BetXperts ekspertpanel udlagde seks spilforslag tirsdag. Højeste odds var 5,45 og laveste var 1,44. Eet af disse tips gik galt - gæt hvilket...

BetXperts ekspertpanel udlagde seks spilforslag tirsdag. Højeste odds var 5,45 og laveste var 1,44. Fire tips gik hjem, eet blev annulleret og eet gik galt. Gæt hvilket tip der gik galt? Jep, spilforslaget til odds 1,44.

Der sker ind i mellem sjove ting i pokalfodbold hvor bolden åbenbart er endnu rundere end ellers - men at fjerdedivisionsholdet Bradford vandt 3-1 over Premier League-klubben Aston Villa var alligevel lidt af et chok.

Men sådan kan det gå i betting. Og det er vigtigt at huske at favoritter ikke altid vinder; lave odds er ingen garanti for gevinst (læs denne guide).

Det er høje odds naturligvis heller ikke - for både høje og lave gælder det at VÆRDI er alfa og omega. Men det er sjovt når langskuddene rammer.

Ishockey-ekspert Mike Larsen leverede et par stykker af slagsen i går. Odds 3,0 for Herning-sejr i Aalborg, og odds 5,45 for krydset i Copenhagen-Efb.

Se Mike Larsens ekspertside her: http://www.betxpert.com/ekspert/mike-larsen