,64
Hvor mange point scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 point 2,00
Under 51,5 point 1,91

OBS: Odds er fra onsdag den 25. november klokken 14.15

Spilforslag Dallas Cowboys – Washington Football Team

Det næste NFL-spilforslag går på, at Dallas Cowboys skal score det længste touchdown i kampen. Det spil fik Lasse Meineche til odds 1,80 hos bet365*. Opgøret begynder torsdag klokken 22.30 og kan følges på TV3 Sport.

Dallas Cowboys – Washington FT: Cowboys scorer det længste TD til odds 1,80 hos Nordbet og bet365*


NFL-eksperten skriver i sin indledning til spilforslaget:

"Washington er ikke et hold, der typisk scorer lange touchdowns. Omvendt er Cowboys et hold, der har tilladt mange store spil på forsvaret, men med QB Andy Dalton tilbage bør de være godt stillet her."

BetXperts NFL-mand skriver videre i sin analyse, at Washington Football Team kun har vundet dette fiktive spil i to ud af deres seneste ti kampe. Én af disse kampe var dog mod netop Dallas. Ved den lejlighed måtte Andy Dalton dog udgå. Han er tilbage nu. 

Man bør imidlertid notere sig, at Washington har et af de bedste kasteforsvar i ligaen. Det kan sagtens tale imod et langt TD til Cowboys. 

Odds til Dallas Cowboys - Washington Football Team

Herunder finder du de bedste odds til NFL-kampen mellem Dallas Cowboys og Washington Football Team. 

Hvem vinder kampen (Moneyline) Højeste odds Bookmaker
Dallas Cowboys 1,69
Washington Football Team 2,30
Hvor mange point scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 45,5 point 1,90
Under 45,5 point 1,95

OBS: Odds er fra onsdag den 25. november klokken 14.37.

Spilforslag til Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens

Det sidste spilforslag går ud på, at Pittsburgh Steelers vinder med 1-13 point. Det spil har vores NFL-ekspert fået til odds 2,40 hos Betfair Sportsbook*. Opgøret begynder søndag klokken 19.15 og kan ses på TV3 Sport. 

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens: Steelers vinder med 1-13 point til odds 2,40 hos Betfair Sportsbook*

Lasse Meineche skriver i sin opsummering af spilforslaget:

"Ravens er blevet ramt af corona-smitte, og det kan koste dem dyrt. Ravens havde dog fortjent bedre i de to holds sidste indbyrdes møde, men jeg spår, at Lamar Jackson igen kan få en svær kamp mod Steelers' pass-rush."

Lasse Meineche skriver videre i sin analyse, at Baltimore Ravens er ramt af corona. Således er RB Mark Ingram og J. K. Dobbins begge testet postitive. DT Brandon Williams er ligeledes sendt hjem, da han har været i tæt kontakt med dem.

Ravens har på grund af coronasmitten lukket deres træningsfaciliteter. Det er selvsagt ikke en optimal forberedelse til en kamp. Det lyder videre, at "Steelers har et fremragende pass-rush, der sidste gang var med til at forcere 4 turnovers mod Ravens."

Slutteligt lægges der dog blandt andet vægt på, at Ravens har et godt kasteforsvar, der kun tillader 6,1 (#3) yards per kast. Steelers er ydermere #24 i yards per kast på angrebet med 6,4.

Odds til Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens

Vi har naturligvis også gransket markedet for de bedste odds på Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens. 

Hvem vinder kampen (Moneyline) Højeste odds Bookmaker
Pittsburgh Steelers 1,45
Baltimore Ravens 3,00
Hvor mange point scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 44,5 point 1,92
Under 44,5 point 1,95

OBS: Odds er fra onsdag den 25. november klokken 14.55. 


Du kan læse de fulde versioner af Lasse Meineches NFL-spiltip på forsiden eller på hans ekspertprofil.

Holder traditionen i hævd

Det er ikke helt tilfældigt, at Dallas Cowboys og Detroit Lions spiler på Thanksgiving Day. Siden 1966 er det kun sket to gange, at Dallas Cowboys ikke har spillet på Thanksgiving Day: i 1975 og 1977.

For Detroit Lions begyndte traditionen for endnu længere tid siden. Her skal vi skrue tiden tilbage til år 1934. Det var desuden det første år, hvor de ikke længere gik under navnet Portsmouth Spartans og tilmed blev flyttet til Detroit. 

Uanset om man holder med Dallas Cowboys eller Detroit Lions eller ej, er der en stor tradition for, at man ser NFL til thanksgiving. Det handler om god mad og samvær med venner og familie og for mange også om NFL i fjernsynet. Normale kampe, der ikke hører under Super Bowl eller slutspillet, bliver typisk set af mellem ti og 20 millioner seere. Thanksgiving-kampene bliver set af 30-35 millioner mennesker.