21 spilanalyser pryder BetXperts forside denne lørdag. Vi giver dig overblikket over dagens bettingprogram, som giver dig alt fra skisport, futsal, fodbold fra både divisionerne og de største ligaer, tennis, NBA og Melodi Grand Prix.

Formiddag: Landgrend i verdensklasse

Kong Vinter aka Nicolai Kristensen har fire spilforslag klar til formiddagens skisport. Der er eksempelvis 5 km klassisk langrend fra Falun og et flot valuebet på Charlotte Kalla. 

Se alle fire spilforslag fra Nicolai Kristensen her.

Herrernes langrendskonkurrence kan i øvrigt følges live på Eurosport.

Eftermiddag: Overraskelse lurer i divisionskamp

Sunderland og Manchester United kickstarter en stor fodbolddag med den tidlige Premier League-kamp 13.45. Det har været en forfærdelig sæson for de Røde Djævle, som halser langt efter top4. Wayne Rooney har på det seneste vist glimt fra gamle dage, men fodboldekspert Frank Pilantra tror alligevel ikke meget på angriberen. Se hans specialspil her.

Først på eftermiddagen venter en spændende semifinale fra ATP-turneringen i Rotterdam, hvor slovakiske Klizan har overrasket alt og alle. Nu venter franske Mahut, som vil få det svært, vurderer vores tennisekspert Asger Hess. Flot valuebet.

Følg iøvrigt også med i den populære tennistråd, hvor dagens kampe debatteres intensivt.

I de nedre engelske divisioner lurer en overraskelse, hvor Dag and Red møder et udesvagt Barnet-hold. Fra Premier League er der et spil på over 1,5 mål mellem Norwich og West Ham. Oddset er ikke højt, men sandsynligheden er til gengæld stor.

Og så kan det blive målfattigt, når et svækket PSG-mandskab tager imod Lille. Frankrig-eksperten Jens Bøye stikker ud på et underspil.

Normalt excellerer Jesper Sørensen i cykelsport, men nu er han også på banen med et par futsal-spil. Ja, du læste rigtigt: Futsal!

Se dem her:

Serbien - Kasakhstan 2

Rusland - Spanien 2

Aften: Juventus tager også nummer 15

Så er det i aften, at det danske bidrag til Eurovision Song Contest skal findes. Underholdningsekspert Highroller gennemgår i denne optakt alle deltagerne til det danske Melodi Grand Prix 2016.

Highroller har blandt andet fidus til, at Kristel Lisberg går i top2.

Klokken 20.45 venter en lækkerbisken fra den italienske Serie A, hvor Juventus jagter 15. sejr i træk i ligaen mod Napoli. Vores Serie A-mand har for længst lagt et spiltip ud på Dem Gamle Dame.

Så skal vi selvfølgelig også lige runde NBA All-Star-weekenden, som er i fuld gang. Natten til lørdag er der Skills Challenge, som skal blive ganske interessant at følge. Basketeksperten Jakob Elbøl har forfattet denne optakt, hvor han gennemgår alle de spektakulære konkurrencer.

Dette var blot et udpluk af dagens mange spilmuligheder. Følg selv med på siden i løbet af dagen, hvor der forventes endnu flere - og få også overblikket over dagens TV-kampe via vores TV-Guide