Hvad skete der i bettingbranchen i uge 41? Betfair Sportsbook* fik licens, matchfixing i dansk badminton, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

6/10 Pres på de australske livebetting-regler

Paddy Power-chefen Andy McCue er utilfreds med de spilleloven i Australien og vil have legaliseret online livebetting. Som det er nu skal betterne selv møde op i betting shops eller ringe ind for at sætte livebets.

Læs mere

7/10 Betfair* udbygger føringen

Med fremgang på både sportsbook og spillebørs har Betfair* et godt tag i førertrøjen på bookmaker-ranglisten hos oddssammenligneren Oddschecker.

Læs mere (betalingsside)

7/10 New Jersey må vente med legaliseringen af sportsbetting

US Department of Justice opfordrede i sidste uge dommer Michael Shipp til at opretholde forbuddet mod sportsbetting i New Jersey. Og nu vil Shipp afholde høringer og afsige dom den 31. oktober.

Læs mere

7/10 Betfair Sportsbook* har fået dansk licens

Danske kunder kan fremover bruge Betfair* som både spillebørs og normal bookmaker. Det er sket efter Sportsbook-afdelingen også har fået tildelt dansk spillelicens.

Læs mere

8/10 Bet365* svarer på Kina-kritik

Den engelske avis The Guardian har afsløret omfattende Bet365-aktivitet på det kinesiske marked, hvor betting ellers ikke er tilladt. Bet365* forklarer, at de ikke bryder loven og heller ikke har medarbejdere eller agenter placeret i Kina.

Læs mere

8/10 De norske spillemyndigheder advarer spiludbydere

Norsk Tipping har monopol i Norge hvor spillemyndigheden Lotteritilsynet nu har kontaktet i alt 24 spiludbydere, heriblandt PokerStars, Unibet* og Betsafe, for at stoppe deres marketing rettet mod norske bettere.

Læs mere

8/10 Hestevæddeløbsbaner i fare

En ny lovpakke betyder ændringer i fordeling af tips- og lottomidlerne. Der er lagt op til, at det kommer til at koste de danske hestevæddeløbsbaner op mod 30 millioner kroner. Det kan betyde, at flere væddeløbsbaner må lukke.

Læs mere

8/10 Ny matchfixing-sag på vej i dansk fodbold

Det er ved at blive undersøgt om tidligere Varde-spillere er involveret i en sag om matchfixing. Ifølge mistanken har Varde-spillerne modtaget betaling for at tabe kampe mod Ringkøbing og Middelfart.

Læs mere

9/10 Bet365* med god start på det italienske marked

Efter kun en uge har Bet365* en omsætning på 12 millioner euro fra de nye italienske kunder. Det særlige ved det italienske marked er, at bookmakerne skal betale skat af omsætning og ikke af overskud.

Læs mere

9/10 Ladbrokes trækker sig fra flere markeder

Den engelske bookmaker Ladbrokes har af lovgivningsmæssige årsager valgt at trække sig fra Schweiz, Ungarn og Norge. Kunder fra disse lande vil få lukket deres konto.

Læs mere

10/10 UEFA forlænger aftale med Sportradar

UEFA har besluttet at forlænge samarbejdsaftalen med Sportradar, der dermed også skal matchfix-overvåge oddsmarkedet i de kommende 4 år. Sportradar holder øje med oddsudviklingen for omkring 30.000 kampe om året.

Læs mere

10/10 DBU udvider forbud mod spil

DBU skærper reglerne i kampen mod matchfixing og uetisk adfærd. Forbuddet mod at bette på kampe i egen række gælder nu helt ned til Serie 3, og omfatter nu også trænere, klubledere, dommere og spilleragenter.

Læs mere

10/10 Matchfixing også et tema i Sverige

De svenske myndigheder sætte nu gang i en større projekt for at bekæmpe aftalt spil. Svenska Spel skal arbejde sammen med det svenske sportsforbund og forboldforbundet SvFF om at udarbejde en matchfixing-strategi.

Læs mere

12/10 Danske top-badmintonspillere kontaktet af matchfixere

Badmintonspillerne Hans-Kristian Vittinghus og Kim Astrup blev tilbudt mellem 2.500 og 3.000 euro for at manipulere med deres kampe under Japan Open tilbage i juni måned. De to danskere afviste, og der er sat en politiundersøgelse i gang.

Læs mere

Hvad skete der i bettingbranchen i uge 41? Betfair Sportsbook* fik licens og matchfixing i dansk badminton. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling