BetXperts store EM 2012-sektion er ved at tage form. Gruppe A-landene er gennemgået, og nu er også Gruppe B klar. Tyskland, Portugal og Holland blev udlagt for nogle dage siden, og nu er Danmark kommet til - som rosinen i pølsenden i "Dødens Gruppe". Landene i Gruppe C og D følger i de kommende uger...

Læs om Danmark her: http://www.betxpert.com/em-2012/hold/danmark

Danmarks-teksten er skrevet af Martin K. Andersen.

Landeteksterne postes løbende

Til øvrige slutrunder har vi ventet til alle vores landetekster lå klar, før vi offentliggjorde vores slutrunde-sektion. Denne gang har vi besluttet at prøve en ny tilgang: vi har smækket sektionen online og poster så landene løbende, eet eller to ad gangen. Simpelthen for at få mere debat om de enkelte lande, og så selvfølgelig også for at komme i gang NU.

Der er nemlig under en måned til det går løs på EM-banerne, og det er på høje tid at vi får klædt os selv og vores læsere på.

Vores EM-sektion er her: http://www.betxpert.com/em-2012

Ud over landetekster, er der kampplan, odds og løbende trupnyheder, fx om skadede spillere.

Hvad landeteksterne angår, har vi lagt ud med holdene i Gruppe A: Polen, Rusland, Tjekkiet og Grækenland. Og Gruppe B: Tyskland, Holland, Portugal og senest Danmark. De andre grupper er på vej.

Kom med kommentarer

Værsgo at læse - og at kommentere! Vores skribenter ved en del, men der er altid mere information der kan hældes på, og det er i den frugtbare interaktion mellem artikelskribenter og kyndige læsere at Internettet har sin styrke. Så kom meget gerne med masser af inputs - vores skribenter skal nok deltage i debatterne.