BetXperts store EM 2012-sektion er ved at tage form. Landene i Gruppe A og B er gennemgået, og nu er turen kommet til Gruppe C. Vi lægger ud med de forsvarende Europamestre (og Verdensmestre) fra Spanien. De øvrige tre C-lande følger i de kommende dage, og så slutter vi af med Gruppe D.

Læs om Spanien her: http://www.betxpert.com/em-2012/hold/spanien

Spaniens-teksten er skrevet af Nicolaj Stage.

Landeteksterne postes løbende

Til øvrige slutrunder har vi ventet til alle vores landetekster lå klar, før vi offentliggjorde vores slutrunde-sektion. Denne gang har vi besluttet at prøve en ny tilgang: vi har smækket sektionen online og poster så landene løbende, eet eller to ad gangen. Simpelthen for at få mere debat om de enkelte lande, og så selvfølgelig også for at komme i gang NU.

Der er nemlig under en måned til det går løs på EM-banerne, og det er på høje tid at vi får klædt os selv og vores læsere på.

Vores EM-sektion er her: http://www.betxpert.com/em-2012

Ud over landetekster, er der kampplan, odds og løbende trupnyheder, fx om skadede spillere.

Hvad landeteksterne angår, har vi lagt ud med holdene i Gruppe A: Polen, Rusland, Tjekkiet og Grækenland. Og Gruppe B: Tyskland, Holland, Portugal og Danmark. De andre grupper er på vej.

Kom med kommentarer

Værsgo at læse - og at kommentere! Vores skribenter ved en del, men der er altid mere information der kan hældes på, og det er i den frugtbare interaktion mellem artikelskribenter og kyndige læsere at Internettet har sin styrke. Så kom meget gerne med masser af inputs - vores skribenter og andre skal nok deltage i debatterne.