Barcelona vinder mesterskabet. Det er nærmest det eneste, der synes sikkert i La Liga efter 31. spillerunde. Duellen om andenpladsen er ikke overstået, der er hidsig kamp om de europæiske billetter, og bundholdene nægter at dø. Der er syv ekstremt spændende runder tilbage og flere hidsige lokalopgør allerede i runde 32. Læs Andros' optakt til den kommende runde i La Liga.

31. spillerunde rykkede lidt rundt på både top og bund i La Liga. Barcelona så godt som sikrede mesterskabet med 2-0-sejren hjemme over Atlético Madrid, mens Real Madrid hev en snæver 2-1-sejr i hus hjemme over Eibar og holder dermed fast i muligheden for at snuppe Atléticos andenplads inden sæsonafslutningen.

Kampen om de europæiske billetter faldt klart ud til Getafes fordel, da de hjemme slog den direkte rival, Bilbao, mens både Valencia og Alavés lagde point til.

I bundzonen var den lille troldmand Iago Aspas på ny altafgørende for Celta i sejren hjemme over Real Sociedad. Celta spillede sig helt ud af nedrykningszonen, da hverken Valladolid eller Villarreal fik point. Huesca nægter fortsat at give op. Man var bagud over to omgange i søndagens udekamp mod Levante, men kom tilbage begge gange og var til sidst snublende nær en sejr. Præcist som i sidste rundes 3-3-kamp Celta.

Bettingmæssigt blev det til et lille tab, især fordi Leganés igen drillede med en overtidsscoring præcis som i sidste weekend. De sene Leganés-scoringer har altså nu i to runder forpurret et godt overskud. 

32. spillerunde er nærmest lige så spændende som den forgangne weekends runde. Spændingen i top og bund er fortsat intakt, og især bundzonen er blevet endnu mere interessant, da både Levante og Girona nu også er delvist impliceret i kampen for overlevelse. Ingen kan vide sig sikre overhovedet, og weekendens runde kan blot skabe endnu mere tæthed.

Den kommende runde byder også på en masse interessante lokalopgør. Størst af dem alle er Sevilla og Real Betis' ærkerivalbrag på Sanchez Pizjuan, men også det valencianske brag mellem Valencia og Levante og det baskiske derby mellem Sociedad og Eibar ser interessante ud. Og sjovt bliver det at se, om Leganés endnu engang kan trylle en vild overtidsscoring ud af ærmet i det madrilenske derby hjemme mod Real Madrid.

Champions League-kampe og Europa League-kampe blander sig i ugens planlægning for flere af holdene, men ligaen er så intens og vigtig for mange af de implicerede hold, at man skal forvente, at størstedelen nedprioriterer de europæiske midtuge-opgaver for at koncentrere sig om ligaen. Dog næppe Barcelona.

Espanyol - Alavés

Kampen spilles lørdag den 13. april klokken 13.00. Se mere info i vores matchcenter

Espanyol har efter sejren over Girona i sidste weekend nu mere eller mindre klaret frisag i nedrykningskampen. Der er nu otte point ned til stregen, og man mangler reelt kun fire point i at have nået den point-redningsgrænse, som i La Liga formodes at ligge på 42 point.

Træner Rubi har ingen nye skader eller karantæner, så der kan eventuelt blive genvalg til de succesfulde startere fra sidste weekend. Eneste nævneværdige fravær er den fortsat skadede forsvarsgeneral David López.

Alavés snublede lige akkurat i sidste minut, da Leganés udlignede i overtiden på noget, der lignede et indlæg, men som istedet fløj direkte ind over en overrasket Pacheco og i netmaskerne. En bitter pille at sluge for Alaves, der kampen igennem havde formået at forsvare sin vigtige 1-0 føring. Dermed blev det alligevel ikke den totale oprejsning ovenpå sidste uges to nederlag mod Atlético Madrid og Sevilla. Man forbliver udenfor Europa League-zonen, da der skulle tre point til for at fortrænge Valencia fra 6. pladsen.

Kampen i Espanyol er derfor af fortsat stor betydning, da man stadig jagter Europa League-zonen. Alavés er dog desværre svækket til weekenden, da højrebacken Martín og den centrale midt Tomas Pina glider ud med karantæne, mens den faste centerforsvarer Maripán fortsat sidder over med skade sammen med kanten Burgui. Det er altså især defensivt, at træner Abelardo har problemer til weekenden. 

Alavés-sejr på det asiatiske +0,75 handicap til odds 1,80 hos Bethard (nu 1,83)

Lidt for voldsomt odds på et Alavés-hold, der fortsat vil gøre alt for at spille sig tilbage i Europa League-zonen. Espanyol møder op med fornyet tro på tingene efter sejren i Girona, men det kan lige så godt ende som en sovepude, da hjemmeholdet stort set ikke har mere at spille for i ligaen.

Huesca - Barcelona

Kampen spilles lørdag den 13. april klokken 16.15Se mere info i vores matchcenter

Alle troede, at Huesca havde givet op efter at have misset sejren over Celta i midtugen. Men en heroisk indsats i Levante viste, at de på ingen måde er døde endnu. Man indhentede Levante to gange for til sidst at være tæt på at løbe med sejren. Der er stadig 'kun' seks point op til stregen, så der foreligger stadig en mere end teoretisk mulighed for overlevelse. Huesca bør derfor næppe lægge sig ned, når topholdet Barcelona kommer på besøg.

Træner Francisco har de samme fravær som i sidste weekend. Den faste back Miramón og den faste centerforsvarer Insua samt den langtidsskadede venstreback Luisinho er alle fortsat ude. Dog vender den faste centerforsvarer Etxeita tilbage fra karantæne, og han bør være den største ændring i startopstillingen.

Barcelona møder op efter en sejr over Atlético Madrid i sidste weekends topbrag og har nu så godt som sikret sig mesterskabet. Der er nu 11 point ned til Atlético Madrid med syv runder tilbage, så det ser utvivlsomt ud til at være afgjort. Nu kan Barcelona fuldt ud koncentrere sig om klubbens helt store ambition i år: Champions League. Man møder Manchester United i første opgør af kvartfinalerne i midtugen før det her opgør mod Huesca, og spiller returen i midtugen umiddelbart efter det her opgør. Så Huesca-kampen er en anelse i vejen for Champions League-opgaverne.

Der vil uden tvivl blive ændret en del i startopstillingen. Piqué og Luis Suarez er på forhånd tvungne fravær grundet karantæner, og Dembele, Rafinha og Vermaelen sidder fortsat over med skader. Det ville ikke være mærkeligt også at se en spiller som Messi blive skånet, hvis man ikke ligefrem får det bedste udgangspunkt i midtugens opgør mod Manchester United.

Atlético Madrid - Celta Vigo

Kampen spilles lørdag den 13. april klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Atlético Madrid tabte definitivt det sidste spinkle håb om mesterskabet med nederlaget ude mod Barcelona i sidste weekend. Atlético har stadig kun ligaen at fokusere på, eftersom man netop er røget ud af både Champions League og Copa del Rey, så nu handler det for alt i verden om at holde fast i andenpladsen. Ikke blot for at sikre sig sølvet, men især også for at holde ærkerivalen Real Madrid under sig. Det betyder næsten ligeså meget - hvis ikke mere. Så længe man kan bryste sig af at have leveret en bedre sæson end ærkerivalerne, så er meget af året redet. Derfor kommer Atlético næppe til at sjofle opgøret her mod Celta.

Det bliver en kamp uden Diego Costa, som fik rødt mod Barcelona, men også uden den faste centerforsvarer Giménez og den faste midt Thomas, som begge løb ind karantæneudløsende advarsler på Camp Nou. Udover det forventes Lemar fortsat at sidde over med en skade. Lucas kan eventuelt erstatte Gimenez i centerforsvaret, mens Morata overtager Diego Costas plads i angrebet. På midten er der alternativer nok til at erstatte Thomas.

Celta møder op med en forløsende 3-1-sejr hjemme over Real Sociedad og har nu for alvor fået skudt sig ud af nedrykningszonen. Der er nu tre point ned til stregen, og hele succesen i de seneste tre kampe skyldes uden tvivl Iago Aspas. Han har næsten alene løftet Celta på ny, men problemet for Celta til weekenden er, at den absurd vigtige angriber må sidde over med karantæne. Udover Aspas er Celta fortsat uden den stærke offensiv-spiller Brais Mendez, som blev skadet i forrige uge, samt den faste venstre back Juncá, som stadig sidder over med skade.

Celta skal forsøge at overleve Aspas fravær her, men i de seneste mange måneder med Aspas på skadeslisten har Celta ikke formået, at vise bare tilnærmelsesvist den styrke, man viser, når den lille offensiv er med på banen. Det bør derfor igen kunne ses, at holdets leder og indpisker mangler. Han scorer ikke blot mange af målene, han er også oplægger og en enorm moralsk støtte for alle. Enormt svært og måske afgørende fravær for galicierne.

Sevilla - Real Betis

Kampen spilles lørdag den 13. april klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Sevilla møder op i fin form til det store brag mod ærkerivalen Real Betis. Man fulgte op på sidste weekends 2-0-sejr mod Alavés med endnu en 2-0-sejr ude over Valladolid. Optakten til årets brag hjemme på Sanchez Pizjuan kunne derfor næsten ikke være bedre.
Sevilla er tilbage i kampen om Europa League- og Champions League-pladser og har altså her muligheden for at slå to fluer med et smæk: sætte den irriterende lokalrival på plads og spille sig yderligere ind i CL-kampen.

Træner Caparrós, der iøvrigt erklærede efter weekendens sejr, at han er kronisk syg med leukæmi, har ingen nye skader eller karantæner til weekenden. Wöber, Nolito og keeper Vaclik forventes fortsat at sidde udenfor med skader.

Stemningen vil som altid være mere end intens - måske nærmest hadsk til tider - nu hvor klubbens største haderival kommer på besøg.

Real Betis fik også en fin optakt til klassikeren mod Sevilla ved at slå Villarreal 2-1 fortjent hjemme på Benito Villamarín.
Den efterhånden så udskældte træner Setién vandt noget goodwill og kan altså redde sig en halv sæson, hvis han bare hiver et godt resultat med hjem fra ærkerivalens borg.

Alt tyder på, at Setién råder over en komplet trup, eftersom den stærke venstre back Junior Firpo nu er tibage fra skade. Han kan måske tage del i braget lørdag aften. Præcis som Sevilla kan Real Betis med en sejr ikke blot tage en fin skalp, men også spille sig tilbage i kampen om Europa League-pladser. Så kampen er også vigtig for Real Betis på alle planer.

Nordicbet: Vind en fodboldrejse til Sevilla og optjen ugentlig freebet op til 1.000 kr. NordicBet

 • Klik her for at besøge NordicBet

 • Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet. Kampagnen gælder til og med 28. april, og det er kun nødvendigt at tilmelde sig en gang i de fire uger.
 • Placer væddemål hos Nordicbet. Hver uge kan du optjene op til fem lodder til lodtrækningen om to billetter til kampen mellem Sevilla og Athletic Bilbao i maj. Du skal mindst spille til odds 1,30, for at det tæller med i kampagnen. Jo mere du omsætter for, des flere lodder får du.
 • Hver uge i kampagneperioden kan du også modtage ét freebet op til 1.000 kroner. Dit freebets værdi stiger, alt efter hvor meget du omsætter. 
 • Vinderpakken består af kampbillet til Sevilla-Athletic Bilbao 17. maj 2019 inklusiv fly tur/retur fra København til Sevilla, overnatning på hotel samt møde med Simon Kjær.
 • Kampagnen udløber onsdag den 28. april.
 • Regler og vilkår gælder.

Gæt på CL og vind freebet til EL

Real Valladolid - Getafe

Kampen spilles søndag den 14. april klokken 12.00. Se mere info i vores matchcenter

Real Valladolid møder op til søndagens opgør mod Getafe med et smerteligt 0-2-nederlag hjemme mod Sevilla i bagagen. Nederlaget betyder, at Valladolid fortsat ligger á point med Villarreal på selve nedrykningsstregen, da heller ikke Villarreal formåede at vinde i sidste weekend.

Valladolid får endnu et forsøg hjemme på Zorilla, når Getafe kommer på besøg, og man forventer samme gode stemning på lægterne som mod Sevilla. Valladolid er opsat på at redde sig, og kun sejren har interesse mod Getafe.

Træner Sergio González har ingen nye skader eller karantæner i truppen. Den faste back Nacho vender tilbage fra karantæne og bør stryge direkte ind i startopstillingen igen.

Getafe hev en vanvittig vigtig 1-0-sejr i hus hjemme over den direkte rival Athletic Bilbao i sidste weekend. Et fint mål af Angel, men en utrolig stram og kedelig kamp. Men de tre point var guld værd, især fordi den anden direkte rival, Valencia, tabte ude mod Rayo Vallecano, mens Alavés smed point hjemme mod Leganés.
Nu gælder det om at holde fast i den CL-givende fjerdeplads med en sejr over Valladolid i weekenden.

Træner Bordalás forventes kun at have ét nyt fravær set i forhold til sidste weekend; forsvareren Cabrera. Han startede dog ikke inde i sidste weekend, så Bordalás skal ikke ud og finde en erstatning for ham. Der kan eventuelt blive genvalg til alle, men man skal nok forvente, at Angel vender tilbage til angrebet som led i den konstante rotation mellem ham og den rutinerede Jorge Molina i startopstillingen. 

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano

Kampen spilles søndag den 14. april klokken 14.00. Se mere info i vores matchcenter

Athletic Bilbao kom ned på jorden igen med sidste weekends 0-1-nederlag ude mod Getafe i en stram og kedelig kamp. Med nederlaget tabte Bilbao noget af det momentum, som har bragt dem så tæt på Europa League på det seneste. Heldigvis for dem tabte Valencia, mens Alavés satte point til mod Leganés, så Europa League er stadig indenfor rækkevidde. Der er tre point op inden weekendens runde, så Bilbao har rigeligt at spille for mod Rayo Vallecano.

Træner Garitano må se bort fra den høje centrale midt San José, som har karantæne, men det bør dog blot betyde, at Beñat vender tilbage til startopstillingen. Det gør Bilbao mere offensivt orienteret og teknisk stærkere på midtbanen. Udover San José er kanten Ibai Gómez og den faste back Capa fortsat ude med skader.

Rayo Vallecano hev en flot og forløsende 2-0-sejr i hus i sidste weekends hjemmekamp mod selveste Valencia. Da mange af de øvrige rivalers kampe flaskede sig for Rayo i weekenden, har madrilenerne nu kun sølle tre point op til redningen. Med en sejr her over Bilbao kan man potentielt spille sig over stregen i weekenden. Utroligt, når man for blot få uger siden så helt færdige ud. 

Træner Jemez har helt klart givet spillerne et rygstød. De virker mere selvsikre og mere agressive og direkte end under Míchel.

Centerforsvareren Gálvez er ude med karantæne til weekenden, men det betyder ikke det store, da den faste center Amat vender tilbage fra karantæne. Så træner Jemez har reelt ingen nye store problemer til weekendens brag på San Mamés.

Athletic Bilbao-sejr til odds 1,71 hos Betsafe (nu 1,68 hos Bethard)

Athletic Bilbao er stadig super stærke hjemme på San Mamés og jagter fortsat Europa League. Gæsterne kæmper for livet og oplever fremgang, men baskernes solide organisation kan ende med at blive en for stor mundfuld for et defensivt nervøst Rayo-mandskab.

Real Sociedad - Eibar

Kampen spilles søndag den 14. april klokken 16.15. Se mere info i vores matchcenter

Sociedad led et måske afgørende nederlag ude mod Celta Vigo i sidste weekend. Det eneste, man kan trøste sig med, er, at alle Europa League-aspiranterne også satte point til, så der er fortsat seks point op til EL-zonen, men nu en kamp færre at nå den i. 

Til weekendens baskiske derby hjemme mod den ‘store’ lillebror Eibar må træner Imanol se bort fra sit es i angrebet, topscorer Willian José, som har karantæne. Han betyder en hel del for Sociedads offensiv og vil være savnet. Januzaj er også fortsat ude, så Juanmi, Oyarzabal og formodentlig også Sandro skal varetage opgaverne i angrebet til weekenden.


Kun en sejr har interesse for Sociedad. Ikke så meget for det indbyrdes regnskab med Eibar, for Eibar er som sådan ikke en forhadt lokalrival, snarere fordi det her ligner sidste chance for at holde liv i håbet om en Europa League-plads. Men det bliver altså med en semi-amputeret offensiv uanset hvad.

Eibar møder op til det baskiske opgør med et hæderligt 1-2-nederlag ude mod Real Madrid. En kamp, hvor Eibar faktisk var foran 1-0, inden Benzema vendte opgøret. Vigtigst for Eibar var at komme fra Bernabeu med stoltheden intakt, og det gjorde man i den grad.

Til weekendens lige så motiverende udekamp mod den evige storebror Real Sociedad har træner Mendilibar et nyt fravær: den stærke kant Pedro León er røget ud med skade og forventes at måtte sidde over. Udover ham er der ingen nye fravær andet end de fortsat skadede Arbilla, Ramis, Calavera og Bigas.

Træner Mendilibar har fastlagt ambitionen for de sidste syv runder i ligaen. Man vil slå rekorden på de 50 point fra forrige år og forbedre sidste sæsons 9. plads. Eibar har lige nu 11 point op til de 50, og fire point op til 9. pladsen. Udover det sidste delmål, motiverer det nok en del mere blot at spille det her opgør på Anoeta.

Girona - Villarreal

Kampen spilles søndag den 14. april klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Girona tabte sidste weekends katalanske derby hjemme mod Espanyol på et kæmpe drop af keeper Bounou i anden halvleg. Nederlaget var Gironas tredje i streg, og hvis man før kampen følte sig lidt presset af bundfeltet, så er man i den grad presset til den kommende weekend. Der er nu kun fire point ned til stregen, og søndagens modstander er netop fra bundfeltet og vil slås for livet på Montilivi. Så Girona har placeret sig selv midt i en penibel situation, hvor presset nu for alvor er stort, og nerverne kan begynde at drille. Der skal derfor helst en sejr til for at skabe ny ro. Et nederlag er totalt forbudt, for så er man helt og aldeles fuldbyrdet medlem i nedrykningsdramaet.

Træner Eusebio har to nye fravær, da de to faste midtbaner Douglas Luiz og Granell må sidde over med karantæne. Især førstnævnte er blevet et af Eusebios sikre kort på det seneste, så han vil være savnet ligesom Granell. Udover de to karantæner sidder Mojica og Aday fortsat over med skader.

Villarreal møder op med smalt men fortjent 1-2-nederlag ude mod Real Betis i sidste weekend, hvor Cazorla ellers havde en gylden chance for at udligne kort før tid via straffespark. Han sparkede imidlertid ufattelig ringe, og efterlod Villarreal tomhændede på Benito Villamarin.

Til weekenden har sejren kun interesse for Callejas tropper, for Celta vandt i sidste weekend og er nu strøget afsted. Villarreal ligger á point med Valladolid på selve nedrykningsstregen, og kan blive dukket under stregen med nederlag her.

Villarreal har den faste centerforsvarer Victor Ruiz i karantæne, men det udlignes af, at generalen i forsvaret, Alvaro, vender tilbage fra karantæne. Udover det sidder den samme flok skadede spillere udenfor, præcist som i sidste weekend. Så alt i alt er Villarreal status quo. 

Villarreal spiller Europa League-kvartfinale mod Valencia før og efter weekendens kamp mod Girona, men det bør blive klart nedprioriteret. Ligaen og overlevelses-missionen er det eneste, der for alvor batter for klubben lige nu.

Villarreal-sejr på det asiatiske 0 handicap til odds 1,98 hos Bet365 (nu 1,99)

Villarreal slås for livet og møder et Girona-hold, som efterhånden også mærker presset i bunden. Dog bør Villarreal være klart mere fokuserede, og gæsterne leverer også klart bedre takter end Girona lige nu. 

Valencia - Levante

Kampen spilles søndag den 14. april klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Valencia blev uventet skubbet tilbage i kampen for Champions League pladser, da man i sidste weekend tabte 0-2 ude mod Rayo Vallecano. Om det var træner Marcelinos mange rotationer, der gjorde udfaldet, er svært at sige. Faktum er, at man tabte, og at Getafe med sejren over Bilbao fik en fordel i kampen om den CL-givende fjerdeplads.

Valencia spiller vigtig Europa League-kvartfinale mod Villarreal torsdagen før det her ligaopgør mod Levante og torsdagen efter. Men indtil videre har man fra klubbens side opprioriteret ligaen og kampen for CL-pladser, så man skal forvente en stærk startopstilling i weekenden. Det er samtidig et valenciansk derby, som man for alt i verden helst vil vinde, så der er ekstra motivation at spore.

Valencia er en anelse svækket i forhold til sidste weekend. Den faste centrale midt Kondogbia blev skadet i sidste weekend og er færdig for resten af sæsonen, mens forsvarssubben Roncaglia og midtbanesubben Ferrán Torres begge er ude med karantæne. De to sidstnævnte er selvfølgelig mere eller mindre underordnede fravær, da generalen Garay forventes at vende tilbage til forsvaret i weekenden på bekostning af Roncaglia, mens Wass meget vel kan vende tilbage til midtbanen på bekostning af Ferran eller Kondogbia. 

Must win for Valencia, som altså i den grad satser hårdt på Champions League-billetten.

Levante fik senest 2-2 hjemme mod Huesca i sidste weekend. Et opgør man i den grad havde sat næsen op efter at skulle vinde, men som man til sidst var på nippet til at tabe.
Levante har derfor endnu ikke fået ro i systemet. Bundzonen truer stadig, og reaktionen fra træner Paco López’ tropper er fortsat udeblivet. Der ville i den forbindelse ikke være noget mere balsamerende end at bryde den lange sejrsløse stime med en sejr over ærkerivalen Valencia på selveste Mestalla. Og der bør ikke herske tvivl om, at Levante er top motiveret til opgøret.

Træner Lopez får sin faste defensiver Cabaco og Vezo tilbage fra karantæner. Dermed betyder det mindre, at den centrale forsvarer Postigo lige nu er blevet skadet. Man står stort set lige så stærkt som i sidste weekend og måske en anelse stærkere i forsvaret. 

Valencia-sejr på det asiatiske -1,00 handicap til odds 1,83 hos Bet365 (nu 1,86 hos Bethard)

Valencias vigtigste mål er at vinde Champions League-billetterne via ligaen, så man nedprioriterer formodentlig Europa League-kvartfinalen på bekostning af ligabraget mod Levante. Gæsterne motiveres helt sikkert af lokalfaktoren, men formår fortsat ikke at vise den rette reaktion på grønsværen.

Leganés - Real Madrid

Kampen spilles mandag den 15. april klokken 21.00. Se mere info i vores matchcenter

Leganés er næsten blevet eksperter i sene mål på det seneste. Man hev en vigtig 1-0-sejr i hus hjemme over Valladolid i forrige runde ved at score sejrsmålet i det 96. minut, og næsten samme scenarie udspillede sig i Alavés i weekenden. Backen Silvas indlæg i det 92. minut strøg direkte i nettet og gav Leganés endnu et point i tabellen. 

Leganés møder nu op til lokalbraget mod Real Madrid uden noget pres overhovedet. Man har så godt som sikret sig endnu en sæson i ligaen og kan spille helt frit mod stormagten. Leganés har absolut intet at tabe her og nærmest alt at vinde.

Der er ingen nye skader eller karantæner. Eneste fravær forventes at være den fortsat skadede topscorer En-Nesyri.

Real Madrid møder op med snæver 2-1-sejr hjemme over Eibar, hvor Benzema igen-igen måtte komme til undsætning. Det er fortsat ikke sublim fodbold, der leveres under Zidane, så det er ikke en ubetinget glæde, man finder i de lokale sportsaviser i Madrid. 

Ligaen skal stadig sluttes ordentligt af, og det er vigtigt at kunne få vippet Atlético Madrid af pinden på andenpladsen. Problemet er bare, at spillerne stadig virker lettere uinteresserede. Det er, som om motivationen for denne sæson har forladt dem.

Et lokalopgør mod Leganés afføder ikke meget gnist blandt Real-spillerne og har aldrig rigtigt gjort det. Det er snarere Leganés, som lever højt på de her kampe.

Zidane må, som det ser ud nu, se bort fra Courtois, Carvajal, Marcos Llorente og Vinícius, som alle er skadet her fire dage før runden starter.

Unibet: Spil på fodbold og vind billetter til Real Madrid - BetisUnibet

 • Klik her og log dig ind hos Unibet

 • Tilmeld dig kampagnen og spil på fodbold hos Unibet. For hver 100 kroner, du spiller for til mindst odds 1,40, optjener du et lod til lodtrækningen om to billetter til Real Madrid - Betis på Bernabéu den 19. maj.
 • Både pre-match og live-bets tæller - Cashed-out eller voidede bets tæller ikke.
 • Kampagnen løber til den 17. april. Lodtrækningen foretages den 18. april. 
 • Regler og vilkår tæller.

Gæt på CL og vind en halv million

Sidste rundes regnskab  

Spiltip i sidste uge:                      
Antal og indsats: 0                                       

Overskud:  0

Tb%: 0

Spilovervejelser i sidste uge:
Antal og indsats: 3

Overskud: -0,45

Tb%: 81,66

Samlet regnskab

Spiltip i alt:  
Antal og indsats: 4

Overskud: -2,10

Tb%: 52,5

Spilovervejelser i alt:
Antal og indsats: 52

Overskud: +2,36

Tb%: 104,53