BetXpert kommer vidt omkring i denne weekend. Vi kan således byde ind på såvel skyskidning i Norge, lokalopgør i Danmark og Spanien samt MMA og boksning på den anden side af Atlanten - og meget mere.

Sæsonens sidste vintersporttip:

Vores vintersportsekspert Nicolai Kristensen har i skrivende stund syv analyser ude til lørdag, der dækker såvel skiskydning, langrend og storslalom. Denne weekend markerer desværre denne sæsons sidste tip fra Nicolai, som igen i år har leveret forrygende resultater og noteret sig for en tilbagebetaling på hele 126% på sine foreløbige 97 tip.

Lokalopgør i Danmark og Spanien:

Herhjemme i lille Danmark venter "New Firm" når FC København søndag kl. 18 tager imod rivalerne fra Brøndby. En analyse af denne kamp er på trapperne. Det samme gør sig gældende for Madrid-derbyet lørdag aften mellem Atletico Madrid og Real Madrid.

Milano-San Remo:

Lørdag morgen går starten til det 298 km lange Milano San Remo, som vores cykelekspert Jacob Nordestgaard har forfattet en optakt til. Et tip til løbet er ligeledes lagt ud.

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Saftige odds i tysk og engelsk fodbold samt boksning:

Martin K. Andersen har budt ind med tre tip fra lørdagens Bundesliga-kampe, herunder et saftigt odds 4,75 på FC Köln-sejr i Hamburg over Hamburger SV, som i sidste uge led et forsmædeligt 0-6-nederlag til Bayern München og har fyret træner Armin Veh.

I England kan vi byde på tip fra såvel Premier League som npower Championship. I lørdagens Premier League-opgør mellem Manchester United og Bolton har Jesper Ambrosius fundet værdi i et solidt odds 3,04 på en United-sejr med ét mål, med tilbagebetaling af indskuddet i tilfælde af uafgjort.

Vores bokse- og MMA-ekspert Loke Barrett har hele otte tip klar til lørdag aften og nat - to boksetip og seks MMA-tip. Blandt tippene kan findes både odds 4,00, 4,50 og 5,50 for de med hang til højoddsere, mens odds 1,48 og 1,66 står klar til de der måtte foretrække spil i det mindre høje luftlag.

Det samlede overblik?

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

For et samlet overblik over alle vores analyser og tip - der er flere end de ovennævnte, og der vil komme yderligere til - se da forsiden af BetXpert.com eller her.

Glem heller ikke vores Match Center. Herfra kan du klikke dig ind på weekendens kampe (foruden "New Firm" i Danmark spilles "Old Firm" i det skotske på søndag, når Rangers og Celtic tørner sammen i finalen af den skotske liga cup) og se ikke bare hvad vi har skrevet, men også hvad diverse medier har skrevet om opgørene. Derudover kan findes odds og statistk om holdene i den pågældende kamp. Man kan selvfølgelig også selv starte en diskussion om en kamp herfra.

Læs mere om Match Center her