Tidligt søndag morgen går det løs med "The Money Fight", hvor den ubesejrede bokser Floyd Mayweather, skal bokse mod MMA-stjernen Conor McGregor, der aldrig har bokset en professionel kamp. Her får du et overblik over de bedste odds på braget og de mærkeligste specialspil. 

Optakten til "The Money Fight" har været præget af trashtalk og en selvtillidsfuld irsk McGregor, der skal bokse sin første profesionelle kamp mod amerikanske Mayweather. Kampen, der bokses i Las Vegas, har genereret massiv interesse fra stort set alle sider. Det forventes, at pay-per-view-rekorden slås, og hos bare Betfair forventer man, at der bliver spillet for op mod 100 millionder pund på kampen, der allerede nu har sat omsætningsrekord indenfor boksekampe hos spiludbyderen.

Mayweather har hele tiden været bookmakernes favorit til en sejr mod McGregor, men oddset har været stigende, siden markederne åbnede for indskud. McGregor har fordelen af, at han er større og dermed har bedre rækkevide, besidder en utrolig mængde selvtillid, og så har han en uortodoks stil, der kan volde Mayweather problemer, hvis han ikke regner den ud. Omvendt taler det til Mayweathers fordel, at han er en fantastisk bokser, der endnu ikke har tabt en professionel kamp, han har stor erfaring fra en lang karriere, og så har han en fantastisk defensiv. 

Floyd Mayweather Conor McGregor
1,26 4,25
NordicBet
Betsafe


Husk at du kan læse Loke Barretts optakt til boksebraget her, hvor det tekniske aspekt gennemgås, mens du her kan læse et historisk overblik over, hvordan det tidligere er gået i crossover fights, hvor der er blevet kæmpen mellem to udøvere fra forskellige discipliner. 

Floyd Mayweather Uafgjort Conor McGregor
1,27 51,00 4,60
Bwin
Betfair Sportsbook
Unibet

McGregor har aldrig bokset professionelt før, men han besidder en utrolig selvtillid, og han har givet udtryk for, at han vil gå aggressivt ind til kampen mod Mayweather. Sidstnævnte har aldrig tabt en professionel boksekamp, hvor han har vundet 49 kampe i alt - heraf 26 på knockout, men Mayweather er også oppe i årene for en professionel bokser. 40 år er han blevet.

Læs vores store optakt til kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor her.

 

Hvordan afgøres kampen?

Bedste odds Bookmaker
Mayweather vinder på knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation 1,83
NordicBet
Mayweather vinder på point eller teknisk afgørelse 4,00
Betfair Sportsbook
Uafgjort 51,00
Betfair Sportsbook
McGregor vinder på knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation 4,75
Unibet
McGregor vinder på point eller teknisk afgørelse 34,00
Bet365

Mærkelige specialspil på Mayweather vs. McGregor

Man ser det til store sportsbegivenheder, der har stor medie- og bettinginteresse: bookmakerne sætter et utal af forskellige mere eller mindre mærkelige væddemål på begivenheden. Væddemål på halftime-showet, antal seere, og farve på trænerens trøje var blandt specialspillene på Super Bowl i februar, mens der til Champions League-finalen blandt andet kunne spilles på, om Ronaldo ville græde, eller om målteknologi ville bruges til at afgøre et mål. 

Også til Mayweather vs. McGregor er bookmakerne ude med et utal af mere eller mindre mærkelige specialvæddemål. Vi har samlet et udvalg af de mærkeligste og mest interessante specialspil på boksebraget (det er ikke spilforslag). Er der værdi i nogle af dem, eller er det bare gimmicks fra bookmakernes side?

Livestream khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

 

Udvalgte odds på specialspil på Mayweather vs. McGregor

Bedste odds Bookmaker
Går strømmen på stadion under kampen 21,00
NordicBet
En fan kravler ind i ringen i løbet af kampen 34,00
Betsafe
Dommeren slåes i gulvet af et slag 101,00
Unibet
Bokserne omfavner IKKE hinanden efter kampen 3,00
NordicBet
McGregor får ikke landet et slag (ifølge CompuBox statistik) 51,00
Bwin
En af bokserne vil bide den anden 34,00
Betsafe
Bokserne trykker IKKE handsker i starten af kampen 4,00
Unibet
Kampen slutter i første minut af første runde 34,00
Bwin
En af bokserne taber sin handske i løbet af kampen 34,00
NordicBet
Pay-per-view købsrekordens slåes (nuværende er på 4,6 millioner) 1,18
888sport
En af bokserne fratages et point 2,80
888sport
Der bliver smidt et håndklæde i ringen fra et af hjørnerne 11,00
Betsafe

OBS: Vær opmærksom på, at der kan være lave indskudsgrænser på specialvæddemål, og at man kan risikere at modtage limits af bookmakerne. 

Hvis du er ny kunde hos Unibet*, har du mulighed for at modtage en Viaplay pay-per-view kode til Mayweather vs. McGregor. Det kan du læse mere om her.