Under VM i Sydafrika var det blæksprutten Paul der kørte med klatten. Nu er det din tur. Vær med i BetXperts store EM-konkurrence hvor dygtige tippere kan vinde iPads, iPhones, Playstations – og meget mere.


Konkurrencen handler om at tippe på kampene fra EM-slutrunden (8. juni-1, juli) i et forsøg på at optjene så stort et odds-overskud som muligt.


Som deltager kan du tippe på over 20 forskellige markeder på hver kamp - alle med up-to-date odds fra Bet365*. 1X2, asian handicap, over/under, målscorerspil... - noget for enhver smag.


Det hele foregår på BetXpert, og indsatserne er fiktive. Men det er præmierne ikke.


I samarbejde med Bet365* uddeler vi 10 præmier til en samlet værdi af 10.000 kr. i hver af de 4 runde-konkurrencer, samt præmier for over 30.000 kr. til de 10 bedste i den samlede stilling.


Præmierne inkluderer iPads, iPhones, Bluray afspillere, Playstation 3, Xbox, iPods og meget mere. Alt dette udover hovedpræmien, hvor vinderen får lov til selv at vælge et rejsegavekort på 10.000 kr. eller en MacBook Air!


Det er en god idé at være med fra start – dels for at være med i kampen om præmierne i runde 1, dels fordi man skal være aktiv i mindst 3 ud af 4 runder for at være berettiget til de præmier der går til den samlede stilling. Men fortvivl ikke hvis du kommer for sent til nogle runder – du kan jo stadig være i kampen om præmierne i de øvrige runder.


Alle BetXpert-brugere kan være med, og det er gratis at deltage i konkurrencen, men man skal have placeret et EM-spil hos Bet365* for mindst 10 kr for at være berettiget til præmierne.

Find konkurrencen her: http://www.betxpert.com/konkurrencer/em-2012

Hvis du ikke har en BetXpert-brugerprofil, kan du åbne én her: http://www.betxpert.com/bruger/opret-bruger

Før du sætter dine tips, bør du i øvrigt huske at tjekke BetXperts store EM-sektion hvor vi gennemgår alle 16 deltagerlande: trupper, nøglespillere, skader, kampplan, odds, etc, etc...: http://www.betxpert.com/em-2012


Konkurrence-format

Som konkurrencedeltager får du under slutrunden 4 x 100 enheder stillet til rådighed med dit BetXpert login. Indenfor hver af de 4 runder vi afholder i konkurrencen under EM - og samlet set over hele slutrunden - skal du tippe på EM-kampene i et forsøg på at optjene så stort et odds-overskud som muligt.


Vi uddeler 10 præmier til en samlet værdi af 10.000 kr. i hver af de 4 runde-konkurrencer, samt præmier for over 30.000 kr. til de 10 bedste i den samlede stilling.

Bemærk: For at være med i spillet om præmierne i en given runde, skal du satse alle dine 100 enheder (højst 25 enheder per kamp). Og for at kunne få del i præmierne i den samlede stilling, skal du være aktiv i mindst 3 ud af de 4 runder.

Men til gengæld kan du være med i kampen om præmierne i fx runde 4, selv hvis du kommer sent i gang og misser runde 1, 2 og 3.


Vælg mellem 20+ spiltyper pr. kamp

Indrømmet: vi har tænkt stort. Derfor kan du som deltager tippe på over 20 forskellige markeder på hver kamp - alle med up-to-date odds fra Bet365*! Uanset om du foretrækker 1X2, asian handicap, over/under, målscorerspil eller noget helt femte, så er der noget for enhver smag - og spillestil.


50 lækre præmier

I EM-konkurrencen vil der blive uddelt iPads, iPhones, Bluray afspillere, Playstation 3, Xbox, iPods og meget meget mere. Alt dette udover hovedpræmien, hvor vinderen får lov til selv at vælge et rejsegavekort på 10.000 kr. eller en MacBook Air! Ingen præmie er behæftet med krav om gennemspilning på en bookmaker-konto eller lignende.


Præmiebetingelse: spil for 10 kr. på EM hos Bet365*

For at kunne tage del i de lækre præmier stiller præmiesponsor Bet365* dog krav om at man som deltager skal have placeret et spil for min. 10 kr. hos Bet365* på Euro 2012. Det kan være et spil på en kamp fra slutrunden, et langtidsspil, eller et specialspil. Eneste krav er altså at indsatsen er min. 10 kr., og at spillet er afgivet på et Euro 2012 marked inden man evt. vinder en præmie.


Har du ikke endnu en konto hos Bet365*, så opret en konto via et link her på siden.


Desuden skal man som deltager efterleve nogle krav om "aktiv deltagelse", som er beskrevet yderligere i konkurrence-reglerne.

Find konkurrencen her: http://www.betxpert.com/konkurrencer/em-2012