Søndag eftermiddag mødes de to Manchester-klubber, når United lægger hjemmebane til derbyet, der samtidigt er en kamp mellem nummer 1 og 2 i Premier League. Bwin* er ude med en kampagne, der kun gælder for nye kunder, hvor man kan få forhøjet odds på vinderen af det opgør. 


Manchester City har vist total dominans i denne sæsons Premier League, hvor det er blevet til 14 sejre og 1 uafgjort og ingen nederlag, men der har dog været lidt slinger i valsen i de seneste kampe, hvor stjernespillerne har haft svær ved at score. De sidste tre kampe i ligaen er alle endt med 2-1-sejre, hvor målene har været scoret indenfor de sidste 10 minutter af kampene. 

Det andet Manchester-hold, United, har kun tabt to kampe i sæsonen, men de er allerede otte point efter City, så der er vigtige point på spil, når de to hold brager sammen i Manchesters-derbyet søndag eftermiddag klokken 17:30 på Old Trafford. 

Manchester City er favoritter til sejren hos bookmakerne, og hos bwin* kan man i skrivende stund få odds 2,15 på en sejr til City, mens en sejr til United giver odds 3,30. Hvis du endnu ikke er kunde hos bwin*, kan booster bookmakeren din gevinst på sejr til et af holdene, hvis du opretter dig hos dem gennem linket nedenunder. Oddset på City boostes til 6,00, mens oddset på United boostes til 8,00. 

Sådan får du odds 8 på United eller 7 på City 

  • Klik her og opret dig som ny kunde (du skal være mindst 18 år) hos bwin
  • Spil for maksimalt 100 kroner på, at City vinder over United eller omvendt på 1X2-markedet til det almindelige odds. Kun enkeltspil gælder, og det skal sættes før kampstart.
  • Hvis dit hold vinder kampen, får du udbetalt differencen mellem det spillede odds og oddsboostet som et freebet. 
  • Freebettet bliver overført til din konto senest 48 timer efter afgørelsen, og det skal bruges indenfor syv dage. Vinder du på freebettet, udbetales nettogevinsten til din bwin-konto.
  • Ved tilmelding til denne kampagne, kan man ikke bruge bwins almindelige velkomsttilbud.
  • Kampagnen udløber, når kampen mellem Manchester United - Manchester City starter søndag den 10. december kl. 17.30. 
  • Indbetalinger med Moneybookers/Skrill, Neteller og PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne kampagne.
  • Regler og vilkår gælder.