Barcelona satte Real Madrid på plads to gange i den forgangne uge og aflivede reelt kongeklubbens mulighed for at kæmpe med om mesterskabet. Der er dog stadig spænding om de europæiske pladser og i bunden. Læs Andros' optakt med spilovervejelser til den kommende runde i La Liga.

Magtbalancen mellem Barcelona og Real Madrid blev understreget i den forgangne uge, hvor catalanerne ikke blot ekspederede madrilenerne ud af Copa del Rey, men samtidig nappede en afgørende ligasejr på Bernabéu, som nu har efterladt Solaris tropper hele 12 point fra Barcelona på førstepladsen. 

Der er meget lidt action at trække ud af de klassiske rivalers indbyrdes kamp i ligaen nu, men der udspiller sig fortsat et ekstremt stort drama i tabellen. Alavés og Getafe bød sig igen til som bejlere til Champions League-pladsen med sejre i 26. spillerunde, og i bundzonen led Celta, Villarreal og Rayo igen nederlag, hvilket nu har åbnet muligheder for, at det 'højtflyvende bundhold', Huesca, har reelle chancer for overlevelse især ovenpå den fine 2-1 sejr hjemme over Sevilla. Tre point har de nu op til nedrykningsstregen efter 10 point i de seneste fem kampe.

26. spillerunde lukkede måske titelkampen, men har i den grad holdt dramaet i nedrykningskampen og i hundeslagsmålet om de europæiske billetter i live. Så der er stadig masser af spænding forud for den kommende weekends 27. spillerunde.

Bettingmæssigt var sidste weekend en lunken affære med fire spilovervejelser, hvoraf to holdt stik. Så stort set ikke den store bevægelse på den overordnede spillebalance.

Athletic Bilbao - Espanyol

Kampen spilles fredag den 8. marts klokken 21.00. Se mere info i vores matchcenter

Bilbao kom ned på jorden igen efter en flot stime som ubesejret under træner Garitano, da man søndag måtte bide i græsset i Valencia. Man tabte 0-2 og gjorde en ufrivillig ende på fire runder uden nederlag og 12 ligakampe i træk, der indtil da kun havde budt på et nederlag. Man skal tilbage på hesten omgående her mod Espayol fredag aften, når 27. spillerunde åbnes op.

Træner Garitano har indtil videre ingen nye skader, og heller ingen karantæner, så der kan og vil med stor sandsynlighed blive genvalg til alle.

Espanyol møder op med en forløsende 3-1-sejr hjemme over Valladolid, men den triumf havde sin pris. Udover de fortsat mange skader, så har man til den kommende weekend også mistet sin faste midt, Sergi Darder, og topscorer Borja Iglesias. Man forventer fortsat at være uden den garvede offensivspiller, Sergio García, og den lille hurtige fløj, Piatti, så man er svækket i især offensiven til weekenden.


Det kunne ligne et opgør, hvor det stramme og organiserede Bilbao-hold har en fordel mod Rubis mere direkte men noget defensivt udfordrede Espanyol-hold. Og med fravær i Espanyols offensiv bør det stærke Bilbao-forsvar blot stå endnu bedre til weekenden.

Alavés - Eibar 

Kampen spilles lørdag den 9. marts klokken 13.00. Se mere info i vores matchcenter

Alavés fortsætter sin utrolig sæson under træner Abelardo. I sidste weekend nedlagde man desperate Villarreal, så man er fortsat kandidat til en plads i Champions League, som pt. kun er to point væk. De færreste havde nok kunnet forudse før sæsonstarten, at Alavés ville kunne have kørt den så langt, som de har gjort.
De møder op til weekendens baskiske derby mod Eibar som ubesejret i fire runder i træk og uden nye skader eller karantæner. Eneste ærgerlige fravær er den fortsat skadede defensiv Martín.

Der forventes et flot opbud på Mendizorroza

Eibar hev også en flot og vanskellig sejr i hus, da man slog hårdt prøvede Celta med en sen 1-0 scoring i søndagens hjemmekamp. Dermed bejler også Eibar fortsat til europæiske pladser i tabellen, så her er også alverden at spille for. Eibar har faktisk kun tabt to ligakampe i de sidste 12 runder. Det er en ekstrem bedrift for det umådeligt ydmyge basker-hold fra Guipúzcoa-regionen. Lørdag tager man den korte tur på sølle 60 km i bus ned til naboregionen i Vitória-Gasteiz, hvor man spiller det nye, 'hotte' baskiske derby i Spanien, eftersom de klassiske baskiske storhold Real Sociedad og Bilbao frister en tilværelse under både Alavés og Eibar i tabellen. Alt er vendt på hovedet i baskisk topfodbold i indeværende sæson.

Eibar-træner Mendilibar har ingen nye skader eller karantæner i truppen. Man kan stille i absolut stærkeste opstilling.

Atlético Madrid - Leganés 

Kampen spilles lørdag den 9. marts klokken 16.15. Se mere info i vores matchcenter

Atlético Madrid møder op til det lille madrilener-derby mod Leganés med to nye fravær set i forhold til sidste weekends 2-0-sejr ude over Sociedad. Forsvarsgeneralen Godín må sidde over med karantæne sammen med den faste midt Koke. Man forventer fortsat at måtte se bort fra forsvareren Lucas og angriberne Kalinic og Diego Costa, som alle stadig er skadet. De nye fravær i startopstillingen kunne meget vel være blevet roteret ud under alle omstændigheder, da man spiller vigtigt returopgør i Champions League ude mod Juventus i den kommende midtuge. Så man skal under alle omstændigheder forvente en opstilling med rotationer.

Leganés møder op med frisk sejr fra mandagens hjemmekamp mod Levante og har altså fuldstændigt ro i nervesystemet inden lokalopgøret på Wanda Metropolitano. Med sejren virker nedrykningen nærmest allerede afværget, da der nu er hele 10 point ned til stregen. Faktisk er Europa League indenfor rækkevidde, da der kun er fire point op til Sevilla på 6. pladsen.

Så der er stadig noget at spille for, omend det bliver svært på Wanda. Især fordi man er klart svækket set i forhold til mandagens hjemmesejr over Levante, da den stærke keeper, Cuellar, forsvarsgeneralen Siovas, den faste centrale midt Recio og den faste offensive midt Óscar alle er ude med karantæne til weekenden. Svære fravær for træner Pellegrino. Måske for svære, især fordi man også forventer igen at skulle se bort fra den faste centrale forsvarer Bustinza og den faste back Silva grundet skader.

Motivationen fejler dog aldrig noget i de her spændende derbyer mod de store fra centrum, og Leganés går ind til kampen uden at have noget at tabe overhovedet. Man kan stort set kun overraske positivt. Dog ligner det i den grad en svær og næsten uoverkommelig opgave for et Leganés-hold, der på dagen må undvære op mod seks-syv stamspillere.

Atlético Madrid-sejr -1 asian til odds 1,75 hos Bet365

Selv med rotationer i startopstillingen bør Atlético kunne nappe en sejr over det ekstremt reserveplagede Leganés-hold i lørdagens madrilenske derby på Wanda Metropolitano.

Barcelona - Rayo Vallecano

Kampen spilles lørdag den 9. marts klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Barcelona møder op til kampen mod Rayo efter en af de bedste uger i mands minde. Den bød nemlig på to sejre i træk over ærkerivalen Real Madrid - først i cuppen (3-0) siden i ligaen (1-0) og begge på selveste Bernabéu. I sidste weekend nedlagde man Sevilla på Sanchez Pizjuan med 4-2, så man står altså med tre ekstremt meriterende udebanesejre i streg, når man træder ind til opgøret mod Rayo.

Der kan og vil med stor sandsynlighed blive roteret i startopstillingen, for der er blevet trukket ret store veksler på stammen i de tre kampe, som ugen har budt på. Umtiti kan vende tilbage i startformationen (da Lenglet har karantæne), ligesom Semedo og Arturo Vidal og Coutinho alle bør have chancer for at komme ind. Om man ligefrem giver chancen til Kevin Prince Boateng i angrebet er svært at sige, men det er ikke utænkeligt. Barca skal netop også se frem mod den kommende midtuges returopgør i Champions League hjemme mod Lyon.

Barca møder op til lørdagens opgør som ligaens mest formstærke hold, mens Rayo møder op som ligaens absolut mest formsvage. Vallecas-holdet er gået helt i stå og møder op med fem nederlag i træk, bedst som man netop havde reageret og var begyndt at ane overlevelsen. Nu er alt igen faldet sammen, men heldet har alligevel tilsmilet Michels tropper, da stort set alle øvrige bundhold har været næsten ligeså skidt kørende. Der er fortsat kun to point op til stregen, så selvom man er inde i en depression af dårlige resultater, så er der stadig klart håb om overlevelse, alene set helt teknisk ud fra ligatabellen.
Den vellidte men trængte træner Michel bliver fortsat i sædet, men der er ifølge flere medier ikke meget snor igen at give af.

Eneste nye fravær i Rayo forud for kampen er den faste centerforsvarer Abdoulaye Ba, som er ude med karantæne. Michel har igennem krise såvel som gode tider holdt fast i sin stamme. Intet tyder på, at han ændrer på det faktum til weekenden.

Det bliver Davids kamp mod Goliat her, og det eneste håb, Rayo nærer, er, at Barca-træner Valverde sparer flere spillere end vanligt, således at kampen i hvert fald på papiret kan blive nemmere. Rayo har absolut alt at spille for lørdag aften.

Getafe - Huesca 

Kampen spilles lørdag den 9. marts klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Getafe møder op som ligaens mest formstærke mandskab sammen med Barcelona og har nu indtaget fjerdepladsen i ligaen, som også giver en Champions League-plads. En uhørt flot bedrift af et ret så beskedent mandskab, set i forhold til budgetterne i mange af de øvrige La Liga-klubber.

Træner Bordalás har ingen nye skader eller karantæner og får endda sin faste back Antunes tilbage fra karantæne. Dermed er langtidsskadede Amath eneste spiller, som Bordalás fra at kunne stille i stærkeste opstilling.

Huesca møder også op i god form - faktisk den bedste form i indeværende sæson. Man hev en meriterende 2-1 sejr i hus hjemme over Sevilla i sidste weekend og har nu sølle tre point op til redningen. De seneste tre sejre i de seneste fem runder er stærkt medvirkende til, at Huesca nu nærer realistiske håb om overlevelse, for alle de omkringliggende rivaler roder stadig rundt i suppen og kan ikke finde spillemæssigt fodfæste. Huesca spiller friskt til og skaber gode fine angreb i sine kampe nu og virker som en klart stærkere enhed end tidligere på sæsonen. Det kan helt sikkert tilskrives træner Franciscos arbejde.

Til weekenden møder Huesca svækket op, da den rutinerede centerforsvarer Pulido må sidde over med karantæne. Man forventer fortsat at måtte se bort fra makkeren Insua grundet skade, så hele centerforsvaret er væk til weekenden. Udover det er den faste venstreback Lusininho fortsat langtidsskadet, og man bør også fortsat se bort fra den stadigt skadede faste offensive midt Melero. 


Det ligner en kamp, som Getafe kan og bør kunne sejre i. Man bør især kunne knuse Huesca på en god organisation og effektivt spil. Huesca leverer helhjertede indsatser, men savner i ny og næ noget kynisme, og det er netop den, som Getafe har i overflod. Huesca spiller for livet, men Getafe spiller for Champions League-plads, og det batter også en hel del for hjemmeholdet.

Getafe - 0,75 asian til odds 1,90 hos Bet365 (nu 1,86 hos Bethard)

Getafe jagter en historisk Champions League-plads og ligner et hold, der bør kunne sætte et formstærkt, men knapt så effektivt bundhold på plads.

Celta Vigo - Real Betis

Kampen spilles søndag den 10. marts klokken 12.00. Se mere info i vores matchcenter

Celta møder op med ny træner, da tålmodigheden med Cardoso løb ud efter sidste weekends 0-1-nederlag ude mod Eibar. Ny i sædet er Fran Escribá, som blandt andet har en fortid i Getafe og Villarreal. En mere pragmatisk træner end Cardoso og især træner med mere erfaring fra spansk fodbold på første klasse. Det har utvivlsomt været en af de klareste bevæggrunde for ledelsen i Celta. Man har skullet finde en træner med erfaring fra Spanien efter at have hevet først den mexicanske træner Mohamed ind og senere Cardoso. Ingen af de to havde tidligere trænet i Spanien, og ingen af dem var spaniere selv. Nu har man hyret spanske Escribá, der altså træder til med den fornødne erfaring fra ligaen.

Escribá har ingen nye skader eller karantæner til weekendens super vigtige must win-kamp mod Betis, men lider fortsat under fraværet af den altoverskyggende leder og topscorer Iago Aspas, som stadig er skadet.

Real Betis møder slagne op. De sidste to uger har budt på den ene skuffelse efter den anden. Først røg man ud af Europa League, siden røg man ud af Copa del Rey, da man tabte semifina-returen ude mod Valencia, og i weekenden tabte man 1-2 hjemme mod Getafe, bedst som man skulle rejse sig fra de seneste skuffelser.

På 14 dage er alt gået fra et højt niveau af spænding og idyl til pres og mørke udsigter. Selv træner Setién er under beskydning. Betis er presset, og eneste håb er, at man kan spille sig tilbage på de europæiske pladser i tabellen. Men spørgsmålet er, hvor hårdt ramt man er på moralen. Det var netop især Copa del Rey, man satte næsen op efter. Man skulle have spillet finalen på egen bane i Sevilla, men det hele faldt til jorden som i Europa League. 

Der er ingen nye skader eller karantæner, så man må fortsat ‘kun’ se bort fra den faste venstre back Junior. Der bør komme ændringer set i forhold til sidste weekends nederlag hjemme mod Getafe. Især Joaquín bør have en chance for at starte inde. Han kom ind fra anden halvleg mod Getafe, og den 38 årige veteran viste på 45 minutter mere, end hvad nogen anden Betis-spiller havde formået i hele første halvleg. Det er spillere med klubånd som gamle Joaquín, som Betis mangler lige nu. 

Træner-effekten kan måske slå til her, og udover det virker Celta ekstremt motiverede for at komme på tavlen med en sejr under den nye træner Fran Escribá. Betis slikker stadig sårene ovenpå skuffelserne i Europa League og Copa del Rey og kan mentalt set være et skridt bag Vigo-holdet.

Celta -0,25 asian til odds 2,06 hos Unibet (nu 2,10 hos Bethard)

Celta er presset til sejr og bør kunne mobilisere ny energi under den nye træner Escribá trods det fortsatte fravær af Iago Aspas. Betis er også i nød for en succesoplevelse, men virker lige nu lettere deprimeret.

Girona - Valencia 

Kampen spilles søndag den 10. marts klokken 16.15. Se mere info i vores matchcenter

Girona fik lettet presset yderligere i sidste weekend, da man på ny sejrede på udebane. Rayo blev slået 2-0, og Girona fik sat en sær streg under det faktum, at man pt. bare fungerer bedre væk fra sin egen hjemmebane, Montilivi. Man slog Real Madrid på Bernabéu i forrige udekamp og har nu hentet syv point i de seneste tre runder, som har katapulteret Girona væk fra den truende bundzone. Der er nu otte point ned til stregen, så alle ånder igen lettet op i den catalanske klub.


Træner Eusebio, som med succes har droppet sit femmands-forsvar på det seneste, har ingen nye skader eller karantæner til weekendens hjemmekamp mod Valencia. 


Valencia møder op struttende af selvtillid. Man slog Betis ud af cuppen i sidste uge og har altså dermed spillet sig i finalen, hvor Barcelona venter den 25. maj. Man slog senere Bilbao i ligaen i sidste weekend, så det er et hold i balance og med høj moral.

Man afvikler førsteopgøret i Europa League 1/8-finalen hjemme mod Krasnodar torsdag aften få dage før dette opgør mod Girona og skal så i ilden igen i returen i Rusland allerede i den kommende midtuge. Valencia har dermed spillet dobbelt-program i over ti uger i træk.

Man har siden 5. januar ikke haft en eneste midtuge fri, da der har været Copa del Rey-kampe og Europa League-kampe lige siden. Træner Marcelino har altså trukket enorme veksler på truppen igennem de seneste to måneder, og der bør give udslag i opstillingen mod Girona. Men selv de indskiftede spillere kan være lettere ramte, da alle i truppen er inde i en hårdt komprimeret periode. 

Marcelino har ingen nye skader eller karantæner til weekendens udekamp, hvor der altså bør blive roteret en del grundet de to Europa League kampe før og efter dette liga-opgør. Rent mentalt kan man have hovedet et helt andet sted, men set ud fra et klubmæssigt synspunkt vil man næppe sælge dette opgør mod Girona, da man stadig har gode chancer for at nå en Europa League-plads i ligaen - ja sågar en Chamions League plads.

Girona-sejr på det asiatiske +0,25 handicap til odds 1,85 hos Bet365 (nu 1,86 hos Bethard)

Oddssætningen virker en anelse skævvredet på opgøret. Girona ser ud til at have større chance for point her, da man har fået vendt stimen og her møder et træt Valencia-hold, som har spillet dobbelt op på kampe i to måneder i træk.

Levante - Villarrreal

Kampen spilles søndag den 10. marts klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Levante møder op til det regionale derby mod Villarreal med et friskt 0-1-nederlag ude mod Leganés fra mandagens kamp. Man har nu tabt to kampe i træk, men eftersom resten af bundfeltet fortsat fejler, så er der stadig syv point ned til stregen. Så reelt ingen panik endnu i Valencia-klubben. Måske det efterhånden er svært for Levante-spillerne at finde motivation i noget. Man er ikke som sådan truet af nedrykning, og man har lige så langt op til de europæiske pladser. Men som udgangspunkt er planen at sikre de 42 point hurtigst muligt for matematisk at have reddet sig endnu en sæson i rækken.

Træner Paco López har ingen nye skader eller karantæner til weekendens regionale derby.

Villarreal er hårdt hårdt presset. Man tabte sidste weekends hjemmekamp mod Alavés, bedst som man netop havde sat næsen op efter en vital sejr i bundkampen. Man spiller Europa League 1/8-finale mod Zenit umiddelbart før og lige efter det her ligaopgør, men det har stået klart længe, at Villarreal selvfølgelig nedprioriterer EL for at koncentrere sig fuldt ud om overlevelsen i rækken. Derfor skal man forvente, at der roteres i begge EL-kampe for at have alt artilleri klar mod Levante her i ligaen.

Eneste nye fravær er den faste centerforsvarer Alvaro som har karantæne. Da man fortsat er uden subben Bonera, kan det måske betyde, at træner Calleja viger fra sit femmands-forsvar til weekenden og kun lader Funes Mori og Victor Ruiz om centerforsvaret. Motivation og fokus bør være enorm høj i Villarreal forud for det regionale derby mod Valencia-holdet Levante.

Villarreal asian 0 til odds 1,77 hos Bet365 (nu 1,86 hos Bethard)

Villarreal spiller for livet i weekendens udekamp mod Levante. Teknisk set bør man have en større styrke, og rent mentalt bør man være klart mere tændte og fokuserede end hjemmeholdet

Sevilla - Real Sociedad

Kampen spilles søndag den 10. marts klokken 18.30. Se mere info i vores matchcenter

Sevilla møder op med friskt og klart 2-4-nederlag hjemme mod Barcelona i forrige weekend samt det lidt overraskende 1-2 nederlag ude mod bundproppen Huesca i sidste weekend. Det har gjort træner Machín upopulær blandt supporterne, hvor der nu for første gang i lang tid hviskes lidt i krogene om, hvorvidt han nu også er den rette mand. Det var der ingen, der gjorde, for blot nogle uger siden, da Sevilla slog Barcelona 2-0 i førsteopgøret af Copa del Rey-kvartfinalerne. 

Nu er man ude af Copa del Rey, og man har udspillet sin rolle i den absolutte topkamp, så skyggerne har lagt sig over klubben. Europa League er eneste vej til triumf i indeværende sæson, og det foregår netop umiddelbart før opgøret mod Sociedad og lige efter, hvor man afvikler 1/8-finalerne mod Slavia Prag. Det kan gå ud over fokus og give rotationer i startopstillingen, eftersom man bør forvente, at Sevilla i den grad søger succes i Europa League. 

Dog vil der ikke roteres mere, end at man føler, at man stiller med et hold, der vil kunne vinde over Sociedad, for Sevilla er stadig afhængig af ligaen. Det er stadig via ligaen, at man spiller sig til næste sæsons EL eller CL, så der kan ikke blive solgt for meget i liga-regi. Derfor bør man forvente, at Sevilla selvfølgelig spiller alt for at vinde det her opgør. Dels for at spille  sig tilbage på de europæiske pladser, og især også fordi man skylder hjemmesupporterne en sejr.

Simon Kjær må sidde over med karantæne, mens man også fortsat forventer at måtte se bort fra den faste back Escudero. 

Sociedad møder op med et efterhånden sjældent nederlag, da man tabte sidste weekends hjemmekamp til Atlético Madrid. Det var første nederlag under træner Imanol, som altså nåede 10 runder som ubesejret, før bastionen faldt. I den grad godkendt. Sociedad holder fortsat fast i kampen om europæiske pladser og går ind til kampen mod Sevilla med stor motivationen og formodentlig med en stadig intakt moral og selvtillid trods nederlaget mod Simeones tropper i sidste weekend. 

Der er et større slag for træner Imanol til weekenden. Den brasilianske topscorer Willian José blev skiftet ud med skade allerede i første halvleg mod Atlético i sidste weekend og må sidde over mod Sevilla her. Det samme er tilfældet med den stadigt skadede centrale midt Illarramendi. Udover det er man fortsat uden backerne Gorosabel og Kevin Rodriguez. Offensivspilleren Januzaj forventes at vende tilbage fra skade og kan figurere i startopstillingen, nu hvor Willian José mangler.

Real Valladolid - Real Madrid

Kampen spilles søndag den 10. marts klokken 20.45. Se mere info i vores matchcenter

Real Valladolid møder op til søndagens brag på Zorilla med et 1-3-nederlag ude mod Espanyol. Det var det tredje nederlag i træk, og Valladolid er altså nu uden sejr i fem runder i streg. En forfærdelig stime på det værst tænkelige tidspunkt, nu hvor slutspurten i sæsonens sidste tredjedel er sat ind. Der er nu kun tre point ned til stregen, og situationen afkræver, at Valladolid tager opgøret mod Real Madrid seriøst, og at man forsøger at gå efter pointet eller pointene. Man har ingen andre alternativer, for der er ingen tid at spilde. 

Træner Sergio Gonzalez måtte i sidste øjeblik undvære den faste centerforsvarer Calero til sygdom i sidste weekend, men han forventes tilbage i startelleveren mod Real Madrid. Dermed mangler man kun kanten Toni for at være i stærkeste.

Real Madrid møder ramte op til weekenden. Man har lidt hele to nederlag i træk til ærkerivalen Barcelona i cuppen og i ligaen, men man kan have fået lidt medgang i midtugens CL-kamp hjemme mod Ajax, som spilles, efter at denne artikel er færdiggjort. En sejr mod Ajax ændrer dog ikke på den krise, der pt. lurer i Madrid på ny. Efter nederlagene mod først Girona og senere de to mod Barcelona er fingrene igen rettet mod træner Solari, som man nu igen ikke helt betragter som den rette til jobbet. 

Alt andet end en sejr over Valladolid vil være endnu et kapitel til den nuværende tragedie i Real Madrid, men spørgsmålet er, hvor tændte man er ovenpå CL-opgøret mod Ajax og med udsigten til at have hele 12 point op til Barcelona på førstepladsen. Der er nu fem point op til Atlético på andenpladsen, så løbet er så småt ved at være kørt for kongeklubben i ligaen. 

Sergio Ramos er ny på fraværslisten til weekenden, da han sidder over med karantæne. Den centrale midt Llorente ligner eneste andet fravær. Men der kan selvfølgelig komme nye skader i løbet af ugen, især i kølvandet på CL-kampen mod Ajax.

Det komplette program for 27. spillerunde:

Fredag
Ahtletic Bilbao - Espanyol (21.00)


Lørdag

Alavés - Eibar (13.00)
Atlético Madrid - Leganés (16.15)

Barcelona - Rayo Vallecano (18.30)

Getafe - Huesca (20.45)


Søndag

Celta Vigo - Real Betis (12.00)

Girona - Valencia (16.15)

Levante - Villarreal 18.30)

Sevilla - Real Sociedad (18.30)

Real Valladolid - Real Madrid (20.45)

Sidste rundes regnskab                     

Spiltip i sidste uge:                      
Antal og indsats: 0                                       
Overskud:  0
Tb%: 0

Spilovervejelser i sidste uge:
Antal og indsats: 4
Overskud: -0,64
Tb%: 84

Samlet regnskab

Spiltip i alt:  
Antal og indsats: 4
Overskud: -2,10
Tb%: 52,5

Spilovervejelser i alt:
Antal og indsats: 32
Overskud: +1,94
Tb%: 106,06