I nat dansk tid snuppede New England Patriots quarterbacken Cam Newton. BetXperts NFL-ekspert, Lasse Meineche, fortæller her i en video, hvad han mener om den nyerhvervelse.

New England Patriots har snøret alle de andre NFL-klubber, mener BetXperts NFL-ekspert, Lasse Meineche. Det har de gjort ved at først at melde ud, at quarterbacken Cam Newton ikke var god nok til deres hold. Det gjorde, mener eksperten, at de andre hold fik en opfattelse af, at så var han da heller ikke god nok til deres hold. 

Nu har New England Patriots så hentet ham ind på en fordelagtig kontrakt. Hør Lasse Meineches tanker om Patriots’ geniale manøvre her:

Odds på New England Patriots 2020/2021-sæsonen?

Sæsonspil på New England Patriots 2020/2021 Højeste odds Bookmaker
New England Patriots vinder Super Bowl-finalen 21,00
New England Patriots vinder AFC Division East 2,10
New England Patriots vinder AFC Championship 9,00
New England Patriots vinder over 9,5 kampe (uden slutspil) 1,91
New England Patriots vinder under 9,5 kampe (uden slutspil) 1,91

OBS: Odds er fra mandag den 29. juni klokken 17.00. 

Lasse Meineche fortæller i sin video, at man kunne få odds 44,00 på New England Patriots som Super Bowl-vindere inden nyheden om Cam Newton. Nu er det højeste odds, som det ses, nede i 21,00. Et stort oddsdyk, omend der stadig er lang vej ned til at være blandt Super Bowl-favoritterne. 

Odds på Cam Newton – bliver han Comeback Player of the Year?

Cam Newton var skadet i hele sidste sæson. Nu er spørgsmålet imidlertid, om han kan komme så stærkt tilbage, at han kan løbe med titlen som årets ”Comeback Player of the Year”. 

Odds på Cam Newton 2020/2021 Højeste odds Bookmaker
Cam Newton bliver Comeback Player of the Year 9,00

OBS: Odds er fra mandag den 29. juni klokken 17.00

Lasse Meineche er i sin video ikke bleg for at rose New England Patriots’ nye quarterback.

”Den formentlig bedste quarterback nogensinde (Tom Brady, red.) bliver erstattet af den vel nok mest atletiske quarterback (Cam Newton, red.) nogensinde i Patriots.”

Ekspertens dom er generelt ikke til at tage fejl af: Patriots har fået en spiller, som har tilføjet noget ekstra til truppen. 

”Jeg synes, det stiller dem (Patriots, red.) i en rigtig, rigtig spændende situation, fordi Cam Newton passer ind i deres system. Jeg er spændt på at se, hvad Josh McDaniels (angrebstræner for New England Patriots, red.) og Bill Belichick (coach for New England Patriots, red.) kan få ud af det her, som Cam Newton han kan; hans atletiske evner. Han er jo et monster, og kommer han bare nogenlunde tæt på det niveau, som han havde i 2015, så bliver det her virkelig et spændende Patriots-hold.”

NFL-manden nævner endvidere blandt andet, at det ser rigtig spændende ud med Patriots' backfield, hvor de også har spillere som Sony Michel, Rex Burkhead og James White.  

Hør eventuelt alle Lasse Meineches tanker om Cam Newtons skifte i videoen foroven.