Der er skidt nyt for danske Pinnacle-kunder. Bookmakergiganten lukker helt ned for alle danskere. 

Det er snart helt slut for de danskere, der har konto hos Pinnacle Sports.

BetXpert har netop modtaget meddelelsen om, at bookmakergiganten snart lukker ned for alle eksisterende kunder.

Det sker på grund af "lovgivningsmæssige ændringer," skriver de.

"Ude af vores hænder"

For kort tid siden lukkede bookmakeren ned for nye, danske kunder. Og det fik mange til at frygte, at de også ville lukke for de eksisterende. Det er nu sket. Ifølge Pinnacle Sports har de ikke haft noget med beslutningen at gøre.

"Vi undskylder for det besvær, det vil medføre, men ændringerne er helt ude af vores hænder," lyder det.

Det er endnu ikke lykkedes at få nogen dato for, hvornår der endelig lukkes ned. Pinnacle Sports beroliger alle kunder med, at man i ro og mag kan trække sine penge ud. 

Opdatering 6/1-16:

Der er siden artiklens publicering opstået tvivl om, hvorvidt Pinnacle rent faktisk lukker ned for eksisterende kunder. Vi har været i dialog med Pinnacle, som muligvis var lidt for hurtigt ude.

De beklager over for BetXpert først og fremmest at have givet BetXpert modstridende forklaringer. Pinnacle bekræfter, at der er lukket ned for nye danske kunder, men hvor længe eksisterende kunder fortsat kan spille, kan de ikke komme med noget svar på. 


Det er frustrerende for os, at vi ikke kan melde et klart svar ud. Men foreløbig kan man som eksisterende kunde blive ved at spille, så længe det varer. Vi skal nok melde ud, hvis vi får mere konkret besked.