Lars Baes og Asger Hess-Olesen har sat sig flot igennem på tennisfronten i starten af denne uge, men også flotte fodbold-odds er kommet i hus...

Betxperts tenniseksperter Lars Baes  og Asger Hess-Olesen har udmærket sig i denne uge, hvor der spilles masters i Monte Carlo for de bedste spillere på touren, men der spilles også challenger-turneringer  rundt omkring på kloden.

Lars Baes har ramt 6 af sine 7 spil i denne uge, hvor fokusområdet netop har været challenger-turneringer, mens 3 af 4 af Asgers postede spil er gået hjem.

Også flotte fodboldodds

Det er dog ikke kun tennischeferne, som har udmærket sig på sitet indtil videre i denne uge. Også på fodboldfronten er der blevet ramt nogle flotte odds. I mandags ramte Uffe Andreasen odds 3,25, da han spottede over 3,5 mål i guldbraget mellem FC Nordsjælland og FC København, men også fransk-eksperten Jens Boye udmærkede sig med  odds 3,10, da Lorient førte efter første halvleg i den fransk pokalturnering, da de mødte Saint Etienne.

Samlet set har vores eksperter her på sitet præsteret en tilbagebetalingsprocent på 112% over 147 spil for april med et samlet overskud på 17,63 units. Vi er dog opmærksomme på, at vi ”blot” holder samlet tilbagebetalingsprocent på 101% og 13,5 units i overskud for 2013, som ikke harmonerer med vores samlede betvalue for året på 106,63%.

Samlede statistik

Aktuelle ekspertspil

Senest afviklede ekspertspil