Den forgangne spillerunde bød på det interessante gensyn med Zinedine Zidane i trænersædet hos Real Madrid, da man lørdag tog i mod Celta Vigo. Resultatmæssigt fik Zidane den bedst tænkelige start med en 2-0-sejr, men spillemæssigt er der stadig en del åbne spørgsmål. Zidane gendebuterede med flere overraskelser i startopstillingen, hvor blandt andre Keylor Navas, Marcelo, Isco, Asensio og Bale vendte tilbage. 

Bedst som Real rejste sig med Zidane, faldt ærkerivalen Atlético på San Mamés mod Bilbao, og det præcist i en kamp, hvor Atlético netop skulle rejse sig ovenpå Champions League-exiten mod Juventus. Presset vokser nu på Simeones tropper, hvis forspring ned til Zidane og Real nu kun er på sølle to point.

I kampen om de europæiske billetter i ligaen endte det store brag mellem Valencia og Getafe i et målløst remis, så Getafe fik hverken sat fra i stillingen eller skabt revanche fra Copa del Rey-exiten i januar. Sevilla har også meldt sig ind i kampen igen via den nye træner Caparrós, der hentede sin første triumf i debuten ude mod Espanyol. Sevillas første udesejr i et halvt år.

I bundzonen blev grænserne trukket endnu mere op efter sidste spillerunde. Hele bundfeltet tabte på ny, mens både Valladolid og Villarreal leverede flotte comebacks i deres respektive kampe mod henholdsvis Eibar og Villarreal, således at begge nu har en buffer på fire points til nedrykningszonen.

Bettingmæssigt forløb sidste runde fint. De fire spilovervejelser kastede et lille overskud af sig da to gik hjem, en udlignede sig selv og en blev tabt.

Den kommende runde byder på ekstremt stor spænding i både top og bund. Spændingen i topzonen kredser mest om Atletico og Reals genfødte kamp om sølvet, mens der for alvor er dømt intens kamp om de europæiske billetter nu, hvor også Sevilla er tilbage i ræset.

For bundzonens vedkommende bliver der tale om semi-afgørende kampe for Huesca, Rayo og Celta, som for alt i verden skal sejre for at holde liv i håbet om overlevelse. For Celta bliver der tale om en vigtig sekspointskamp, da man hjemme tager imod Villarreal, mens eksempelvis Huesca har en sværere opgave på udebane mod Real Madrid.

Sidst men ikke mindst byder den kommende weekend på to lokalbrag: det ene i Barcelona mellem Barcelona og Espanyol og det andet i Madrid mellem Getafe og Leganés, som faktisk også er et ophedet klassisk brag mellem to ærkerivaler i det sydlige Madrid.

Girona - Athletic Bilbao

Kampen spilles fredag den 29. marts klokken 21.00. Se mere info i vores matchcenter

Girona hentede en vigtig udesejr over Leganés i sidste runde og er efterhånden snart uden fare for nedrykning. Problemet er så nu, at man her 10 runder før afslutningen er havnet lidt i et ingenmandsland, hvor der er lige langt ned til nedrykningsstregen og op til Europa League-zonen. Man har ni point i begge retninger, så der kan måske så småt indtræffe noget apati i Girona-lejren. Det værste er snart overstået, og man kan inden længe køre i frigear.

Bilbao kom tilbage på vindersporet med den fortjente sejr over Atletico Madrid i sidste runde og har genetableret den sidste lille kontakt med Europa. Man har seks point op inden weekendens runde, og selvom træner Garitano ikke vil snakke om Europa League, så er det utvivlsomt det, der driver spillerne lige nu. Det er vigtigt at hive endnu en sejr hjem her, hvis der skal holdes liv i det europæiske håb.

Hverken Bilbao eller Girona har store nye problemer i trupperne. Hos Bilbao er den garvede offensiv Aduriz tilbage på træningspasset efter skadespause, og backen Capa forventes helt klar ovenpå en mindre skade. Eneste setback er karantænen til den faste centerforsvarer Yeray, som bør blive erstattet af Unai Núñez.

Getafe - Leganés

Kampen spilles lørdag den 30. marts klokken 13.00. Se mere info i vores matchcenter

Getafe holdt fast i sin CL-plads med sidste rundes hårdt tilkæmpede point i udekampen mod den direkte rival Valencia. Man inviterede dog både Sevilla og Alavés ind i kampen om fjerdepladsen, så der er pres på Getafe til weekendens lokalbrag mod Leganés. Kun to point skiller Getafe fra Alavés på femtepladsen, mens der kun er tre point ned til Sevilla på sjettepladsen. Derfor stiler træner Bordalás og co. utvivlsomt efter alle tre point.

Der er ingen nye skader eller karantæner i Getafes trup. Ude er fortsat de stadigt skadede Amath og Markel Bergara.

Leganés møder ramte op til weekendens ærkerivalbrag i nabokvarteret Getafe, da man tabte hjemmekampen mod Girona i sidste weekend. Det var et opgør, hvor man havde bolden meget, men hvor man slet ikke kunne matche gæsternes skarphed i felterne. Det var Leganés' første nederlag i over et halvt år hjemme på Butarque. Ærkerivalen Getafe skal betale for nederlaget, og de kan næsten ikke håbe på en bedre oprejsning end at slå lokalrivalen Leganés i egen hule.

Træner Pellegrino har et nyt fravær set i forhold til sidste runde: centerforsvareren Omeruo er ude med karantæne, men han kan uden større problemer erstattes. Så der er reelt ingen store problemer for Pellegrino forud for weekendens brag.

Jeg synes, det ligner et opgør hvor Getafe bør have en fordel eller to. Det er klart, at et lokalopgør ophæver en masse klassiske parametre, men Getafe virker bare så meget mere solide og med så meget mere på spil og med så meget mere formstyrke, at de bør kunne nappe de tre værdifulde point her. Udover det virker prisen også mere end fin. Jeg forstår ikke, hvorfor man ligefrem skal honoreres med dobbelt op på Getafe-sejr. 

Getafe-sejr til odds 1,96 hos Betsafe (nu odds 2,00 hos Bethard)

Getafe bør have en fordel i weekendens lokalbrag mod ærkerivalen Leganés i det sydlige Madrid. Formmæsigt og taktisk ligner Getafe lige nu det bedste madrilenske hold udover Real Madrid og Atlético.

Barcelona - Espanyol

Kampen spilles lørdag den 30. marts klokken 16.15. Se mere info i vores matchcenter

Klassisk lokalbrag i Barcelona, hvor Valverdes tropper tager imod Rubis Espanyol. Det ligner pt et af de mere ulige af slagsen, for Espanyol møder op med kun en sejr i de seneste fem ligakampe, mens Barcelona har hentet fem af fem sejre i de samme runder. Men: et lokalopgør er et lokalopgør, og det er klart, at der altid er andre parametre på spil i de her opgør. Barcelona plejer dog ikke at have de store problemer med lokalrivalen hjemme på Camp Nou. I ligaregi har Barcelona vundet de seneste ni hjemmekampe i træk mod Espanyol, og det ligner endnu en triumf, medmindre skaderne når at ophobe sig i de sidste landskampe i ugens løb. 

Som udgangspunkt har Valverde ingen større problemer. Rafinha og Dembele forventes ude, mens Espanyol har det anderledes svært. Den stærke forsvarsgeneral David Lopez er stadig ude med skade sammen med den hurtige kant Piatti, mens den faste centrale midt Sergi Darder er ude med karantæne.

Celta Vigo - Villarreal

Kampen spilles lørdag den 30. marts klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Der venter noget nær en finale for den forholdsvis nye træner Fran Escribá og Celta her mod Villarreal. Man er fire point under stregen efter sidste rundes nederlag på Bernabeu, men man møder her netop Villarreal, som ligger over stregen. Der er altså tale om et klart sekspointsbrag, og noget der kunne ligne den vigtigste kamp i Celta i flere måneder - ja, måske år. Et nederlag kan betyde, at der vil være syv point op til redningen, mens en sejr altså med garanti vil skære afstanden til den rigtige side af nedrykningsstregen ned til blot et point. Der er virkelig lagt i kakkelovnen til en gyser på Balaídos.

Celta har især lidt kraftigt under topscorer Iago Aspas skade i de seneste måneder, men den lille offensive troldmand har brugt landsholdspausen på at finde formen efter sin lange skadespause, og han forventes tilbage til weekendens brag som starter eller som indskifter. I de kampe, hvor Aspas ikke har spillet, er det blevet til sølle fire point af 33 mulige. Aspas betyder alt for holdet.

Eneste nye fravær i Celta er den faste venstreback Juncá, som blev skadet i 0-2-nederlaget ude mod Real Madrid i sidste runde. Indskiftningsspilleren Kevin forventes at overtage Juncás plads i startopstillingen.

Allerede mandag meldte man udsolgt på Balaídos til weekendens kamp. Det er første gang i indeværende sæson, at det sker. 

Villarreal møder op med super vigtig og forløsende 3-1-sejr hjemme over den direkte rival Rayo Vallecano i sidste runde og har nu fire point ned til stregen. Med en sejr over Celta kan man tage endnu et kvantespring væk fra nedrykningszonen, så der er også meget på spil for gæsterne. Træner Calleja har et par nye problemer til weekenden - især defensivt. Den faste back Jaume Costa er ude med en ny skade, mens den faste centerforsvarer Funes Mori er ude med karantæne. Udover det ventes den faste centrale midt Manu Trigueros fortsat at sidde over med skade sammen med midtbanesubben Bruno. 

Med Aspas tilbage i truppen og formodentligt også i startopstillingen er Celta et ganske andet hold til weekenden. Og med tanke på, at det her helt og aldeles er en finale, og betragtes som sådan af trænere, spillere og supportere, så bør fokus være enorm i Celta. Spillerne vil dø med støvlerne på, for et nederlag kan være starten på enden, da Celta dermed vil have syv point op til stregen med kun ni runder tilbage i ligaen. Det her bliver intenst Et fyldt Balaídos, en finale for Celta og muligvis med Aspas tilbage i startopstillingen skal ikke betales med DNB til odds 1,93

Celta Vigo-sejr på det asiatiske 0-handicap (DNB) til odds 1,93 hos Bet365 (nu odds 1,95 hos Bethard)

Odds og handicap virker lidt for flotte på et Celta-hold, der spiller for livet i den her finale, og som formodentligt har sin altoverskyggende leder, Iago Aspas, tilbage fra skade.

Alavés - Atlético Madrid

Kampen spilles lørdag den 30. marts klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Alavés møder op i fin form efter at have slået svære Huesca på udebane i sidste runde med 3-1. Den sejr har sendt Alavés helt ind i kampen om Champions League-pladser, eftersom Getafe satte point til mod Valencia. Alavés har nu kun to point op til den CL-givende fjerdeplads, så en sejr over Altletico vil måske kunne sende Abelardos tropper ind i den historiske CL-zone.

Der er et nyt fravær i Alavés til weekenden. Den faste centerforsvarer Maripán er ude med karantæne. Det bør dog ikke blive et større problem. Backen Ximo kan trækkes ind som ny centerforsvarer, hvormed Martín trækkes ind i startopstillingen som ny back. Det er sket flere gange før, og det bør ikke svække Alavés synderligt.

Atlético Madrid møder op i noget der ligner en krise, efter at man fulgte op på CL-exiten mod Juventus med et 0-2-nederlag ude mod Bilbao i sidste runde. Det spiller ikke optimalt for Atlético Madrid, og der peges især på, at en spiller som Griezmann ikke leverer varen lige nu. Han har ikke scoret i seks kampe, men der er dog flere aspekter, som spiller ind. For eksempel virker det kollektive bundniveau klart lavere end tidligere.

Kender man Simeone ret, så kommer Atlético med 100 procent fokus og 200 procent intensitet i bestræbelserne på at få vasket tavlen ren.

Eneste nye fravær i Atletíco er den faste centrale midt Rodri, som er ude med karantæne. Udover ham har Simeone resten af truppen klar med undtagelse af den skadede back Arias. 

Atletico plejer at have taget på Alavés - især på udebane. Det kan hænge sammen med, at holdene har samme dyder, men at Atletico mestrer dem bedre. Begge hold elsker stramme organisationer, solide defensiver og taktisk spil. Sådan har Alavés hevet et utal af point hjem. Og man kunne fristes til at sige, at Alavés lige nu ser ud til at mestre disciplinen bedst. Men, Atletico møder slagen op, og det sidste, de ønsker her, er endnu en skuffelse. Derfor bør man forvente, at Atlético vil forsøge at hive netop de gamle dyder frem igen: stram organisation, solid defensiv og ekstrem skarphed i felterne. Alavés er nået langt på samme opskrift, men får måske her sin egen medicin at smage.

Atlético Madrid-sejr til odds 1,75 hos Betsafe (nu odds 1,80 hos Bethard)

Atlético Madrid er inde i en mindre krise og er presset til sejr her mod Alavés. Det bør øge deres fokus og koncentration hos gæsterne, og det kan skabe problemer for Alavés.

Levante - Eibar

Kampen spilles søndag den 31. marts klokken 12.00. Se mere info i vores matchcenter

Levante er utvivlsomt et af de hold, der skal passe mest på i bundzonen. Mens Villarreal og senest Valladolid har reageret, så er Levante fortsat i noget, der ligner frit fald. Levante har kun hentet ét enkelt point i de seneste fire runder, og de er nu igen så småt ved at kunne ane problemer med det absolutte bundfelt. Der er nu kun seks point ned til Celta under stregen, så Levante tåler ikke, at den svigtende form fortsætter. Henter man kun et point i de næste fire runder, så er man med stor sandsynlighed under stregen om fire uger. Der er derfor også blevet talt med store ord i Levante henover landsholdspausen. Både træner Paco Lopez og spillerne har understreget vigtigheden af at vinde søndagens hjemmekamp mod Eibar.

Eneste nye fravær i Levante er den faste centerforsvarer Chema. Han kan dog erstattes, så reelt har træner Lopez ikke de store problemer i truppen til weekendens lille finale mod Eibar.

Eibar møder op med et overraskende 1-2-nederlag hjemme mod Valladolid i sidste runde. De havde ellers sat tre point ind på kontoen for kampen, men et straffespark i de døende minutter til Valladolid skabte udligningen, og i den totale forvirring og kaos i overtiden nappede gæsterne sejren. Utroligt pointtab til Eibar, som på ingen måde passer træner Mendilibar. Der skal derfor betales for miseren her mod Levante.

I Eibar forventes det, at den faste centerforsvarer Arbilla glider ud af startopstillingen grundet skade, og at den tidligere faste centerforsvarer Oliveira overtager pladsen. En ganske fin og komplet afløser.

Levante er snart presset til sejr, men det ligner en svær kamp mod et Eibar-hold, som netop vil gøre alt for vaske tavlen ren fra sidste runde. Eibar har dog ikke travlt og kan måske netop udnytte Levantes desperation og utålmodighed i kampen. 

Rayo Vallecano - Real Betis

Kampen spilles søndag den 31. marts klokken 14.00. Se mere info i vores matchcenter

Rayo tabte 1-3 ude mod den direkte rival Villarreal i sidste runde og led dermed et mere end hårdt nederlag, eftersom man netop kunne have skabt kontakt med holdene over stregen med en sejr. Nu er man istedet mere isoleret i bunden inden 29. spillerunde, som uanset hvad skal kaste en sejr af sig. Det bliver med ny træner i weekenden, da man som ventet fyrede den ellers så vellidte Míchel efter sidste rundes nederlag. Afløseren for Michel er nok den mest passende, man overhovedet kunne finde. Det drejer sig om Paco Jemez, der netop stod i spidsen for holdet fra 2012 til 2016, og som tilmed præsterede at skabe Rayos bedste placering i historien, da man i sæsonen 2012-2013 endte på en ekstrem flot 8. plads. Paco er en af de trænere, der har haft størst succes med Rayo i nyere tid, og man håber, at netop han igen er svaret på de mange spørgsmål. Målet er overlevelse, og der venter 10 finaler, hvoraf den første altså afvikles søndag eftermiddag hjemme mod Betis.

Træner Jemez debuterer uden problemer i truppen. Man er fortsat kun uden defensiven Elustondo, som stadig er skadet.

Betis møder op med klart 1-4-nederlag hjemme mod Barcelona i sidste runde, men dog efter at have leveret en flot første halvleg. Messi var desværre bare i ekstremt spillehumør og leverede et fornemt hattrick, som dukkede Setiéns tropper i anden halvleg. Skarpheden var i den grad til forskel på holdene på dagen.

Til søndagens udekamp mod Rayo er man uden den mexicanske midt Guardado, som har karantæne, men man forventer igen at kunne råde over den stærke offensive back Junior, som ellers har været meget skadet på det seneste.

Betis er i en mindre krise, og der har været en del kritik af træner Setién, efter at man først røg ud af Europa League og siden Copa del Rey. Nu klamrer man sig til drømmen om en Europa League-plads i ligaen, men der er fire point op til ærkerivalen Sevilla inden weekendens runde, og det er lige nu lidt svært at stable motivation og gnist på benene. Sæsonen har været ekstrem lang for Betis og har budt på uhørt mange kampe, så det er ikke underligt, hvis man så småt er begyndt at kunne mærke overbelastningen - ikke bare fysisk, men også mentalt.

Sevilla - Valencia

Kampen spilles søndag den 31. marts klokken 16.15. Se mere info i vores matchcenter

Sevilla møder op til det klassiske brag mod Valencia med fornyet tro på tingene, efter at den tidligere sportsdirektør Caparrós overtog trænerposten i sidste runde med en 1-0-sejr ude over Espanyol til følge. Man har nu to sejre i træk i ligaen, og der virker nu til at blæse nye vinde ind over Sevilla-klubben. Man virker til at have lagt både Europa League og Copa del Rey-skuffelserne bag sig og stiler nu kraftigt mod at genetablere respekten og positionen i ligaen. Sejren over Espanyol skubbede Sevilla en anelse tættere på den CL-givende fjerdeplads, da Getafe samtidig lagde point til i Valencia. Det betyder, at Sevilla går ind til søndagens opgør mod Valencia med et friskt og realistisk mål om at nå Champions League-zonen.

Eneste nye fravær i Sevilla er keeper Soriano, som har karantæne. Det bør så blot betyde, at den normalt faste keeper Vaclik vender tilbage til startopstillingen. Eneste andet fravær er den fortsat skadede offensive sub Nolito. Der forventes ingen store ændringer i Caparrós startopstilling set i forhold til sidste runde.

Valencia møder op med et målløst remis fra sidste rundes svære hjemmebaneopgave mod den direkte rival Getafe. Ligaen er stadig af stor prioritet, selvom man både lever i Europa League og skal spille Copa del Rey-finale mod Barcelona i maj måned. Valencia er lige nu på 7. pladsen og har tre point op til søndagens modstander Sevilla og seks point op til Champions League-pladsen, som Getafe pt. er indehaver af. Så kun en sejr tæller reelt for Valencia her i udekampen mod Sevilla. Et nederlag krydret med Getafe sejr over Leganés betyder, at CL-pladsen pludselig er ni point væk inden næste runde, og så begynder det hele så småt at se umuligt ud i ligaen. Det ligner en afgørende kamp for Valencia.

Træner Marcelino har ingen nye skader eller karantæner til weekenden, og han kan altså håndplukke sine bedste elleve startere på dagen.

Real Valladolid - Real Sociedad

Kampen spilles søndag den 31. marts klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Sergio Gonzalez' tropper leverede et mindre mirakel med sidste rundes 2-1-sejr ude over Eibar. Valladolid var bagud 0-1 indtil det 90. minut, men fik her et straffespark, der skulle vende op og ned på kampen. Verde udlignede, og i de kaotiske få overtidsminutter kastede Eibar alt frem i jagten på sejren. Dette udmøntede sig i stedet i en kontra til Valladolid, som Sergi Guardiola kronede med 2-1-scoringen. En enormt forløsende og ekstremt vigtig sejr for Valladolid, der dermed satte punktum for en stime på fire nederlag i træk. Med sejren har Valladolid på ny fået skabt lidt luft ned til nedrykningszonen. Men det er stadig kun fire point, der skiller Valladolid fra dybet, så der kan på ingen måde hviles på laurbærrene til weekendens hjemmekamp mod Sociedad. Man går ind til kampen i weekenden, som man gik ind til den mod Eibar: med en tro og en idé om at tre point igen er mulige. De er måske netop blevet endnu mere realistiske, efter at man igen oplevede, at det er muligt at vinde fodboldkampe. En stor kamp venter her for Valladolid på Zorilla.

Træner Sergio Gonzalez har ingen nye skader eller karantæner set i forhold til sidste rundes sejr. Midtbanerne Toni, Luismi og Hervías forventes igen at skulle sidde over med skader.

Sociedad smed noget, der lignede tre sikre point i sidste rundes 1-1-kamp hjemme mod Levante. Man havde forholdsvis fin kontrol over opgøret, men smed alligevel føringen sent i anden halvleg på en dum fejl. Udligningen betød ikke blot. at Sociedad måtte gå fra banen uden sejr for fjerde runde i træk, den betød også, at man mistede et vigtigt skridt i kampen for at spille sig ind på Europa League-pladserne. Man mistede terræn og har nu syv point op til Sevilla på den Europa League-givende sjetteplads. Kun en sejr tæller derfor for Sociedad her i søndagens udekamp mod Valladolid. Imanols tropper er uden risiko for nedrykning, så man må forvente, at holdet satser butikken før eller siden i søndagens udekamp i bestræbelserne på at holde liv i håbet om Europa League-pladser.

Til weekenden glider den centrale midt Merino ud med karantæne, og da man fortsat er uden den stærke makker Illarramendi, bør den centrale midtbane på dagen bestå af Zubeldia, Zurutuza og Ruben Pardo. Det er stadig en stærk midtbane. Weekendens helt store positive nyhed forventes at blive topscorer Willian José, som nu er skadesfri, og som forventes at glide direkte ind og styrke angrebet til weekenden.

Med topscorer Willian José tilbage i startopstillingen vinder baskerne en hel del offensiv styrke. De skal satse butikken, og de spiller altid pænt offensivt, hvor de på udebane har været impliceret i flere målrige kampe end hjemme på Anoeta. Sociedad er et bedre hold end Valladolid og kan meget vel komme foran først. Sociedads drilske offensiv kan skabe panik i Valladolid og det er ikke umuligt, at det faktisk kan blive underholdende, selvom Valladolid altid er stramme i organisationen som udgangspunkt.

Jeg synes, den asiatiske mållinje på 2,00 hos Bet365* til odds 1,75 frister. Jeg kan sagtens se to mål her. I fem ud af Valladolids syv seneste hjemmekampe har der været to eller flere mål. Senest Sociedad var på fremmed græs, tabte man 2-5 ude mod Sevilla, men før det leverede man to 0-0-kampe ude mod Valencia og Girona - dog i en af kampene uden topscorer Willian José. Nu er Willian José tilbage, og Sociedad går klart efter sejren, da man ikke kan bruge et remis til noget som helst.

Over 2,00 mål til odds 1,75 hos Bet365

Sociedad styrkes offensivt, da topscorer Willian José vender tilbage fra skade. Gæsterne kan kun bruge sejren, mens Valladolid også skal sejre for at spille sig yderligere væk fra bundzonen. Det ender sikkert ikke i målfest, men en kamp med potentielt to eller flere mål er i støbeskeen.

Real Madrid - Huesca

Kampen spilles søndag den 31. marts klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Real Madrid møder op til sin anden kamp under træner Zidane og til endnu en kamp foran egne supportere på Bernabeu. Første opgave blev løst uden problemer; man vandt 2-0 over et svagt Celta-hold, hvor Real ikke for alvor blev målt og testet.

Til weekenden venter bundproppen Huesca, og man forventer igen en klar sejr. Det ligner et opgør, hvor Real ikke bør få problemer, men det er i den grad stadig et drilsk opgør. Real har kun æren og respekten at spille for, mens gæsterne spiller for livet, og overordnet set har Zidane alt at tabe her. Alt andet end en klar sejr og fint spil vil være en skuffelse, så der er ingen tvivl om, at der også hviler en anelse pres på Real-spillerne til weekenden.

I sin gendebut for Real trak Zidane sin gamle stamme ind i manegen igen. Keeper Keylor Navas, backen Marcelo samt Isco, Bale og Asensio fik igen spilletid fra start, og spørgsmålet er, om Zidane holder fast i sin stamme til weekenden, eller om han nu vil prøve lidt flere spillere af. Der er dobbeltrunde i den kommende uge, så alle skal i ilden igen i den kommende midtuge. Real skal en tur til Valencia, som overordnet set er en vigtigere kamp end opgøret her mod Huesca. Derfor er det ikke umuligt, at Zidane roterer en anelse her for at have sin stamme frisk til midtugens større klassiker mod Valencia.

Eneste fravær i Real Madrid ser ud til at være den fortsat skadede Vinicius. Der kan selvfølgelig tikke skader ind i de sidste landskampe, men i skrivende stund er Real næsten fuldtallige.

Huesca møder op med kniven for struben efter sidste rundes nederlag hjemme mod Alavés. Hvor hårdt det end lyder, så er kun en sejr af interesse på Bernabeu. Det ligner Davids kamp mod Goliath, men i lokale medier giver holdet udtryk for, at man i den grad tror på sin chance i Madrid.

Træner Francisco har et nyt fravær i truppen. Den stærke fløj Ferreiro er ude med karantæne, og det efterlader et problem - ikke på midtbanen, men i forsvaret, da han har spillet venstreback i de seneste kampe grundet de mange fravær i forsvaret. Den faste højre back Miramon, som kom tilbage fra skade i sidste runde, er på ny røget ud med skade og må sidde over. Det samme må den faste centerforsvarer Insua stadig og højreback-subben Akapo. Træner Francisco tvinges dermed igen ud i alternativer i forsvaret, hvor den 18-årige bænkspiller Javi meget vel kan træde ind på højrebacken fra start, mens der skal improviseres kraftigt i forsvarets venstre side.

Trods rodet i forsvaret er Huesca fortrøstningsfulde, og man går ind til kampen på Bernabeu med en idé om, at det godt kan lade sig gøre at slå Real Madrid. Det skal man.

Sidste rundes regnskab                     

Spiltip i sidste uge:                      
Antal og indsats: 0                                       
Overskud:  0
Tb%: 0

Spilovervejelser i sidste uge:
Antal og indsats: 4
Overskud: +0,62
Tb%: 115,5

Samlet regnskab

Spiltip i alt:  
Antal og indsats: 4
Overskud: -2,10
Tb%: 52,5

Spilovervejelser i alt:
Antal og indsats: 41
Overskud: +1,78
Tb%: 104,34