Eksperterne havde en god dag søndag, hvor flere ramte odds i de højere luftlag, og sikrede et fint overskud…

Ugens blev sparket godt igang af bl.a. tenniseksperterne, og blev rundet af i mindst ligeså flot grad af BetXperts ekspertpanel.

Søndag tegnede sig for en særdeles flot dag hvor 22 spil gav et afkast på 37,22 units - altså et overskud på 15,22 units, svarende til en tilbagebetalingsprocent på 169,18%.

Allerede i løbet af natten til søndag var der tegn på en god dag, da vor bokse- og kampsportsekspert, Loke Barrett, ramte fire af seks tips (dog et enkelt med spilstop lørdag), heriblandt et spil til odds 4,50.

Det blev fulgt op af flotte pletskud af Jesper Sørensen, der i sine analyser af Liège-Bastogne-Liège havde luret både Daniel Martin og Alejandro Valverde til at slutte i top3 - til henholdsvis odds 8,00 og 2,50.

På fodboldfronten ramte Nicolaj Stage odds 3,20 for Tottenham-sejren over Manchester City og var derudover et par sekunder fra også at ramme Chelsea-sejren til odds 3,60 over Liverpool.

Ligeledes bidrog Jens Bøye, Roman Empire, Lars Baes og Tommy Shearer til søndagens overskud, der sender april-overskuddet op på 30,80 units over 201 spil - svarende til en tilbagebetalingsprocent på 115%.

På årsbasis halter ekspertpanelets tilbagebetaling (102%) stadig et stykke efter betvaluen (106,67), men med et overskud på 24,67 units og en god april-måned, er vi på rette vej!