La Liga er sparket i gang og har budt på et par store overraskelser. Først og fremmest er de forventede tophold ikke rigtig kommet ud af starthullerne endnu. Læs Andros' optakt til den kommende La Liga-runde med spilovervejelser og spilforslag. 

Real Madrids målsætning har været at kickstarte den nye sæson under Zidane med masser af point på kontoen, men har efter de tre første runder kun hevet en sejr hjem. Samme skæbne har ramt Barcelona, der dog måske kan undskylde sig med, at man har været uden Dembélé, Messi og Luis Suárez i indledningen.

Bilbao, Atlético Madrid og Sevilla har til dels indfriet forventningerne med flotte resultater, mens ellers så solide Getafe fra i fjor roder rundt lige over nedrykningsstregen uden en sejr.

Ikke en eneste af de tre oprykkere er at finde i nedrykningszonen, på trods af at alle eksperter har spået trioen store chancer for at rykke ned. Tre runder er selvfølgelig ingenting set i det store billede, men især Osasuna og Granada har vist ganske fine takter med relativt solidt spil og ligner allerede nu to hold, der vil kunne redde livet, hvis niveauet bevares.

Fjerde spillerunde sparkes i gang efter en uges landsholdspause, så holdene har fået lidt ekstra tid til at finjustere stilen og tale tingene igennem. Alles øjne er rettet mod Barcelona og Real Madrid, og flere fejltrin vil efterhånden kunne afføde sæsonens første tidlige mini-krise for begge mandskaber. 

Manges øjne er ganske sikkert også rettet mod Atlético og Simeone, som potentielt vil kunne lægge yderligere afstand til de andre favoritter med endnu en sejr - i så fald den fjerde i træk - i sin første sæson uden Godín og Griezmann. 

I bundzonen bliver det interessant at se, om hold som Getafe, Eibar, Espanyol og Leganés endelig får kickstartet sæsonen med en sejr. De frister lige nu en tilværelse i og omkring nedrykningszonen og skal for alt i verden have en sejr snart for at undgå onde taber-spiraler og komplekser. 

Fjerde spillerunde er derfor på sin vis meget afgørende for en hel del hold. Det er runden, hvor der skal slås tilbage og skabes ny respekt for op til flere mandskaber i rækken.

Mallorca - Athletic Bilbao

Kampen spilles fredag den 13. september klokken 21.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Oprykkerne fra Mallorca har fået en acceptabel start på sæsonen. Dog led man et nederlag hjemme mod Sociedad i forrige runde og mistede dermed sin ekstremt flotte hjemmestime som ubesejret siden december sidste år. Men det skulle komme en dag og især nu med udsigten til besøg af stærke primera-hold.

Træner Vicente Moreno har kørt videre med oprykker-stammen fra sidste sæson i de første tre runder, og intet tyder på, at der ændres på dette til weekenden. Styrken i felterne bliver igen våbnet her mod Bilbao. Til weekenden mangler kun den nye offensiv, Cucho Hérnandez, som er skadet.

Bilbao har fået en fantastisk start på sæsonen og har gjort præcist det, som lå i kortene: man har bygget videre på træner Garitanos gode arbejde fra sidste sæson. Baskerne er startet, hvor de slap i sidste weekend og ligner fortsat et solidt hold, der er ekstremt svært at slå, og som stadig sprudler af en kollektiv ånd, som blev født, da Garitano trådte til halvvejs inde i sidste sæson.

Garitano har også stort set holdt fast i stammen fra sidste sæson. Til weekenden bør der blive genvalg til alle startere fra sidste rundes 2-0-sejr hjemme over lokalrivalerne fra Sociedad. Kun reserverne Guruzeta og Ganea må sidde over med skader.

Det ligner et stramt og lige opgør mellem to hold, der fremfor alt prioriterer en solid organisation. Et målfattigt opgør kunne være på programmet, men goalline og odds er også derefter. Ser ikke den store værdi i 2,00 mållinjen, som oddset står lige nu.

Real Madrid - Levante

Kampen spilles lørdag den 14. september klokken 13.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Real Madrid har slet ikke fået den start, de havde ønsket og forventet. Pointtab hjemme mod Valladolid og ude mod Villarreal, og nu er de første kritiske røster allerede kommet på banen. Lokale medier har nu regnet på Zidanes tal siden tiltrædelsen i slutningen af sidste sæson inklusiv de tre første runder i indeværende sæson. Samlet set er Zidanes genkomst i Real Madrid ikke synderligt stærk.

Holdet spiller til tider uden gnist, og forsvaret sejler stadig i perioder. Ikke engang Sergio Ramos kan se sig fri for kritik her i starten af sæsonen.

Ingen tvivl om at madrilenerne derfor kommer ud til fjerde spillerunde med en vis portion motivation og fokus, da man for alt i verden skal have fat igen efter pointtabet ude mod Villarreal.

Det bliver uden formstærke Bale, som ironisk nok har været en af Real Madrids bedste i indledningen, bedst som alle forventede, at han var afskrevet i træner Zidanes planer. Bale har karantæne til weekenden. På plussiden vender den nye signing Eden Hazard tilbage fra skade. Han har store chancer for at komme i spil i weekenden. Lokale medier spår endda en plads i startopstillingen.

Real Madrid tager også hul på Champions League i den kommende uge. Og den kamp kan måske sløre fokus en anelse i ligaen. Kongeklubben starter nemlig ud mod selveste PSG i Paris. Champions League skal helst skydes i gang med manér, så den kamp vil kræve en hel del af Real. Men ligaen kan heller ikke på nogen måde sjofles, så det bliver en balancegang for Zidane at mønstre to stærke startopstillinger, som kan og skal imponere i begge opgør.

Levante har fået en overraskende fin start på sæsonen og ligger pt. i Champions League-zonen på en fjerdeplads. Det varer selvfølgelig ikke for evigt, og træner Paco López’ tropper har det med at ride på bølger for så senere at falde helt igennem. Der har helt klart været godt spil at spore, men holdet er ikke synderligt anderledes skruet sammen i den nye sæson, så før eller siden kan gamle (dårlige) vaner meget vel blive gentaget. Levante har især spillet sig op i sine anden halvlege her i starten. De var eksempelvis fuldstændigt rundbarberet i første halvleg mod Villarreal, men snuppede alligevel tre point på to scoringer i anden halvleg, og i seneste kamp mod Valladolid satte de sig også først rigtig igennem efter pausen. 

Levante har ingen nye skader eller karantæner til weekendens opgør på Bernabeu.

Leganés - Villarreal

Kampen spilles lørdag den 14. september klokken 16.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Leganés er rock bottom efter tre nederlag i træk. Men cifrene lyver. Leganés havde chancer nok til point og sejr i første runde mod Osasuna og spillede næsten lige op med Atlético Madrid i anden runde, hvor man snildt kunne have fået et remis. De så også fine ud i store dele af sidste rundes 1-2-nederlag ude mod Betis, men savnede noget skarphed i felterne.

Leganés skal ikke betragtes som et bundhold. De er bedre end det, og det har de allerede vist. En sejr er dog bydende nødvendig for at undgå komplekser og forkrampet spil, men leverer Leganés på samme niveau som i de første tre runder, så skal de have mulighed for point mod Villarreal.

Gæsterne møder op med samme slingrende kurs som i sidste sæson. En effektiv og hurtig offensiv, men igen med stor slagside i defensiven. Villarreal formår fortsat ikke at holde en føring, og de spiller stadig med en vis naivitet rent taktisk. 

Den gule ubåd kommer under pres her, da Leganés SKAL på tavlen, og spørgsmålet er, om defensiven holder vand. Offensivt vil man få sine chancer, men overordnet set virker Leganés til at være et bedre organiseret hold og med større taktisk forståelse. Jeg tror, Leganés har chancer her, og jeg synes DNB til det nuværende odds holder værdi.

Leganés DNB til odds 1,82 hos Unibet (nu 1,84 hos Bethard som asian +0)

Leganés har vist bedre takter, end resultaterne antyder indtil videre. Villarreal møder op med et flot 2-2-resultat hjemme mod Real Madrid i sidste runde, men de virker fortsat super ustabile i defensiven. Det kan Leganés måske udnytte.

Real Sociedad - Atlético Madrid

Kampen spilles lørdag den 14. september klokken 18.30 -  Se mere info i vores matchcenter.

I Sociedad nåede de lige at føle, at sæsonen for alvor var kommet godt igang, men så stødte de på den baskiske rival, Bilbao. Her kom Sociedad ned på jorden med et brag efter ellers at have leveret fine præstationer mod Mallorca i anden runde og et (måske lidt heldigt) remis i premieren ude mod Valencia.

Mod Bilbao blev det hverdag igen, for Sociedad var her bemærkelsesværdig underlegen. Det er med den oplevelse in mente, at Imanols tropper løber ind til kampen mod Atlético Madrid. Og det bliver uden den stærke centrale midt Illarramendi, som blev skadet i sidste runde. Han er dog eneste tvungne fravær. 

Atlético Madrid møder op som tophold og har allerede skabt en buffer på fire point ned til ærkerivalen Real Madrid og fem point ned til Barcelona. Verden er vendt på hovedet, og Atlético er strøget til tops uden forsvarsgeneralen Godín og stjerneangriberen Griezmann. Nogen havde spået vanskeligheder for Atlético, og de kan sagtens nå at komme, men indtil videre soler de sig i den sære, men gunstige situation i ligatabellen. 

Atlético virker på en måde mere facetteret i offensiven. Eksempelvis har backen Trippiers offensive antrit givet en tangent mere at spille på, og med portugisiske João Felix har man fået en uforudsigelig type, som man ikke har rådet over før. Morata, Diego Costa og João Felix udgør trekløveret i offensiven, og de komplementerer hinanden fint med forskellige spidskompetencer.

Defensivt har det dog ikke været voldsomt imponerende, og der fornemmes en vis uro hos Simeone i den forbindelse. Han er og bliver en træner, der vægter den defensive orden højt, og det huer bare ikke argentineren at se holdet indkassere eksempelvis to mål mod Eibar hjemme på Wanda indenfor blot 19 minutter.

Måske var Eibar-kampen en forsmag på, hvad der venter forude: flere indkasserede mål end normalt, men med en større diversitet i offensiven. At dømme ud fra de første tre runder ligner Atlético et mere underholdende hold i denne sæson. Mindre stram organisation og mere sprælsk ekvilibrisme

Atlético får Morata tilbage fra skade og må kun undvære den fortsat skadede defensiv Vrsaljko til weekenden.

Simeone og Atletico har meget at se til i de kommende dage. De tager også hul på CL-gruppespillet på onsdag og det bliver mod selveste den onde ånd, Juventus. Så Atlético har helt sikkert et øje rettet mod den forestående CL-premiere.

Over 2,00 mål til odds 1,94 hos Bet365

Atletico holder ikke samme defensive niveau som i fjor, men kan måske trække lidt i håndbremsen her mod Sociedad ovenpå 3-2-resultatet hjemme mod Eibar. Sociedad er dog ikke udpræget defensive, så Atléticos fine offensiv vil få flere chancer i opgøret.

Barcelona - Valencia

Kampen spilles lørdag den 14. september klokken 21.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Ualmindeligt vigtig kamp for Barcelona på flere niveauer. Først og fremmest skal kampen vindes, for at man kan få ryddet tavlen og spillet sig tilbage mod topfeltet. Situationen er uvant for katalanerne. Sidst Barcelona lå fem point fra førerholdet efter tredje spillerunde var i 1945, så der hviskes lidt i krogene, og den hvisken skal lukkes med en sejr.

Sidst men ikke mindst har holdet revanche til gode efter pokalfinale-nederlaget før sommeren mod netop Valencia.
Det er ikke forkert at sige, at sæsonens første tre kampe ikke har været som forventet, men man skal stadig huske på, at stort set hele artilleriet har siddet udenfor i næsten alle kampe. Til weekenden vender skytset dog tilbage, da Luis Suárez, Dembélé og Messi alle har rystet sine skader af sig. Det kan dermed blive første gang, at trioen Griezmann, Luis Suárez og Messi starter inde sammen. En trio, alle har ventet en hel sommer og et begyndende efterår på at se i aktion.

Barcelona har også fokus på den forestående CL-premiere ude mod Dortmund tirsdag, men forventes ikke at gå på kompromis med noget her mod Valencia. Det er ekstremt vigtigt at få sejret her i fjerde spillerunde, så man skal som udgangspunkt forvente tæt på stærkeste opstilling.

Valencia har ligesom Barcelona ikke fået den ønskede start på sæsonen. 1-1-skuffelsen i premieren hjemme mod Real Sociedad blev fulgt op af et endnu mere skuffende 0-1-nederlag ude mod Celta, hvor man også havde fortjent at tabe.

Valencia fik så siden reddet lidt ære med 2-0-sejren hjemme over Mallorca i sidste spillerunde. Det er den kamp, man skal følge op på, men det bliver ikke blot svært, da modstanderen er Barca på Camp Nou, men også og især fordi man selv tager hul på det forjættede CL-gruppespil tirsdag ude mod Chelsea. Valencia har dermed også kalenderen fyldt op med vigtige aftaler, og pt. ser Valencia svagest ud med hensyn til bredde og ressourcer. Marcelino har på ingen måde så bred og stor en trup som Valverde, og det kan blive afgørende i weekenden. 

Valencia har også skullet kæmpe med de efterhånden evindelige interne problemer med ejer Peter Lim, præsident Anil Murthy, den sportslige ledelse og hele supporter-skaren. Alle omkring klubben mener, at Lim gør for lidt og er for egenrådig, og alle er enige om, at truppen er for smal, og at der ikke blev rustet op som ventet. Uroen omkring det eventuelle salg af Rodrigo til Atlético Madrid har heller ikke gjort tingene nemmere for holdet eller træner Marcelino. Rodrigo blev ikke solgt og har siden scoret mål for det spanske landshold, og ligner ikke en spiller, der er synderligt ramt af det kuldsejlede skifte. Måske er der bedring på vej for Valencia.

Til weekenden er man uden kanten Solér og den faste højre back Piccini. Wass bør dermed igen agere højreback, som han har gjort det i andre kampe, og Ferrán kan meget vel tage højre fløj, mens Guedes vender tilbage fra landsholdsopgave med Portugal og overtager venstrekanten. 

Eibar - Espanyol

Kampen spilles søndag den 15. september klokken 12.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Eibar er fortsat uden sejr i de første tre runder, men har været tæt på. Senest i sidste rundes vilde udekamp på Wanda mod Atlético, hvor man bragte sig foran 2-0 indenfor de første 19 minutter, men blev hentet til allersidst. Sejrstørken er ikke et udtryk for, at Eibar er dårlige. Man har stadig sin stamme fra sidste sæson og baskerne spiller ikke slidt. Det bør være et spørgsmål om tid, før tingene vender.

Der er dog ingen tvivl om, at dårlige stimer kan blive problematiske for et lille hold som Eibar. Det sidste, Mendilibar ønsker, er en taberspiral, som vokser holdet over hovedet, så der skal handles nu i fjerde spillerunde mod Espanyol, og der skal en sejr på bordet.

Eneste større nyhed i Eibar til weekenden er positiv. Den faste venstre back Cote er tilbage fra skade og kan komme på tale til en plads i startopstillingen. En forholdsvis vigtig brik i Mendilibars forsvar, som han åbenlyst har savnet, da Eibar netop er et hold, som fremfor alt forsøger at volde skade over fløjene. Her har Cotes offensive backspil været en vigtig brik i Eibars offensive masterplan.

Espanyol har kørt to simultane turneringer her i indledningen. Europa League-kvalifikationen med stor succes og den hjemlige liga med knap så stor succes. De har kvalificeret sig til gruppespillet i EL, men er fortsat uden sejr i La Liga. I EL har holdet vist fine takter og scoret masser af mål, i La Liga har de ikke scoret en gang. 

Problemet er, at holdet savner Borja Iglesias. Sidste sæsons topscorer er rejst til Betis, så man har stået uden en target man i indledningen. Espanyol har dog hentet sidste sæsons topscorer i Alavés, argentinske Jonathan Calleri, på hvem man klynger meget af sit håb op.

Meningen er, at han og Facundo Ferreyra skal score målene i indeværende sæson, men indtil videre har kun Ferreyra vist målnæse og kun i Europa League. Så offensiven er fortsat Espanyols store akilleshæl, når de går ind til fjerde spillerunde mod Eibar på Ipurúa. Mod Granada i sidste runde spillede de helt uden ‘fødte’ angribere i startopstillingen, og den kinesiske kant Wu Lei var fejlplaceret som central angriber. Mod Eibar er offensiven og målene i fokus, og træner Gallego bør smide enten Ferreyra eller Calleri ind fra start.

Der er ingen nye skader eller karantæner. Ude er fortsat den faste centerforsvarer David Lopez, kanten Piatti og den nye centrale midt Iturraspe.

Alavés - Sevilla

Kampen spilles søndag den 15. september klokken 14.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Alavés har slet ikke oplevet det fald i kvalitet, som man kunne have frygtet med tabet af strategen Abelardo på trænerposten. Garitano har indtil videre vist sig som en glimrende arvtager, der i den grad tager fat, hvor Abelardo slap; med defensiv orden, stor organisation og ekstrem skarphed i felterne. Man savner måske noget offensiv risikovillighed til tider, men man står til gengæld godt defensivt og leverer lige nu stor effektivitet. 

Sevilla er kommet resultatmæssigt flot fra start under den nye træner Julen Lopetegui. Der tegner sig et billede af et noget anderledes Sevilla-hold. Klart mere organisation og defensiv orden, men mindre offensivt punch og mindre risikovillighed i angrebet.

Det har afstedkommet små, snævre sejr, hvor Sevilla ikke altid har været spildominerende mellem felterne, men hvor man har haft fint styr på spillet i selve felterne. De spiller ikke sprudlende, men de spiller effektivt og måske har den stramme start været en nødvendighed for træner Lopetegui, der har haft behov for at starte sikkert ud for at undgå samme skæbne som i Real Madrid i sidste sæson.

Det har været ualmindeligt vigtigt ikke at tabe, og det bærer de første kampe præg af. Men ingen tvivl om, at Lopetegui hælder mere til orden og organisation end mange af de tidligere Sevilla-trænere, der har passeret klubben de seneste par år.

Det ligner et stramt og målfattigt opgør. Hvis Alavés og Sevilla leverer samme stil som i de seneste runder, bør der være optræk til et clash mellem to hold, der fremfor alt vil forsøge at holde nullet og angribe med få mand. 

Hverken Alavés eller Sevilla har nye fravær i stammen set i forhold til sidste spillerunde. Sevilla har dog tvivl om kanten Ocampos.

Under 2,5 mål til odds 1,66 hos Bet365 (nu 1,67 hos Nordicbet)

Alavés har set solide ud i defensiven i indeværende sæson. I denne runde er det dog første gang, at de møder en modstander af større kaliber, så de kommer formodentlig under et anderledes pres. Dog har Sevilla selv vist, at også de prioriterer orden og organisation i indeværende sæson.

Celta - Granada

Kampen spilles søndag den 15. september klokken 16.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Celta er kommet fint fra start under træner Fran Escribá. Der var en del tvivl efter første rundes nederlag hjemme mod Real Madrid, men sejren hjemme over Valencia og 1-1 remiset ude mod Sevilla i sidste runde har vendt snakken. Celta har virket mere solide i organisationen i de sidste par runder - mere solide end de nærmest har været i hele sidste sæson. Det har som ventet pyntet gevaldigt at få den stærke midt Denis Suárez ind i stammen, og man savner på ingen måde angrebs-tanken Maxi Gomez fra sidste sæson. Tilgangen af Santi Mina bør på sigt veje op, selvom den tidligere Valencia-spiller kun har fået minutter som indskifter indtil videre.

Til weekendens hjemmekamp er der et nyt fravær; den nye signing Rafinha er røget ud med skade og må sidde over sammen med den fortsat skadede centerforsvarer David Costa.

Oprykkerne fra Granada har set ganske solide ud i indledningen og er nærmest ikke faldet igennem på noget tidspunkt overhovedet. Man spillede lige op med Villarreal i 4-4-målorgiet i premieren, tabte knebent og ikke uden kamp til Sevilla i 2. runde og vandt så hele 3-0 ude over et offensivt udueligt Espanyol-hold i sidste runde.

Stammen er bevaret i sin grundform, og de nye signings er faldet fint til. Der er selvfølgelig nogle helt naturlige begrænsninger i truppen, men man formår at få det bedste ud af materialet i Granada.

Til weekenden er der ingen nye skader eller karantæner, og man skal forvente, at træner Diego Martínez læner sig kraftigt op af startopstillingen fra sidste spillerundes sejr i Barcelona. 

Real Valladolid - Osasuna

Kampen spilles søndag den 15. september klokken 18.30 -  Se mere info i vores matchcenter.

Valladolid har fået en fin start på sæsonen på trods af sidste rundes 0-2-nederlag ude mod Levante. Man har slået Betis på udebane og hev et flot remis hjem fra Bernabeu i forrige runde. Træner Sergio har været ovenud tilfreds med indledningen, og for første gang i sæsonen møder man nu et hold, som det på papiret forventes at man kan slå. Oprykkerne fra Osasuna er en af Valladolids formodede direkte rivaler i kampen for overlevelse, så det er et opgør, man har stort fokus på. 

Valladolid har fortsat samarbejdet med træner Sergio og har langt hen ad vejen bevaret den stramme stil fra sidste sæson. Modsat sidste sæson virker holdet dog til at have fået bedre kontrol over offensiven. Skarpheden er blevet større, og de kommer lige nu igennem til mere. Det var netop Valladolids helt store problem igennem størstedelen af sidste sæson.

Til weekenden er der ingen nye skader eller karantæner. Stiven og Luismi er fortsat eneste tvungne fravær.

Osasuna har fået en forrygende start på den nye tilværelse i primeraen. Senest 2-2 hjemme mod selveste Barcelona og en premiere-sejr ude over Leganés, hvor man dog havde en vis portion held. Faktum er, at Osasuna er ubesejret efter de første tre runder, og det sammentømrede kollektiv fra oprykningen i sidste sæson holder fortsat vand her i det bedste selskab. Der er god kampånd, stærkt samarbejde og en god skarphed i felterne pt. Nærmest opskriften på Osasunas oprykning i sidste sæson. 

Til weekenden har træner Arasate ingen nye skader eller karantæner. Kike Barja og Unai García forventes at sidde over på ny. Man skal ikke regne med store ændringer i Osasunas startopstilling set i forhold til sidste rundes 2-2-kamp hjemme mod Barcelona. Alt er så godt som status quo.

Det ligner et tæt opgør og en kamp som kan og bør blive målfattig. Det er et clash mellem to formodede bundrivaler, og ingen vil tabe.

Real Betis- Getafe

Kampen spilles søndag den 15. september klokken 21.00 -  Se mere info i vores matchcenter.

Rubis entré som træner i Betis har ikke helt haft den ventede effekt. Man skilte sig af med Setién for at få mere offensivt punch, men indtil videre er det kun blevet til en semi-heldig 2-1-sejr hjemme over Leganés i sidste runde. Det er mere tilfældigt end planlagt, hvad der lader til at foregå i Betis lige nu, omend sidste rundes sejr viste optræk til bedre spilforståelse, større holdånd og generelt bedre spil.

Den faste midt Guardado har fået lov til at blive i Mexico og er ude af weekendens kamp, da han lige er blevet far. Kanten Tello, som stadig trækkes med en skade, er tvivlsom til det sidste.

Super vigtig kamp for Betis, der virkelig skal få forsøgt at bygge bro til sidste rundes sejr. De var trængt op i en lille krog forud for sidste rundes kamp, da de havde tabt de to første kampe i sæsonen. Sejren over Leganés har skabt ny tro og mere ro, men kampen viste også, at Betis stadig mangler organisation og især styrke i defensiven.

Getafe har heller ikke fået en ønskestart på sæsonen. Stadig uden sejr, men de kan dog måske undskylde det med, at de har mødt ret hård modstand i de første kampe. Et formstærkt Bilbao-hold hjemme og en altid svær udekamp på Wanda mod Atlético. Senest fik de kun 1-1 hjemme mod Alavés, som også skulle vise sig at være en hård nød at knække grundet den solide defensiv.

Betis bliver en anden og formodentlig mere omgængelig modstander end i de tre første kampe. Der er mindre orden og mindre defensiv styrke hos Betis, så måske vil Getafe endelig kunne trænge igennem med en sejr. Betis vil gerne frem og dominere med bolden, og Getafe kan endelig få lov til at slå kontra og spille på hurtige omstillinger, som de så gerne vil. 

Getafe tager hul på Europa League-gruppespillet i næste midtuge. Det foregår dog hjemme i Madrid mod Trabzonspor, så opgøret mod Betis bør få høj prioritet. Det huer på ingen måde træner Bordalás, at man ikke er kommet på tavlen endnu med en sejr. Så der bør være både fokus og motivation på holdet. Getafe lægger sig ikke ned her.

Getafe +0,25 til odds 2,00 hos Bet365

Real Betis er sårbare overfor kontraløb, som Getafe netop er eksperter i. Dog møder gæsterne op med et formodet sløret fokus, da den kommende uge byder på den længe ventede debut i Europa League-gruppespillet. Getafe virker dog stadig opsatte på at hive sæsonens første ligasejr i hus.

Det komplette program i 4. spillerunde

Fredag
Mallorca - Athletic Bilbao (21.00)

Lørdag
Real Madrid - Levante (13.00)
Leganés - Villarreal (16.00)
Real Sociedad - Atlético Madrid (18.30)
Barcelona - Valencia (21.00)

Søndag
Eibar - Espanyol (12.00)
Alavés - Sevilla (14.00)
Celta - Granada (16.00)
Real Valladolid - Osasuna (18.30)
Real Betis- Getafe (21.00)

Regnskab for spiltip og spilovervejelser La Liga 2019/2020

Tip
Antal & indsats: 6
Netto-overskud: - 1,86
Tilbagebetalingsprocent: 69 %

Se hele regnskabet for alle Andros' eksperttip her

Løse spiltanker
Antal & indsats: -
Netto-overskud: -
Tilbagebetalingsprocent: -