Team Betxpert dyster om håneretten mod en række af landets sportsmedier i Unibets Medieliga, der strækker sig over Champions League kampene. Team Betxpert er desværre uden sejre i de første 2 runder, men optimismen er intakt inden 3. runde, hvor liden sættes til mange mål i Leverkusen og et kryds i Zagreb.

Unibet* står bag den såkaldte Medieliga på Twitter, hvor en række af landets sportsmedier - heriblandt Betxpert - dyster mod hinanden i løbet af Champions League kampene. Deltagerne er opdelt i 8 grupper á 4 personer, som parres i kampe en-mod-en i hver runde af Champions League og Europa League. Hver deltager får pr. runde 500 units som skal bruges på odds fra Unibet* på de pågældende kampe i runden.

De er med i Medieligaen

Udover Team Betxpert, så er 31 af landets sportsmedier inviteret med, der bl.a. er repræsenteret af kendte navne som Mikkel Bischoff, Zak Egholm, Tina Müller, Heidi Frederikke Sigdal, Flemming Toft og Kian Fonoudi er med. Blandt landets aviser har vi Morten Crone og Steffen Dam fra BT, Gisle Thorsen og Michael Qureshi fra Ekstra Bladet, Søren-Mikael Hansen fra Politiken, Martin Davidsen og Jacob Hansen fra Tipsbladet og mange mange flere. Unibet* selv er repræsenteret af Per Marxen, Anders Sigdal, deres oddssættere samt Emil Birkeland Klintorp, som vi også kender som ekspert her på Betxpert.

Team Betxpert er havnet i gruppe E sammen med Benjamin Munk Lund (Berlingske), Søren-Mikael Hansen (Politiken) og Leif Rasmussen (Fyens Stiftstidende), der er forsvarende mester. I denne runde skal Team Betxpert op imod Søren-Mikael Hansen, og Betxperts spil til denne runde er 400 units på over 2,5 mål i Leverkusen-Roma samt 100 units på uafjgort mellem Dinamo Zagreb og Olympiakos. Du kan se Team Betxperts og alle de andre deltageres spil til 3. runde her.

Sådan er det gået indtil nu

De to første runder er overstået, og 5 deltagere har maksimum point, mens 6 deltagere (heriblandt Betxpert) har 0 point og derfor har meget brug for point i denne runde. 14 af feltets 32 deltagere har formået at skabe overskud indtil nu og det bliver spændende at se hvordan det tal ser ud efter denne runde.

Du kan se stillingen efter de to første runder her:

Stillingen efter 2. runde