Bayern München og Borussia Dortmund mødes lørdag den 30. marts kl. 18.30 i Bundesligaen. Det er to af de mest succesfulde tyske klubber og duellerne er døbt 'Der Klassiker'. Se bookmakernes odds og få guide til gratis livestream af opgøret. 

Bayern er favoritter

Bayern München tager favoritværdigheden i opgøret. Du kan se nyheder og statistik om opgøret i vores MatchCenter.

Der er kick-off lørdag den 30. marts kl. 18.30.

Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Livestream Bayern - Dortmund hos Bet365

Bet365 er en af de populære bookmakere, som inviterer dig inden for til gratis livestream af 'Der Klassiker'. Det kræver kun to ting at komme til forjættede land, nemlig at du har en konto hos spiludbyderen og har penge på kontoen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det gratis og nemt at oprette en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter de instrukser, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter at oprette en konto, hvorefter du vil være klar til gratis livestream af Bayern München – Borussia Dortmund. Hvis du allerede har en bettingkonto, er du allerede sikret gratis streaming af 'Der Klassiker'.

Det skal nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal have penge på din konto for at kunne livestreame storkampen hos Bet365.

Det er med andre ord meget nemt at se opgøret med direkte stream, hvis du har en konto hos Bet365

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Guide til at se Bayern München – Dortmund

  • Gå til hjemmesiden Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 30. marts klokken 18.30
  • Find kampen Bayern München - Borussia Dortmund under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit livestream klar

Fakta om 'Der Klassiker'

  • Historiens første 'klassiker' mellem de to klubber daterer sig tilbage til den 16. oktober 1965, en match, som Borussia Dortmund trods udebane vandt med 2-0.
  • Bayern München kan prale af den største sejr imellem de to storklubber. Den lyder på hele 11-1 og stammer tilbage fra d. 27. november 1971. Opgøret bød bl.a. på fire mål af Gerd Müller.
  • Topscorer i denne tyske topduel mellem Bayern og Dortmund er Robert Lewandowski med i alt 32 fuldtræffere.
  • Thomas Müller er den, som har spillet 'Der Klassiker' flest gange. I alt er det blevet til 41 optrædener.
  • Bayern München har vundet Bundesligaen 33 gange, mens Borussia Dortmund har hentet den tyske titel otte gange. Bayern har vundet Champions League seks gange, mens Dortmund har vundet samme turnering en enkelt gang.
  • Fem stjerner, som har spillet både for Bayern München og Borussia Dortmund: Robert Lewandowski, Mats Hummels, Stefan Reuter, Mario Götze og Jürgen Kohler.
  • Danske spillere i Bayern München: Pierre-Emile Højbjerg (2013-15), Brian Laudrup (1990-92), Allan Nielsen (1989-91), Lars Lunde (1987-88), Søren Lerby (1983-86), Kjeld Seneca (1975-77), Torben Hansen (1973-74), Viggo Jensen (1973-74), Johnny Hansen (1970-76).
  • Danske spillere i Borussia Dortmund; Thomas Delaney (2018-21), Jacob Bruun Larsen (2017-18), Niclas Jensen (2002-05), Flemming Povlsen (1990-95), Mark Strudal (1989).

Livestream Bayern München - Dortmund hos Unibet

Du har også mulighed for at livestreame alle Bundesliga-kampe gratis hos Unibet.

Proceduren er stort set den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en.

Du klikker ind på Unibets hjemmeside og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer for at få adgang til livestreamtjenesten. Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne se kampene gratis.

Hos Unibet lyder minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto.

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår afvikles Bayern München - Borussia Dortmund?

Du kan se opgøret mellem Bayern München og Borussia Dortmund lørdag den 30. marts med kampstart kl. 18.30.

🔎 Hvor spilles Bayern München - Borussia Dortmund?

Kampen spilles på Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena i München.