Gruppespillet i de europæiske turneringer er næsten ovre, men hvem har noget tilbage at spille for? Se en oversigt her…

Der resterer kun en runde af gruppespillet i henholdsvis Champions League og Europa League. Nogle holds skæbne er allerede forseglet, hvadenten det er som videre kvalifikant eller et definitivt exit.

Skaf dig her et overblik over hvem der har noget tilbage at spille for inden sidste runde, og hvem der ikke har:

CHAMPIONS LEAGUE

Vinderen af gruppen møder nr. 2 i en anden gruppe. Tredjepladsen går videre til Europa League.

Regler i tilfælde af pointlighed: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/79/68/69/1796869_DOWNLOAD.pdf

Gruppe A

Porto (1) og PSG er videre (2). Ét point skiller de to inden de mødes i Paris i sidste spillerunde.

Dynamo Kiev er sikre på tredjepladsen.

Gruppe B

Schalke og Arsenal er videre. Ét point skiller dem inden tyskerne gæster Montpellier og Arsenal skal på besøg hos Olympiakos, der er sikre på tredjepladsen.

Gruppe C

Malaga og AC Milan er sikre på henholdsvis første- og andenpladsen. Zenit og Anderlecht har begge fire point inden de gæster de to kvalificerede mandskaber. Indbyrdes er de lige, men Zenit har en bedre målscore med ét mål.

Gruppe D

Dortmund og Real Madrid er videre som etter og toer. Ajax har fire point, Manchester City tre inden de gæster henholdsvis Real Madrid og Dortmund.

Gruppe E

Kun FC Nordsjællands sidsteplads er givet. Chelsea (7 point) tager hjemme imod danskerne, men uafgjort mellem Shakhtar (10) og Juventus (9) vil sende de to hold videre.

Gruppe F

Bayern München og Valencia er begge videre med 10 point. Bayern er bedst indbyrdes, så spanierne skal hente flere point ude mod Lille end Bayern gør hjemme mod BATE, hvis man vil erobre førstepladsen. BATE er sikre på tredjepladsen.

Gruppe G

Barcelona er sikre på førstepladsen. Benfica og Celtic har begge 7 point, portugiserne er bedst indbyrdes, men møder Barcelona ude. Spartak Moskva slutter sidst uanset hvad.

Gruppe H

Manchester United er videre som etter. Galatasaray og Cluj slås om andenpladsen, begge med 7 point, men tyrkerne som indbyrdes bedst. Galatasaray møder Braga, der er sikre på sidstepladsen.

EUROPA LEAGUE

I Europa League er vinderne - sammen med tredjepladserne fra Champions League - seedede til den første knockout-runde og spiller derfor returopgøret på egen bane.

Regler i tilfælde af pointlighed: http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/80/06/31/1800631_DOWNLOAD.pdf

Gruppe A

Anzhi er videre mens Liverpool og Young Boys kæmper om andenpladsen (begge med 7 point, Liverpool bedst indbyrdes). Udinese, der møder Liverpool, er ude.

Gruppe B

Atletico Madrid og Viktoria Plzen er begge videre. 2 point adskiller de to inden de mødes i Tjekkiet i sidste runde.

Gruppe C

Fenerbahce og Gladbach er videre som henholdsvis etter og toer.

Gruppe D

Bordeaux og Newcastle United er videre. Ét point adskiller de to inden de mødes i Frankrig i sidste runde.

Gruppe E

Kun Moldes sidsteplads er givet. FCK (7 point) kæmper med Stuttgart (8) og Steaua (10). FCK skal vinde med mere end ét mål hjemme over Steaua for at gå videre (MEN; FCK er også videre med en 1-0-sejr). En Stuttgart-sejr over Molde sikrer tyskerne avancement, men vinder FCK ikke er man også videre.

Gruppe F

Dnipro og Napoli er videre som etter og toer. I tilfælde af pointlighed er Dnipro bedst indbyrdes.

Gruppe G

Genk er videre og kan sikre førstepladsen med et point hjemme mod Basel. Schweizerne er videre i tilfælde af uafgjort, så Videoton skal vinde over Sporting (der allerede er færdige) og altså håbe på en Genk-sejr i den anden kamp.

Gruppe H

Rubin Kazan og Inter er videre som etter og toer.

Gruppe I

Lyon og Sparta Prag er videre som etter og toer.

Gruppe J

Lazio er videre mens både Tottenham og Panathinaikos kan nuppe andenpladsen. De mødes i England, hvor grækerne skal vinde for at gå videre. Spurs kan også blive etter hvis man indhenter de to point op til Lazio.

Gruppe K

Metalist og Bayer Leverkusen er videre som etter og toer.

Gruppe L

Hannover 96 og Levante er videre. Levante kan nuppe førstepladsen med en sejr hjemme over tyskerne i den sidste kamp.