Bødlen fra playoff-kampen, da Danmark mødte Irland sidste år, Christian Eriksen, er ikke med, når Irland inviterer til revanche-kamp lørdag. Danskerne er dog alligevel svage favoritter til kampen. Se bookmakernes bedste odds på Irland-Danmark her.

Mr Green: Nye kunder får odds 10 på Danmark-sejr over Irland             

  • Klik her og opret dig hos Mr Green.

  • Spil for op til 50 kroner på odds-boostet på Danmark til at vinde over Irland til odds 10 i Nations League lørdag den 13. oktober klokken 20:45. Spillet skal placeres inden kampstart. 
  • Efter oprettelse af din konto vil odds-boostet automatisk fremgå af din kupon, når du har valgt dansk sejr over Irland på din kupon.
  • Regler og vilkår gælder.

Kun for nye kunder: Få odds 10 på Danmark-sejr over Irland

Danmark kom fint fra start i Nations League, da Wales blev besejret 2-0 i Aarhus på to mål af Christian Eriksen. I gruppens anden kamp er der dækket op til vaskeægte revanchekamp.

Irland-Danmark lørdag foregår nemlig knap et år efter, at Christian Eriksen med tre flotte scoringer aflivede irernes håb om en VM-billet. Lørdagens kamp mellem Irland og Danmark skal sågar afvikles samme sted: Aviva Stadium i Dublin.

Der bliver dog ingen Christian Eriksen til at redde kastanjerne ud af ilden, hvis Danmark igen kommer hurtigt bagud som sidste år. Superstjernen fra Tottenham er efter alt at dømme ude med en alvorlig skade i maveregionen, så andre er nødt til at træde i karakter, hvis Danmark skal have et godt resultat med fra Dublin.

Irland - Danmark odds: Danmark er favoritter

På trods af Eriksens skade er Danmark stadig bookmakernes favoritter. Irerne har også flere mand ude, hvor især fraværet af forsvarsspillerne Seamus Coleman og Stephen Ward, der begge til daglig spiller i Premier League og tilsammen har næsten 100 landskampe under bæltet, sandsynligvis trækker i Danmarks retning.

Irland - Danmark

Markedet ligger i skrivende stund lige omkring 40 % chancer for dansk sejr, så selvom Åge Hareides drenge er favoritter, spår bookmakerne altså ikke en nem kamp.

Det bliver næppe heller et målorgie som for et år siden. Under 2,5 mål kan højest fås til odds 1,55, hvilket givet er et resultat af Eriksens fravær, og at irerne ikke har meget at skyde med offensivt og de seneste år har spillet ud fra en solid organisation.

Irland - Danmark: Under 0,5 mål i 1. halvleg til 2,43 hos Unibet

Danskerne kan få svært ved at score uden Eriksen (og Fischer) og er samtidig defensivt solide. Irerne har brug for 3 point efter stort nederlag mod Wales, men de er offensivt svækkede og angriber næppe hovedløst fra start. Læs hele spilforslaget her.

Hvem bliver Eriksens afløser?

Et af de helt store spørgsmål i Åge Hareides startopstilling er, hvem der skal være det kreative indspark på midtbanen i stedet for Christian Eriksen. Unibets oddssættere tror på en overraskelse fra hinsidan.

"Alternativerne til Christian Eriksen er Anders Christiansen, Lasse Schöne eller Pierre-Emile Højbjerg, hvor irerne nok er bekendte med sidstnævnte, men nok ikke så meget med AC fra Malmö. Uanset hvem der dog tager Eriksens plads, kommer det næppe til at rykke nævneværdigt ved oddsene," siger pressechef hos Unibet, Per Marxen, til BetXpert.

Hos Danske Spil tror oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen på en lidt mere konservativ løsning.

"Med Lasse Schönes gode formkurve, er han oplagt på den defensive midtbane, og normalt ville Thomas Delaney så spille ved siden af ham der. Men jeg kunne godt forestille mig, at Delaney rykkes frem på den offensive midtbane, og så bliver det Lukas Lerager eller eventuelt Andreas Christensen på den defensive midtbane ved siden af Schöne," siger han.