Der er lagt op til en intens Copa del Rey-finale mellem de spanske giganter og arvefjender Barcelona og Real Madrid. Hvem tror I tager pokalsejren i onsdagens El Clásico? Se oddsene her.

Vi fodboldtossede bettere går virkelig en spændende periode i møde, da vi nærmer os sæsonafslutningerne op til sommerens VM-slutrunde i Brasilien. Kampprogrammet bugner af klassiske opgør og storkampe i de europæiske topligaer.

Der vil i de kommende uger blive udkæmpet nogle drabelige slag om mesterskabstrofæer, storholdene fighter sig igennem intense cup-kampe, mens vi i den anden ende af tabellen kan opleve nervepirrende overlevelsesbrag i desperate forsøg for at undgå nedrykning.

Vi er nok rigtig mange, der ser meget frem til den spanske Copa del Rey-finale, der i år står mellem ærkerivalerne Real Madrid og Barcelona.

Finalekampen afvikles på Mestalla i Valencia.

Onsdag 16. april kl. 21:30

Livestream El Clásico: Her kan du se Barcelona - Real Madrid

Barcelona Uafgjort Real Madrid
2,50 3,60 2,85
Bet365
Unibet
NordicBet

Sidst de to mandskaber mødtes fik vi jo en forrygende underholdende affære, hvor Lionel Messi sikrede Barcelona en 4-3 sejr på Bernabéu.

Får vi igen et målrigt brag, hvor stjernene folder sig ud eller går der nærmere lidt taktik i finalekampen?

Under 2,5 Scoringer Over 2,5 Scoringer
2,35 1,60
Bet365
Sportingbet

Har oddssætterne ramt plet eller overvurderer de måske Barcelona?

Det ser jo ikke helt godt ud for Barcelona for tiden. Barca-træner Gerardo Martino er ved at smide hele sæsonen på gulvet. De er nu havnet på 3. pladsen i den spanske Primera Division, og de mangler den skadede keeper Victor Valdes.

El Clásico optakt: FC Barcelona - Real Madrid er begge i krise

Der kan ikke være den store optimisme i truppen efter de blev elimineret i Champions League-turneringen i kvartfinalerne mod Atletico Madrid. Herefter skuffede Barcelona-stjernerne endnu engang, da det overraskende blev til et 0-1 nederlag til Granada i weekendens La Liga-kamp.

Real Madrid har dog også deres problemer. Superstjernen Cristiano Ronaldo sidder med stor sandsynlighed udenfor med en skade.

Så hvad siger I; er det fair nok at favoritværdigheden alligevel havner hos Barcelona?