BetXpert er i år vært for Unibets Medieliga, hvor landets sportsjournalister dyster om hæder og ære i Europa og Champions League. Inden konkurrencens anden runde har Tipsbladet og BT lagt sig i front.

"Fodbold er ikke spørgsmål og liv og død. Nej, det er meget værre."

Sådan lyder et gammelt ordsprog. Og før vi nu får kørt os helt op på de høje nagler, så lad os nøjes med helt nøgternt at konstatere, at der også er ære på spil i Unibets Medieliga, som BetXpert i år er vært for.

Det skorter heller ikke på drillerierne på Twitter mellem landets sportsjournalister, der har hashtagget medieligaen.

Her inden anden runde har Tipsbladets Martin Davidsen lagt sig i front - skarpt forfulgt af BT's Morten Crone. (Se den aktuelle stilling her.) Men der er langt til mål, og der kan blive vendt godt og grundigt op og ned på det hele allerede i aften, hvor anden runde i Champions League spilles.

Bliv inspireret og se her hvad sportsjournalisterne tipper denne uge.

500 units pr. runde

Du kan følge Unibets Medieliga her på BetXpert under "Bookmakere" -> "Unibets Medieliga". Her får du få overblik over deltagerne, som blandt andet tæller en række kompetente spileksperter som BT's Steffen Dam og Tipsbladets Jacob Hansen samt andre kendte ansigter som Flemming Toft, Andreas Kraul og Heidi Frederikke.

Nå ja, så er BetXpert selvfølgelig også med, som fik en noget blød start på konkurrencen. Som altid satser vi på valuebets - lad os se, hvor langt det rækker.

De 32 deltagere er opdelt i otte grupper á fire deltagere. To går videre fra hver pulje. Derefter er der knock-out-kampe i foråret 2016. Medieligaen afvikles parallelt med Champions League og Europa League-turneringerne, som også danner grundlag for deltagernes tips.

Til hver runde (tirsdag-torsdag tæller for én runde) vil hver deltager komme med et eller to bud på ugens europæiske kampe. Der må kun spilles på ét udfald fra den samme kamp. Deltageren har 500 units at spille for og må fordele dem, som vedkommende har lyst. Dog skal der minimum spilles 100 units pr. væddemål, og alle units skal satses.

Læs øvrige regler for konkurrencen her.