FC Midtjylland og FC København er stukket af fra konkurrenterne i Superligaen og mødes torsdag i pokalturneringen. Begge hold er i forrygende form, men kun et hold kan gå videre til kvartfinalerne. Kan Ståle taktisk udmanøvrere midtjydernes nye, uprøvede træner, eller vejer hjemmefordelen på MCH Arena for tungt? Se odds på kampen her.

De regerende mestre fra FC Midtjylland fik en perfekt optakt til torsdagens pokalkamp mod FCK, da de mandag slog sidste sæsons sølvvindere fra Brøndby 3-2 efter at have været bagud to gange i en underholdende kamp i Herning.

1X2 odds, FC Midtjylland - FC København, Tor. 1. nov. 2018 kl. 19:40

FC Midtjylland

Uafgjort

FC København

I en lige kamp viste midtjyderne sig en tand stærkere i begge felter, og især venstreback Marc Dal Hende var med to mål toneangivende i sejren.

I Parken var Robert Skov mod AGF nok engang manden bag en offensiv pragtpræstation for løverne. Skov scorede to gange i 4-2-sejren, ligger på en delt andenplads på Superligaens topscorerliste og må være en stærk kandidat til Åge Hareides næste landsholdstrup til Nations League-kampene mod Wales og Irland i midten af november.

Odds på FC Midtjylland - FC København: Hvem går i kvartfinalen?

Med 31 point for 14 kampe deler torsdagens duellanter førstepladsen i Superligaen, men bookmakerne har alligevel FC Midtjylland som favorit - sandsynligvis pga. ulvenes skræmmende hjemmebane, der har givet syv sejre og en uafgjort i otte kampe i sæsonen.

FC Midtjylland - FC København

Vil FCK rotere inden Brøndby-brag og Europa League?

FCK har en bred trup, men er også tynget af at være med i tre turneringer i år: Superligaen, pokalturneringen og Europa League. I weekenden venter et af sæsonens opgør på udebane mod et skrantende Brøndby-mandskab, inden turen går til Prag i næste uge, hvor der er dømt altafgørende revanchekamp mod Slavia.

"Vi kommer til at bruge en stor del af truppen i de to kampe, der kommer nu," sagde Ståle Solbakken mandag ifølge bold.dk, så det virker sandsynligt, at i hvert fald dele af den bedste startopstilling får lov at sidde over i torsdagens 1/8-finale.

FC Midtjylland har også en svær kamp i weekendens udekamp mod Esbjerg, der ligger på en flot tredjeplads, men midtjyderne har ingen kamp i midten af næste uge og har bedre mulighed for at restituere truppen.

1X2 odds, FC Midtjylland - FC København, Tor. 1. nov. 2018 kl. 19:40

FC Midtjylland

Uafgjort

FC København

Kenneth Andersen skal forlænge god start

10. oktober blev Jess Thorup erstattet af Kenneth Andersen, der indtil da havde stået i spidsen for klubbens U-19-hold. Den nye sherif i Herning er kommet flyvende fra start med målrige sejre over FC Nordsjælland og altså senest Brøndby.

Midtjylland-trænerens trup kommer til kampen med en dags mindre restitution i benene, da FCK spillede søndag mod AGF.

BetXperts Søren Jonassen har lavet en infoanalyse til kampen, hvor debatten allerede går lystigt. Læs analysen og deltag i debatten her.