Vi er nået til næstsidste runde i de europæiske fodboldturneringer, hvor det nu for alvor spidser til i kampen om videre avancement. Sådan er det også i Unibets Medieliga, hvor flere deltagere kæmper for livet.

Med to runder igen er der stadig alt at spille for i Unibets Medieliga.

Der er endnu ingen deltagere, som matematisk er ude af kampen om at gå videre fra gruppespillet. Men dykker man ned i tabellerne, så er der flere journalister, som hænger alvorligt med en vis legemsdel i vandskorpen.

Jesper Simo, kommentator og vært på Canal 9, er en af dem. Han ligger sidst i gruppe F med 1 point og har konverteret de 2.000 fiktive kroner, som deltagerne har haft til rådighed indtil videre, til et minus på 1.860.

Simo har dog stadig mulighed for at avancere fra gruppe F, men det kræver sejr i rundens opgør mod Michael Qureshi fra Ekstra Bladet. 

Jesper Simo har kastet alt på rødt og går benhårdt efter handicap-sejr til Liverpool i torsdagens Europa League-kamp mod Bordeaux.

BetXpert med pistol for panden

Før vi gør os alt for lystige på andres bekostning, så må vi også sande, at Team BetXpert er under pres. Efter en befriende og livsnødvendig sejr i sidste runde er vi igen pisket til at vinde. Modstanderen hedder denne gang den forsvarende mester Leif Rasmussen fra Fyens Stiftstidende.

BetXpert satser på Wolfsburg i en asian handicap-version samt over 2,5 mål i Gladbach- Sevilla. Mens Leif Rasmussen går efter Gladbach- og Arsenal-sejr. 

Udover BetXpert og Jesper Simo er også Claus Jensen, Andreas Kraul, Morten Crone, Steffen Dam og Martin Davidsen pisket til sejr.

Rasmus Dam, studievært på FodboldFM på Radio 24/7, har som eneste deltager allerede sikret sig billet til knock out-kampene med 12 point for fire sejre.

Se den aktuelle stilling her.

Se hvad journalisterne har spillet på i femte runde.