Tirsdag den 26. maj mødes Borussia Dortmund og Bayern München i et vaskeægte topopgør i Bundesligaen. Om du holder med det ene eller andet hold, har du heldigvis masser af muligheder for at streame opgøret ganske gratis. BetXpert giver dig her overblikket over dine muligheder.

Ikke nok med at der venter en lækkerbisken af et storopgør mellem Borussia Dortmund og Bayern München. Vi har også en reel mulighed for at få en dansker at se i opgøret. Thomas Delaney startede inde for de gulblusede i den første kamp efter coronapausen. Spørgsmålet er blot, om han kan holde fast i pladsen, eller om Emre Can eller Axel Witsel presser ham ud på bænken. 

Livestream Dortmund - Bayern München hos bet365

Dortmund og Bayern München ligger henholdsvis nummer to og et i Bundesligaen. Per 20. maj 2020 er der fire point fra München-holdet ned til Dortmund. Der er dog en spillerunde i weekenden, inden dette brag skal gå sin gang. 

Dortmund startede op efter coronapausen ved at slå lokalrivalerne fra Schalke 04 med 4-0 hjemme på Westfalenstadion. Ligaduksene fra Bayern München vandt med 2-0 i hovedstaden mod Union Berlin. 

Livestream Dortmund – Bayern München hos bookmakerne

Vil du gerne se Bundesliga-braget mellem Dortmund og Bayern München, er der heldigvis gode råd at hente. Der er nemlig flere bookmakere, der viser Bundesliga. Har du en konto hos for eksempel Unibet* eller bet365*, kan du kvit og frit streame alle opgør fra Bundesligaen. Eneste krav er, at du har penge på kontoen; én øre er nok. 

Så skulle du være en af de rigtig mange, som har opsagt flow-tv-pakken, er der stadig rigtig gode muligheder for at se kampen via livestreams – også uden du skal bruge hele og halve timer på at finde et ordentligt link på diverse ulovlige streamingsider. 

Sådan streamer du Dortmund - Bayern München

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365*, er det heldigvis meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. Det tager under fem minutter. 

Nu er du meget tæt på at kunne live streame Dortmund – Bayern München og alle de andre Bundesliga-kampe. Man skal som nævnt have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten. Minimumskravet for indbetalinger er 50 kroner. 

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, og minimumskravet for indbetalinger er ligeledes 50 kroner her. 

Nu er du til gengæld sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til stormødet mellem Borussia Dortmund og Bayern München, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge på kontoen, er du sikret rettigheden til at se livestreams i fremtiden. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt blot at have én øre stående på sin bettingkonto for at kunne se med. 

Livestream Dortmund - Bayern München hos Unibet

Så skulle du eksempelvis få lyst til at spille på en målrig kamp mellem Dortmund og Bayern München, så kan det være en god idé lige at gemme en enkelt øre. Så kan du nemlig kvit og frit se kampen samt alle de andre spændende Bundesliga-opgør. 

Foruden Bundesligaen kan du også livestreame andre store og populære ligaer som for eksempel Serie A, La Liga, 2. Bundesliga, Ligue 1, The Championship, Primeira Liga (Portugal), Æresdivisionen (Holland), Premier League (Skotland), Jupiler Pro League (Belgien), A-League (Australien), Ekstraklasa (Polen), Primera División (Argentina) og mange, mange flere. 

Vær dog opmærksom på, at streaming-udvalget i ligaer ikke nødvendigvis er det samme hos begge nævnte bookmakere.

Go' kamp!

Udvalgte odds på Dortmund - Bayern München

1X2 odds, Borussia Dortmund - Bayern München, Tir. 26. maj. 2020 kl. 18:30

Borussia Dortmund

Uafgjort

Bayern München

Over/Under odds, Borussia Dortmund - Bayern München, Tir. 26. maj. 2020 kl. 18:30 Linje: 3.5

Over

Under

Ekspertforslag til Dortmund - Bayern München

BetXperts Bundesliga-ekspert, ElNiño, ser tegn på, at vi måske godt kan få brudt stimen med mange mål disse to mandskaber imellem. 

"Det er Der Klassiker, og jeg forventer en rigtig neglebider, hvor marginalerne kommer til at afgøre kampen. I forhold til sidste opgør mellem de to giganter er Dortmund nærmest forvandlede. I deres første kamp efter pausen så vi effektiviteten af deres opbygningsspil i 3-4-3'en. Her fik den den centrale midtbane skabt rum i lommerne til de offensive midtbanespillere, særligt Thorgan Hazard og Julian Brandt."

"I den seneste kamp mod Wolfsburg viste Der BVB også, at de kan præstere en solid defensiv organisation, hvor de uden bolden kom til at stå i en 5-4-1. Wolfsburg havde ved den lejlighed blot en xG på 0,37. Ydermere fik de Emre Can i gang, og også Jadon Sancho begynder at se skarp ud igen." 

"Hansi Flicks Bayern München er fortsat, hvor de slap inden pausen og ser altså bare bomstærke ud. Ubesværet har de kombineret sig igennem modstandernes forsvar, men det er til tider også blevet lidt for nonchalant. Bedste eksempel herpå er Frankfurts Martin Hinteregger, der i sidste kamp fik lavet to mål på hjørnespark i løbet af blot tre minutter."

ElNiño føler sig ikke 100 procent overbevist om værdien, men kigger altså umiddelbart mod et opgør uden en decideret målfest. 

Dortmund - Bayern München: Under 3,5 mål til 1,90 hos bet365*

Dortmunds defensiv ser solid ud, og Bayern München har i sæsonen spillet målfattige kampe mod et af de andre tophold, nemlig Leipzig: 0-0 og 1-1.