Søndag starter French Open 2017. Vær med i BetXperts to gratis konkurrencer med præmier for 7.500 kroner - sponsoreret af Bwin*.

Den 28. maj serves årets anden Grand Slam-turnering i gang. Det bliver på gruset i French Open, hvor Rafael Nadal er storfavorit til at tage titlen. 

I samarbejde med Bwin* sørger BetXpert for lidt ekstra spænding til French Open 2017. 7.500 kroner på højkant i to forskellige konkurrencer. Du skal være bruger på BetXpert for at deltage i konkurrencerne, men deltagelsen er gratis. 

Konkurrencerne findes under menuen "Konkurrencer" ved siden af "Debat" og "Artikler" på forsiden. Du kan også klikke dig videre til konkurrencen via links i artiklen. 

Tips- og Fantasy-konkurrence

French Open 2017-konkurrencen bliver afholdt som to forskellige konkurrencer: En tips-konkurrence og en fantasy-konkurrence. Man kan deltage i både begge konkurrencer eller kun en af dem. 

Bwin* har sponsoreret en samlet præmiesum på 7.500 kroner, og vi har valgt at fordele dem ligeligt mellem de to konkurrencer. Der er altså præmier for 3.750 kroner i hver konkurrence, hvor top 10 belønnes. 

I tips-konkurrencen skal du tippe på kampe fra French Open 2017. Under konkurrence-siderne finder du hver dag en oversigt over dagens kampe med odds fra Bwin*. Du skal tippe 10 dage ud af de 15 dage, turneringen varer - hvilke dage du tipper på, vælger du selv. 

Du kan først afgive tips på French Open 2016 fra søndag den 28. maj. 

Fantasy-konkurrence

Til Fantasy-konkurrencen skal du stille et hold af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere fra tre forskellige seedningslag. Alt efter hvor langt dine udvalgte spillere når i turneringen, optjener du point til fantasy-konkurrencen Du skal senest søndag den 28. maj klokken 11:00 (dansk tid) sætte dit fantasy-hold. 

Du kan tilmelde dig fantasy-konkurrencen her og sætte dit hold. Du kan redigere i holdet, lige så meget du har lyst til, sålænge det er inden starten på turneringen. Herefter er dit hold endeligt, og der kan ikke udskiftes spillere.

Så snart der er trukket lod til turneringen, vil man kort efter kunne sætte sit hold og sine tips.