Den amerikanske footballliga, NFL, er klar til et åbent sportsbettingmarked, men ligaens kommissær, Roger Godell, ønsker at Kongressen udformer retningslinjerne. Læs denne og resten af ugens bettingnyheder her.

NFL er klar til at tage imod sportsbetting. Sådan lyder det fra ligaens kommissær, Roger Godell, der kan berette, at der er lagt planer for at uddanne og træne klubber, spillere og andre ansatte forud for en åbning af det amerikanske marked.

Roger Godell har dog fortsat et ønske om, at Kongressen udformer et fast regelsæt til de stater, der åbner op for sportsbetting. Ifølge ham skal det indeholde fire principper.

  1. Der skal være en omfattende kundebeskyttelse
  2. Sportsligaerne skal kunne beskytte deres indhold fra dem, der vil forsøge at stjæle eller misbruge det
  3. Fans skal have adgang til officiel, troværdig ligadata
  4. Myndighederne skal have ressourcerne til at overvåge og værktøjerne til at håndhæve reglerne

To af de øvrige sportsligaer i USA, NHL og NBA, har tidligere krævet at få 1 % af omsætningen, og selvom kravet angiveligt er faldet til 0,25 %, så har NFL i øjeblikket ikke tænkt sig at være en del af det krav.

New Jersey og Delaware bliver med al sandsynlighed de første stater, der kommer til at tilbyde sportsbetting efter åbningen af markedet. Det forventes, at de er klar i juni.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 21

20/5 Bet365* kigger mod Malta - Gibraltar afviser

Times of Malta kunne i løbet af ugen berette, at Bet365* kiggede mod at flytte sit Gibraltar-kontor til Malta som følge af Brexit. Det ville i så fald betyde meget for maltesisk økonomi. Gibraltars gamblingminister har dog talt med Bet365*, der afviser at deres engagement i Gibraltar er ved at lukke ned.
​Læs mere

23/5 Paddy Power Betfair* indgår samarbejde med FanDuel

I sidste uge lød det, at Paddy Power Betfair* var interesseret i at købe FanDuel med henblik på at komme ind på det amerikanske marked. Nu er parterne blevet enige om at fusionere deres US-aktiviteter. Det forventes at være gennemført i tredje kvartal af 2018.
Læs mere

23/5 Unibet* lancerer serie inspireret af Top Gear og An Idiot Abroad

Unibet* lancerer en serie i seks afsnit, der er inspireret af Top Gear og An Idiot Abroad. I serien følger man to hold, der er nybegyndere inden for betting. De rejser rundt i verden, og kvaliteten af deres rejser vil afhænge af deres bettingsucces. Brian Laudrup medvirker blandt andet i serien.
Læs mere (betalingsside)

23/5 Cherry-direktør undersøges for insiderhandel

Cherry Groups administerende direktør, Anders Holmgren, undersøges i øjeblikket for insiderhandel. Der vides ikke med sikkerhed, hvilken handling der har udløst anklagen, men tilbage i marts købte han aktier i Cherry Group, få uger før de kom med en positiv opdatering i midten af april.
Læs mere (betalingsside)

26/5 Kunderne strømmer til russiske bookmakere før VM

Flere russiske bookmakere melder om en fremgang i besøgstallet på omkring 400 % i forhold til november 2017. Det er den forestående VM-slutrunde, der er årsag til de flotte besøgstal.
​Læs mere