Selvom det danske mesterskab har været afgjort længe (FCK snupper det, næsten med garanti), er spændingen intakt i Superligaen. Fra SønderjyskE på femtepladsen til bundproppen AaB er der kun otte point, og flere hold er indblandede i nedrykningskampen.

I de sidste dage har der på BetXpert kørt en afstemning om hvilket Superliga-mandskab der har den største chance for at ryge en tur i 1. division efter denne sæson.

Over 200 brugere har stemt, og dommen er ikke til at tage fejl af: Esbjerg rykker ned. 

Med ca 40% af stemmerne er vestjyderne brugernes favorit til at forlade tilværelsen i Superligaen. Med 26% følger Lyngby lige efter, selvom de pt. indtager en 9. plads i tabellen og ligger over både FC Nordsjælland og AaB (og endda har spillet en kamp mindre), som henholdsvis 13,2% og 8,2% af brugerne mener har den største chance for at rykke ned.

Er der value at hente?

Selvom afstemningsspørgsmålet ikke er formuleret så direkte, at man kan bruge procentfordelingen til at lave en præcis chancevurdering, kan vi måske alligevel nærme os en CV udfra de over 200 brugeres synspunkter.

Scandic er ude med odds 2,50 for en Esbjerg-nedrykning, så hvis man kan snige sin chancevurdering op over 40% er der værdi at hente. Tror man, at vestjyderne bliver ligaens bundprop, belønnes det med 4,00 - ligeledes hos Scandic.

AaB, der ligger under stregen i øjeblikket, giver odds 3,50 for en nedrykning og 6,50 for en sidsteplads, mens bookmakerne har tiltro til at Randers holder sig oppe; en nedrykning til Hestene belønnes med odds 10 hos både bet365* og Unibet*.

Se alle oddsene i faktaboksen i højre side.

Weekendens eksperttips

Lørdag kommer to af nedrykningskandidaterne i spil; klokken 15.00 tager Esbjerg imod FC København (bemærk spilstop på Frank Pilantras spil på højst 21 sæsonmål af Santin) og klokken 17.00 får AaB besøg af OB (her tror Tommy Shearer på overraskelsen og anbefaler en hjemmesejr til odds 3,05).

Tommy har ligeledes et forslag ude til søndagskampen mellem AC Horsens og FC Nordsjælland, hvor der anbefales et spil på at begge hold ikke scorer.

Hold et løbende øje med BetXpert, det ser ud til at blive en weekend spækket med analyser og tips.