Der er masser af skisport og fodbold at sigte efter denne lørdag, når dine væddemål skal placeres. Vores dygtige eksperter og brugere har givet deres bud på en god håndfuld af de mange begivenheder, og dem skal du ikke snydes for.

Der sker mange interessante ting på BetXpert for tiden. Peter Bollerup Andersen har kigget på forholdene for danske spillere. Bettere bliver nemlig forskelsbehandlet hos bookmakerne via de såkaldte limtis, og det er ikke fair, lyder det fra både DF, Socialdemokraterne og Venstre. Læs hele historien her.

Derudover er der dårligt nyt for danske Pinnacle Sports-kunder. De lukker nemlig helt ned for alle danske kontoer. Grunden til dette og det videre forløb kan du læse nærmere om her.

På med skistøvlerne!

Der bliver lagt tidligt ud denne sidste lørdag før jul, hvor den evigt dygtige better, Nicolai Kristensen, har smækket et par fine formiddagsfiduser op.

Der er langrendssprint for kvinder i Toblach, og her er Kathrine Holsted Harsem matchet op mod Sandra Rongwald. Her kan du hente et værdifuldt odds på Harsem, der bør være hurtigere.

Mændene skal dog ikke snydes for en omgang langrendssprint. Her har Bet365* flotte odds ude. Anders Gløersen har mistet fart i sprinten og er blevet bedre de på længere distancer, og derfor vinder Ola Vigen Hattestad dette match-up til et flot odds.

Der er 10 km jagtstart i Pokljuka, hvor Laura Dahlmeier er særdeles stærk. Hun vandt i samme disciplin sidste uge og tager momentum med sig. Ganske habilt spil på Laura Dahlmeier!

På med fodboldstøvlerne!

Vi skal også kigge på noget så eksotisk som australsk klubfodbold. Her sparkes klokken 11.40 en interessant kamp op, som vores bruger "UpTheSpurs" har taget under luppen. Perth Glory gjorde det fortrinligt i sidste sæson, men har skuffet i denne. Det er omvendt for dagens udehold, Western Sydney Wanderers FC, der med hele ni forstærkninger i transfervinduet har sparket al modstand væk. Unibet giver dig i skrivende øjeblik odds 1,92 på en udesejr, og den skal have et skud.

Nu til et muntert langskud. Leon Andreasen og resten af Hannover 96-mandskabet får i eftermiddag besøg af verdensstjernerne fra Bayern München. Her spiller brugeren "Oddsogtips" på en scoring fra en helt bestemt spiller - nemlig fra ingen ringere end Leon Andreasen. Han kan både med fødder og hoved, har haft en offensiv rolle for holdet i denne sæson og har et fighterhjerte af guld til sidste minut. Du kan hente et rent dynamitodds, hvis du også tror på en scoring fra den tidligere AGF'er.

Jens Bøye har kigget nærmere på det interessante opgør mellem Ingolstadt og Bayer Leverkusen, hvor Javier 'Chicharito' Hernandez på det seneste har bombet løs. Læs den fornemme optakt her.

Christian Eriksen og Spurs-tropperne skal på en tur til St. Mary's Stadium, hvor hjemmeholdet Southampton blandt andet har problemer på målmandsposten. Måske får Eriksen sparket et frispark i kassen? Bliv klogere på opgøret her.

Der spilles denne lørdag et enkelt italiensk opgør, og det foregår i Bologna. Her regner Mark Blucerchiato med scoringer i begge ender, da begge mandskaber har haft ganske potente offensiver i denne Serie A-sæson. Oddset er i skrivende stund på værdifulde 2,00 - få hellere spillet den!

Få desuden et overblik over sportsdagen på TV i højre side på forsiden. Her er listet alle tv-transmitterede kampe og begivenheder op.