Kan Real Madrid tage den tredje Champions League-triumf på stribe eller bliver det Bayern, Liverpool eller Roma, der snyder giganterne? Se oddsene her. Byd gerne ind med tanker om, hvor værdien skal findes.

Bliver det mon Zinedine Zidanes sejrsvante Real Madrid, der gentager triumfen og vinder Champions League-trofæet for trejde år i træk? Eller bliver det i stedet Bayern Münchens tyske giganter, der snyder Real og løber af med trofæet?

Måske skal man i stedet kigge på Jurgen Klopp og Liverpool, der har været imponerende kørende på det seneste. Heller ikke AS Roma må glemmes, om end de umiddelbart ligner det svageste hold forud for semifinalerne. 

Vi har kigget nærmere på de bedste vinderodds forud for de afgørende semifinalekampe i årets Champions League, og skal man tro dem, så er det fortsat en meget tæt affære forud for sæsonens vigtigste kampe. 

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram her

Bookmakerne: Real Madrid er svage Champions League-favoritter

Efter en ualmindelig svag sæsonstart af Real Madrid, der essentielt kostede dem den spanske ligatitel, har Zinedine Zidane for alvor fået gang i Cristiano Ronaldo og co., og det spanske mesterskab er gjort til svage Champions League-favoritter blandt de fire tilbagevendende hold.

Odds på vinderen af Champions League 2017/18

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 3,00
888sport
Liverpool 3,30
Unibet
Bayern München 3,50
Danske Spil
Roma 10,00
Bet365

Odds på vinderen af Champions League 2017/18 er senest opdateret d. 13. april, 16:00

Umiddelbart regnes Liverpool som den største konkurrent, hvilket skyldes, at de har den lette vej til finalen. I semifinalen møder de nemlig AS Roma, der noget overraskende slog FC Barcelona ud af turneringen, men som oddsene indikerer, så er der ikke mange, der tror, at de fortsætter med at overraske hele vejen til trofæet. 

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Liverpool har været én af de positive overraskelser i turneringen. Jurgen Klopp har fået det optimale ud af mandskabet, og især Mo Salah har været den helt store drivkraft bag deres semifinaleplads.

I den anden semifinale møder Real Madrid de tyske giganter fra Bayern München. I et indlæg for nylig gav BetXperts tyske ekspert, Rasmus G, udtryk for at han vurderede, at Bayern Münchens styrke er blevet talt lidt op i medierne. I hans vurdering er de lidt svagere end tidligere udgaver af holdet.

Man skal dog huske på, at Real Madrid vaklede mod Juventus i returkampen. Det er ingenlunde givet, at de vinder titlen, selvom de på papiret ligner det stærkeste mandskab, der er tilbage i turneringen. 

Du kan læse lidt mere om Champions League 2017-18-semifinalerne her. Første kamp spilles den 24. april.