De største hold i de største ligaer tørner sammen i vigtige kampe lørdag - vi er klar med tips!...

Arsenal og Inter har flere ting til fælles i 2011/12-sæsonen. Foruden at de begge topper deres respektive Champions League-gruppe midtvejs gennem gruppespillet har de haft svært ved at leve op til status som storhold i den hjemlige liga i år, og skal lørdag i kamp mod et bedre spillende storhold i ligaen i hvad der på papiret ligner en svær kamp.

Inter er kommet forfærdeligt fra land og holdets otte points efter otte kampe placerer de forsvarende sølvvindere på en 16. plads i ligaen. Arsenal har efter sin horrible start så småt fået vendt krisen - men i ligasammenhæng er det sket i kraft af hjemmebanesejre, og ikke på udebane, hvor det blot er blevet til ét point i fire kampe og en målscore på 6-14. Placeret som nummer syv i rækken ser det bedre ud for Arsenal efter ni runder end det gør for Inter - men den forfærdelige udebanestatistik kan blive svær at rette op på i denne runde.

Arsenal skal på besøg hos bysbørnene fra Chelsea, og mens Arsenal er 0-1-3 på udebane har Chelsea endnu ikke smidt point på hjemmebane efter fire kampe i denne sæson. Arsenal vandt det seneste indbyrdes møde, men inden da havde Chelsea vundet fem i træk - herunder fire i træk med mindst to mål - og med Fernando Torres tilbage efter udstået karantæne har Nicolaj Stage fundet værdi i at spil på at Chelsea vinder kampen med mindst to mål.

I det italienske tager Inter søndag aften imod topholdet fra Juventus, og i det italienske derby mellem to af landets største hold (fra to af landets største byer) ser det umiddelbart ud til at være Juventus der står med de bedste kort på hånden. Det er et tæt opgør, hvor Torino-klubbens favoritværdighed ikke skal være massiv - men dog stor nok til at der er værdi i et spil på Juventus DNB (Juventus vinder, med odds 1 i tilfælde af uafgjort).

Eksperterne udi det italienske  har også disket op med tips på kampen mellem Roma og AC Milan, hvor der anbefales et spil på uafgjort, samt et tip på at Juventus' bysbørn Torino henter sejren over Empoli og uafgjort når Catania tager imod Napoli.

I den hjemlige Superliga står den på midtjysk fodbold når AC Horsens tager imod Silkeborg - et opgør, der efterhånden har fået tradition for at blive tæt; de seneste syv møder i liga- og pokalsammenhæng er således endt enten 1-1 eller med en 2-1-sejr til et af holdene. Læs vores infoanalyse til kampen og byd ind i forum med dit syn på kampen.

Fransk fodbold kan vi også diske op med, og her har vi udset os to kampe: Lyon - St. Etienne er dækket med en infoanalyse, mens der anbefales et spil på uafgjort når Ajaccio og Bordeaux tørner sammen.

Flere tips kan støde til i løbet af dagen. Blandt meget andet er der semifinaler ved WTA Championships i Istanbul, ishockey i såvel AL-Bank Ligaen og den svenske Elitserie og håndbold i de danske rækker på både dame- og herresiden.