Bet25 tror ikke, Brøndby smider sin tyske træner, Alexander Zorniger, på porten, på trods af en sløj pointhøst i den indledende del af sæsonen.

To point er seneste sæsons lige ved og næsten-mestre fra Brøndby i skrivende stund fra næstsidstepladsen i Superligaen. Den indtages af Vendsyssel, der søndag ganske overraskende udnyttede et tamt FCK-mandskabs afhængighed af en skadet Viktor Fischer og sendte løverne hjem til hovedstaden med 0 point.

På trods af nederlaget til oprykkerne ligger FCK fint til i toppen, hvor de danner parløb med FC Midtjylland. Det kan man derimod ikke sige om Brøndby, som med det seneste nederlag på hjemmebane mod den onde ånd fra Horsens er røget helt ud af mesterskabsspillet. 

Efter de første 11 runder af sæsonen lader det til, at det kun er den polske skarpretter, Kamil Wilczek, der er kommet ordentligt i gang, og i alle andre kæder har Brøndbys træner, Alexander Zorniger, kæmpet med at finde konstellationer, der fungerer.

Bookmaker: God ræson i at beholde Zorniger

På trods af de pauvre resultater og et koncept, der ikke står så tydeligt som i de foregående sæsoner, tror bookmakeren Bet25 ikke, at Brøndby skiller sig af med den tyske træner foreløbig.

"Når resultaterne udebliver, vil der altid blive peget på træneren som den første. Vi må dog ikke glemme, at Alexander Zorniger har gjort en kæmpe forskel for Brøndby IF i de seneste to år, hvor han næsten på rekordtid har forvandlet de blågule fra et subtop-hold til guldbejler," siger oddsætter hos Bet25, Niklas Nürnberg, og fortsætter: 

"Med tanke på at klubben samtidig står overfor en udskiftning på sportsdirektør-posten, er der god ræson i at fastholde kontinuitet på trænerbænken og dermed undgå at kaste klubben helt ud i uvisheden. Derfor er det også svært at forestille sig en fyring af Alexander Zorniger i den nærmeste fremtid."

Bet25 tilbyder lige nu odds 1,25 på, at Alexander Zorniger fortsat sidder på trænerbænken på Vestegnen ved årsskifet, mens man kan få odds 3,50 på, at han ikke længere er Brøndby-træner 1. januar.

Tredjepladsen stadig indenfor rækkevidde

Selvom Brøndby i øjeblikket har ganske kort til ligaens nederste placeringer, er der heller ikke langt til toppen. Brøndby er en del af et bredt midterfelt og har fire point op til tredjepladsen, som AaB sidder på.

Hos Bet25 kan man få odds 2,25 på, at Brøndby slutter i top 3. Fraregnet FCK og FCM gør det dem til størst favorit, med AaB (odds 3,00) AGF (6,00) og FC Nordsjælland (6,00) på de efterfølgende pladser.

"Der er ingen tvivl om, at Brøndby er ramt på selvtilliden i øjeblikket, men hvis Zorniger kan få rettet op på de defensive børnefejl, er der god grund til at tro på, at Brøndby nok skal snige sig højere op i tabellen. Spiller for spiller står de i hvert fald stærkere end deres direkte konkurrenter til tredjepladsen. Pilen peger fortsat på Brøndby IF i top 3,"siger Niklas Nürnberg.