Roskilde-ejer Carsten Salomonsson understreger i klarer vendinger, at han ikke mener, at den verserende matchfixing-sag har noget med klubben at gøre, men at det handler om nogle ansatte, som måske har gjort noget ulovligt. Læs mere om dette og resten af ugens bettingnyheder her.

FC Roskildes ejer, Carsten Salomonsson, har igennem de seneste måneders uvejr i klubben været ganske fåmælt i medierne, hvor han sjældent har ønsket at kommentere på den verserende matchfixingsag udover at kalde det en katastrofe.

Nu har Carsten Salomonsson dog valgt at tage bladet fra munden og dele sin oplevelse af de dramatiske hændelser omkring nederlaget til Næstved i foråret samt de efterfølgende måneder.

Salomonsson fortæller blandt andet, at han ikke mener, at sagen har noget med fodboldklubben FC Roskilde at gøre, fordi et par medarbejdere - de eventuelt implicerede spillere - måske har gjort noget forkert.

Samtidig fortæller han, at klubben har mistet flere sponsorer pga. sagen. 

Læs mere

Andre nyheder fra spillebranchen

21/10 Wimbledon-manager får sparket for betting

Først blev han suspenderet af klubben og siden af FA, og nu er Wimbledon-manager, Wally Downes, officielt fortid i klubben. Klubben har løst ham fra hans kontrakt, efter at han har erkendt at have spillet på otte fodboldkampe.
Læs mere

21/10 Betfair Spillebørs uden tennis i Sverige grundet usikkerhed om regler

Siden sommer har det ikke været muligt at spille på tennis på Betfairs Spillebørs i Sverige, pga. usikkerhed om reglerne for sport med deltagere under 18 år. Senest er en række bookmakere blevet undersøgt for at bryde reglerne ved at udbyde spil på seniorkampe i Allsvenskan, hvor unge under 18 år var med. De blev i sidste uge frifundet.
Læs mere

21/10 William Hill nægter at udbetale gevinster på vundet spil

Et kombineret sæsonvæddemål på rugby burde give en gevinst på over en kvart million til to britiske spillere, men bookmakeren, der tog imod spillet, William Hill, nægter at udbetale. Væddemålet blev indgået fysisk i en butik, men det burde aldrig være accepteret af butikken, hævder bookmakeren, og lægger det til grund for den manglende udbetaling.
Læs mere

22/10 Britisk børnekommissær vil have lovgivning mod lootboxes

Lootboxes i computerspil anses generelt ikke som gambling, men det vil børnekommissæren i Storbritannien, Anne Longfield, lave om på efter at være blevet råbt op af flere børn, der er utrygge ved, om de spiller hasard, når de køber lootboxe.
Læs mere (betalingsside)

22/10 UEFA vil styrke indsats mod matchfixing

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, arbejder på at intensivere indsatsen mod matchfixing. Det kan bl.a. ske ved oprettelse af et helt nyt organ, som alene skal arbejde mod matchfixing. Matchfixing-truslen er ifølge præsident Čeferin øget over de seneste år, mens UEFAs værktøjer bekæmpelse ikke er fulgt med.
Læs mere (betalingsside)

23/10 Færre unge spiller i Storbritannien

Antallet af britiske unge i alderen 11 til 16 år, der gambler, er faldet fra 14 % til 11 %, viser en ny undersøgelse. Den britiske spillemyndighed, UKGC, er dog stadig bekymret.
Læs mere

24/10 Tyske bookmakere kræver regulering af markedet

Sammenslutningen af bookmakere på det tyske marked, DSWV, kræver en større overhaling af regulationen af spillemarkedet. Som det ser ud nu, frygter bookmakerne, at det bliver sværere at beskytte de tyske spillere mod at komme i spilleproblemer.
Læs mere

24/10 Europæiske bookmakere præsenterer fem forbedringspunkter for EU

EGBA, der er sammenslutningen af bookmakere i Europa, har længe forsøgt at få indført et fælles sæt spilleregler for spiludbydere på tværs af landene i EU, og nu er EGBA klar med fem konkrete årsager til, hvorfor der må en fælles lovgivning til.
Læs mere

24/10 Fortsat store problemer med skatteundragelse og hvidvask på Malta

Italiensk politi har arresteret 60 og beslaglagt 7,5 milliarder kroner på Malta efter en større operation mod hvidvask og skatteunddragelse på den lille ø, der lægger jord til flere spiludbydere og affiliates. 
Læs mere

24/10 Svenska Spels indtægter stiger med 9 %

I tredje kvartal er den statsejede svenske spiludbyder, Svenska Spels, indtægter steget med 9 % siden samme periode sidste år. I alt var overskuddet i tredje kvartal over 500 millioner kroner.
Læs mere

24/10 50 tilfælde af mistænkeligt spil i Europa i tredje kvartal

The International Betting Integrity Association (tidligere ESSA) har rapporteret 50 tilfælde af mistænkelig spil i Europa i tredje kvartal. Det er et enkelt tilfælde mere end andet kvartal i år men 22 færre end samme periode sidste år.
Læs mere

25/10 GVC er årets spiludbyder igen

For andet år i træk er GVC kåret til årets spiludbyder ved EGR Operator Awards 2019. Bet365 vandt prisen som årets bedste sportsbetting operatør.
Læs mere