Annonce

Irland - Danmark: Under 0,5 mål i 1. halvleg

Match center
13. oktober 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Nations League - Nations League B
Aviva Stadium    Javier Estrada
10. okt. 2018 kl. 19:29 (Opdateret 14. okt. 2018 kl. 13:42) 10/10

Kommentarer (12)

Gruppe 4

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 43%
Betvalue: 104,49%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Danskerne kan få svært ved at score uden Eriksen (og Fischer) og er samtidig defensivt solide. Irerne har brug for 3 point efter stort nederlag mod Wales, men de er offensivt svækkede og angriber næppe hovedløst fra start.
Det taler for
 • Irland havde kun 2 forsøg inden for målrammen (6 i alt) og tillod kun 3 i 11/9-træningskampen i Polen. Opgøret endte 1-1.
 • 9 af Irlands 12 VM-kvalkampe gik under 2,5 mål. Inkl det meget forsigtige 0-0-opgør i Parken mod Danmark, i playoff i november.
 • Som mod Polen mangler Irland angriber Walters, angrebs-højreback Coleman og den dødboldsstærke venstreback Ward.
 • I forhold til DK-kampene i november mangler, ud over Ward, midtbanemand Brady og angriber Murphy.
 • Solide DK er (bortset fra amatørholdskampen mod Slovakiet) uden nederlag i seneste 20 kampe hvor kun 9 mål er gået ind; 3 mål i seneste 10.
 • Danskerne har kun scoret 8 mål i seneste 9 kampe. 4 sat ind af kreatør Eriksen (2 assists); nyt fravær. Han scorede desuden 3 mod Irland i nov (*).
 • Også nyt fravær: kvik venstrefløj Fischer der satte fut i spillet som indskifter for Sisto (ringe i seneste mange landskampe) mod Wales i sept (*2).
 • DK mangler fortsat angriberne Jørgensen (normalstarter; væk siden VM) og Bendtner (indskifter; væk siden maj).
Hold øje med
 • Sidst danskerne var i Dublin, i nov, vandt de 5-1 (Irland foran efter 6 min). Med Eriksen, ja, men selv uden ham er der folk der kan lægge op & score.
 • Fx den formstærke højrekant/angriber Yussuf Poulsen der har fået gang i scoringen i Salzburg og også (viste han tidligere i 2018) kan gøre det for DK.
 • Hvem er 6er hvis Schöne rykkes frem som DK-kreatør? Mike Jensen er landsholdsuerfaren, Lerager er ikke 6er til dagligt, AC mangler kamptræning.
 • DK spillede glimrende i 2-0-hjemmesejren (dog: 2 Eriksen-mål) over Wales i september. Mens irerne tabte 1-4 hos samme walisere 3 dage forinden.
 • Det betyder at Irland med 0 point har brug for sejren i denne hjemmekamp. Satsning kan give plads til DK-kontraer. Begge hold farlige på dødbolde.
 • Wolves-højrewingback Doherty – gode fremstød - blev månedens spiller i PL (valgt af fans) i september. Han får muligvis en startplads her.
 • Endnu uvist om Irlandstræner O'Neill vil spille med firemandsforsvar eller som mod Polen bruge 3mandsmidterforsvar og wingbacks.
 • Midtbanemand Arter er tilbage i den irske trup efter at have misset september-kampene pga skænderi med assistenttræner Keane (gode venner nu).

Oddset
Også værdi: 2,43 hos 888Sport og LeoVegas; 2,4 hos bwin

Oddsudvikling: Unibet åbnede i 2,5. Efter fald til 2,38 dog senest stigning til 2.4 og 2,43, og måske stiger det yderligere – jeg kan ikke afvise det. Men Bet365 er faldet fra 2,5 til 2,37 og 2,25.

Markedsoversigt: En markant licensløs bookmaker har odds 2,5. Åbnede i 2,63, men efter fald senest stigning fra 2,48.

Chancevurderinger
1X2: Jeg er stærkt i tvivl – kom meget gerne med input
Over/Under 2,5 mål: 35-65

Alternativt spil
Mathias ”Zanka” Jørgensen får kort til odds 5,0 hos Bet365: Værdi? Han har fået gult i 4 af sine seneste fem Huddersfield-kampe. På landsholdet forlod han banen mod Wales uden gult, men han advarsel i sine forrige to kampe, mod Frankrig og Kroatien. Han er en midterforsvarer der ynder at sidde meget tæt på modstanderen. Er ikke decideret svinsk, men har ikke noget imod at begå professionelle frispark.

Trupnyt
De vigtigste fravær og tvivl skulle være nævnt ovenfor. Derudover: Den klart mest erfarne angriber i Irlands trup, Shane Long, missede den første landsholdstræning i denne uge, men bør blive klar. Andet: West Ham-midterforsvarer Declan Rice (3 landskampe; debut i marts) har manglet i landsholdstruppen siden det, kort før Wales-kampen, kom frem at han overvejede at skifte til England.

Bud på opstillinger
Irland: Randolph – Christie/Doherty, Duffy, Clark, Stevens – Meyler, Arter, Williams - Hendrick – Long, McClean

Danmark: Schmeichel – Dalsgaard, Kjær, Zanka, Stryger – AC/Jensen – Schöne, Delaney – Poulsen, Cornelius/Braithwaite, Sisto 

Noter
(*) Christian Eriksens afløser som offensiv kreatør kunne være Lasse Schöne der de seneste landskampe har spillet 6'er, dvs bageste midtbane (hvad han også, de seneste år, har gjort meget i Ajax), men som oprindeligt er offensiv midtbane, og som har rutinen, teknikken (også sparketeknikken) og overblikket. Han har dog ikke Eriksens klasse, er bl.a. lidt langsommere og har ikke samme evne til pludselig at befinde sig i en offensiv lomme hvor der er tid og mulighed til at slå en genial aflevering – eller selv afslutte. Et alternativ kunne være Pierre-Emile Højbjerg der er tilbage på landsholdet efter en længere pause. Han har dynamikken og tempoet, men har han overblikket? Der er også Lerager, men han er en lidt tung boks til boks-mand; jeg ser ham ikke som offensiv kreatør. AC er også en mulighed, men han mangler kamptræning (spillede dog for Chelsea i EL i sidste uge) og er nok bedst som defensivmand. Endelig er Delaney - normalt boks til boks-manden på midtbanen - en mulighed som offensivmand, men det synes ikke ideelt. Han er dynamisk og målfarlig, men har slet ikke Eriksens overblik og kreativitet.

(*2) Et problem i venstresiden, ud over at fløjspiller Sisto ofte spiller dårligt, er at backen Stryger Larsen egentlig er højreback, og han kan ikke slå indlæg med venstrepoten. Det er dog værd at bemærke at Sisto KAN være fremragende. Og omvendt: Når han er ringe, er han til gene ikke bare offensivt, men også defensivt (med farlige fejlafleveringer). Noget andet: Dortmund-stortalent Bruun Larsen kunne også være en mulighed som venstrefløj. Han spiller dog U-landskamp fredag.

Kilder

irishtimes.com, independent.ie, wikipedia.com, espn.com, soccerway.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback