På søndag den 28. maj starter French Open, og det uden de to titelforsvarer, Serena Williams og Roger Federer. Hos Bet365* kan du livestreame alle kampe, og du kan også få en bonus, hvis du spiller et akkumulator-væddemål. 

Årets anden Grand Slam-bliver servet i gang søndag den 28. maj, når verdenseliten mødes til French Open. Caroline Wozniacki trak sig fra opvarmningsturneringen i Strasbourg, efter hun endelig var kommet tilbage i top 10 efter sin lange pause væk fra toppen af tennisrankingen. Hun stiller til start ved French Open, og det bliver interessant at se, om skaden har nogen betydning, og om hun endelig kan vinde en eftertragtet Grand Slam-titel. 

Serena Williams og Roger Federer, der vandt årets første Grand Slam, Australian Open, stiller ikke til start i French Open 2017. Serena Williams er gravid, mens Roger Federer har besluttet sig for ikke at stille op, da French Open er en grusturnering, og han vil hellere fokusere på græs- og hardcourt-turneringerne. 

Livestream hos Bet365*

Hos Bet365* kan du streame alle kampene under French Open live. Det er gratis at streame kampene, men det kræver, at du har en sportskonto hos dem, som enten har penge på, eller også skal du have placeret et væddemål inden for 24 timer.Og så skal du selvfølgelig også være logget ind på din konto for se French Open live og alle deres andre live-begivenheder. 

Få ekstra gevinst på multikuponer

Bet365* tilbyder også deres kunder muligheden for et gevinstboost, hvis du spiller på French Open på multikuponer. 

Sådan gør du

  • Spil på to eller flere tenniskampe hos Bet365* og modtag en ekstra gevinst på op til 50 procent.  
  • Tilbuddet gælder kun for markederne "Vinder kampen", "Første sæt - Vinder" og "Spil på sæt".
  • Tilbuddet gælder for både herresingler, damesingler, damedoubler, herredoubler og mixdoubler.
  • Tilbuddet gælder ikke, hvis du lukker væddemålet helt via Luk-væddemål-funktionen.
  • Tilbuddet gælder for Grand Slam, ATP Tour, WTA Tour, Challenger Tour, Davis Cup, Fed Cup og Hopman Cup. Det er altså ikke kun et tilbud til French Open. 
  • Den maksimale ekstra gevinst er 100.000 pund eller tilsvarende i anden valuta.
  • Ekstra gevinsten udbetales efter nedenstående tabel: 
SpiltypeEkstra
Doubler 5%
Trebler 7.5%
4-linger 10%
5-linger 15%
6-linger 20%
7-linger 25%
8-linger 30%
9-linger 35%
10-linger 40%
11-linger 45%
12-linger og opefter 50%
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Bet365* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet. Nogle kunder kan også være udelukket fra at deltage i tilbud hos Bet365*.