Vær med i BetXperts ligastart-konkurrencer hvor dygtige tippere kan vinde iPads, BluRay-afspillere og meget mere (samlet præmiesum, sponsoreret af Bet365*: 36.000 kr) på deres indsigt i de 5 store fodboldligaer...

Sommerferien er forbi, og i disse uger åbner alle de store ligaer for sæsonen 2012/13. Det markerer vi med 3 tip-konkurrencer frem til d. 3. september 2012. Første konkurrence er åben nu og løber frem til 20. august.

Konkurrencerne går ud på at optjene så stort et odds-overskud som muligt ved at tippe på kampe fra "de store ligaer": Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesligaen. I første konkurrence kan du tippe på engelske, spanske og franske kampe; fra anden konkurrence består udvalget også af kampe fra Italien og Tyskland.

I hver konkurrence har du 100 enheder hvoraf du højst kan satse 20 på een kamp. Du kan tippe på mindst 15 forskellige markeder på hver kamp - alle med up-to-date odds fra Bet365*. 1X2, asian handicap, over/under, målscorerspil...

Det hele foregår på BetXpert, og indsatserne er fiktive. Men det er præmierne ikke.

Gå til konkurrencesiden

Konkurrencerne er åbne for BetXperts brugere og er gratis. For at være berettiget til præmierne, skal du dog have placeret et spil for mindst 10 kr hos Bet365* på én af de kampe der optræder i den givne konkurrence.

Hvis du ikke har en BetXpert-brugerprofil, kan du åbne én her: http://www.betxpert.com/bruger/opret-bruger

Har du ikke endnu en konto hos Bet365*, så opret en konto via et link her på siden.

Flotte præmier

I samarbejde med Bet365* uddeler vi 10 præmier til en samlet værdi af cirka 12.000 kr. i hver af de 3 konkurrencer.

Præmierne inkluderer iPads, iPhones, Bluray-afspillere og meget mere. Og ingen præmie er behæftet med krav om gennemspilning på en bookmaker-konto eller lignende.


Præmiebetingelse: spil for 10 kr. hos Bet365*

For at kunne tage del i de lækre præmier stiller præmiesponsor Bet365* krav om at man som deltager skal placere et spil på en kamp fra konkurrencen for min. 10 kr. hos Bet365*. Dette gælder hver af de 3 konkurrencer.

Desuden: For at komme i betragtning til præmier i en given konkurrence, skal man have foretaget indsatser for 100 enheder, dvs. alle de enheder man har fået stillet til rådighed for runden.

Læs konkurrence-reglerne

Spiltyper: Færre høje odds

På hver enkelt kamp kan du som deltager tippe på mindst 15 forskellige markeder. I modsætning til vores EM-konkurrence der havde samme koncept som denne konkurrence, kan man dog ikke spilles ciffertips og HF/FT, og anytime målscorere kan kun spilles hvis oddset er 8,0 eller lavere.

Dette for at mindske risikoen for at man kan vinde præmier ved at gå efter meget høje odds uden at skele til spillets værdi.