Selvom der netop er trådt ny dansk regering til, så er Mette Frederiksen stadig bookmakernes favorit som ny statsminister efter et valg - se odds her og læs alle ugens bettingnyheder...

En ny trekløverregering bestående af Venstre, Liberal Alliance og De Konservative er netop trådt til efter, at Venstre alene har været regeringsparti siden seneste folketingsvalg i 2015.

På trods af stor optimisme og fornyet arbejdsro i de borgerlige rækker, så ændrer det ikke på, at Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen stadig er bookmakernes favorit til at vinde næste folketingsvalg.

Danske Spil* giver således odds 1,95 på, at Frederiksen kan kalde sig statsminister efter næste valg, som senest skal afholdes juni 2019. Nuværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen, giver derimod hele 3,25.

Gå til spillet her. 

-> Sport - >Flere sportsgrene -> Dansk Politik

Andre nyheder fra uge 47

22/11 William Hill får første Nevada-licens

Den britiske bookmaker, William Hill, er blevet den første bookmaker, der har fået en licens til at udbyde eSports-odds i den amerikanske stat, Nevada. Nevada-guvenøren Brian Sandoval ser det som et vigtigt skridt mod at blive den førende eSports-hovedstad.

Læs mere

23/11 Spansk bookmaker indgår Real Madrid-aftale

Den spanske bookmaker, Codere, har indgået en aftale med Real Madrid, således at bookmakeren i de kommende tre sæsoner er klubbens bookmakerpartner. Dermed vil de fremgå på stadionet såvel som holdets hjemmeside. De havde tidligere en aftale med Valencia.

Læs mere (betalingsside)

24/11 Online gambling er det største i Storbritannien

Nye tal fra den britiske "Gambling Commission" viser, at online gambling er det største i Storbritannien. Med en andel på 33% af alt spil har online gambling derfor slået både gambling ved retailers samt det nationale lotteri. I en 12 måneders periode sluttende i marts 2016 har online gambling omsat for 4,5 mia. pund, hvoraf størstedelen har været fra online casinoer.

Læs mere (betalingsside)

24/11 Spillemyndigheden lancerer ny app

Spillemyndigheden har lanceret en ny app, hvor du kan teste om du lider af spilleproblemer. Ni spørgsmål skal være med til at afgøre om du har problemer eller ej, ligesom der er mulighed for at udelukke sig selv fra spil via appen. Ligeledes vil Spillemyndigheden lancere tv-reklamer i december og januar.

Læs mere

25/11 Beligske fodboldspillere risikerer karantæne

Fire belgiske spillere har angiveligt spillet på egne kampe og kan derfor risikere at modtage en karantæne fra den belgiske fodboldforening. Straffen kan blive helt op til otte kampe, hvilket er den maksimale straf for den forseelse i Belgien.

Læs mere