Sidste omgang gruppekampe spilles onsdag aften og ovenpå en tirsdag hvor alle CL-bets gik hjem, melder vi os igen på banen med en håndfuld analyser...

De sidste otte gruppekampe skal afgøres i aften, inden det for alvor er slået fast hvem der går videre i turneringen, hvem der skal spille Europa League og hvem der er helt ude i kulden. Nogle hold kender dog allerede deres skæbne og det åbner op for en række bets, hvor motivationsfaktoren er afgørende.

Sådanne har Torben N. Sørensen kastet sig over og det har udmøntet sig i en håndfuld anbefalinger. Vi starter i Manchester hvor United får besøg af CFR Cluj. Englæderne har vundet gruppen og har en vigtig kamp mod Man City i weekenden og stiller derfor formentlig op med reserver mod det rumænske mandskab, der stadig har masser at spille for.

20:45 Manchester United-CFR Cluj X2 3,00

Samme scenarie gælder i Barcelona, hvor den spanske storklub er værter for Benfica, der er i spil til gruppens andenplads. Også her peger Torben på, at det gæstende hold får minimum ét point ud af anstrengelserne.

Se Torbens andre analyser her:

20:45 Braga-Galatasaray 2 2,38

20:45 Celtic-Spartak Moskva 1 1,57

20:45 Shakhtar Donetsk-Juventus (Asian 0:0) 2 2,10

Samt info-analyse: 20:45 Lille-Valencia

Gårsdagens tre CL-anbefalinger fra BetXpert gik alle hjem og sikrede en tilbagebetaling på 180,66% så mon ikke det er en god ide, at skimme dagens forslag?