Denne weekend byder på masser af analyser og tips her på BetXpert - og vi kan byde ind på såvel fodbold, baseball, ishockey og cykling....

 

22 tips lørdag og 13 tips søndag - vi holder ikke igen på BetXpert i denne weekend, hvor vi giver debut til én ekspert og får comeback fra en anden.

Masser af fodbold!

Morten Thøger er klar med sine første tips til 2011 fra de lavere danske rækker. To tips med kampstart kl. 13.30 og et enkelt kl. 15 fra Morten, som i sin tid som ekspert på BetXpert har noteret sig for fornemme 124% i tilbagebetaling.

Vores nye ekspert i det italienske, Steffen de Vriesm er klar med en infoanalyse på Milano-braget mellem Inter og AC Milan. Derudover har Mark Mameli et tip klar på søndagens Serie A-kamp mellem Catania og Palermo, hvor han forudser at holdene deler i porten.

Også Jens Bøye er klar med et par tips fra det italienske - og ikke mindst to fra den franske Ligue 1.

Fra den danske Superliga kan vi byde på tips på lørdagens to kampe - Esbjerg-FCK og AaB-OB - og to af søndagens kampe (flere kan være på vej). Rasmus B. Olesen og Tommy Shearer har stået for to tips hver. Dertil kommer et sæsontip fra Frank Pilantra på at FCKs Cesar Santin højst scorer 21 mål (spilstop kl. 15).

I den engelske Premier League tørner formstærke West Ham sammen med de knapt så formstærke Manchester United. Her har Nicolaj Stage fundet værdi i en pointdeling. Nicolajs Premier League-makker Jesper Ambrosius har udset sig kampen mellem Wigan og Tottenham, hvor han forudser at både bundproppen Wigan og de Champions League-jagtende gæster får bolden i nettet.

Der spilles også fodbold i de lavere engelske rækker, og i den fjerdebedste række - League 2 - har Anders Jørgensen udset sig kampen mellem Accrington og Northampton, hvor han tror på hjemmesejren.

Syd for grænsen har Martin K. Andersen udset sig fem Bundesliga-kampe lørdag eftermiddag, bl.a. overraskende udesejre til Stuttgart og Hamburger SV til over odds 3.

Tilbagevendte Anders Diaz har tre tips klar fra den argentinske Primera Division til lørdag aften/nat.

Martin Knudsen, vores ekspert fra den bedste spanske række, fraråder spil på aftenens topbrag mellem Villareal og Barcelona - ligaens nr. 3 mod nr. 1 - men er klar med en infoanalyse til kampen. Søndag er han til gengæld klar med et tip til kampen mellem Levante og Malaga, hvor han har fundet værdi i en overraskende udesejr.

US Sports:

Baseball-sæsonen startede op torsdag og vores nye MLB-ekspert, Martin Meyer, er klar med to tips til lørdagens kampe (husk desuden at læse hans grundige optakter - til American League og National League).

Også vores NHL-mand Christian Henriksen er klar med to tips til natteravnene.

Flandern Rundt:

Søndag formiddag kl. 10 går starten til årets Flandern Rundt, som Jesper Sørensen har forfattet denne optakt til. Vi nøjes dog ikke med en optakt og kan naturligvis også byde på tips til det store løb. Jesper er klar med to tips og hans cykel-kollega Jacob Nordestgaard kan ligeledes byde på to anbefalinger til løbet.

Der er mere...

Nok kan vi indtil nu "kun" byde på ovenstående til denne weekend - men det er ikke ensbetydende med at der ikke afvikles mere. Der er masser af kampe på programmet i denne weekend, og mon ikke også en analyse eller to (eller flere...) finder vej til forsiden af BetXpert.com i løbet af weekenden?

Husk vores Match Center, hvor du kan få et overblik over dagens kampe, læse nyheder om holdene, se statistik og odds om kampene og starte en forumtråd om en kamp du måtte finde interessant.