Danske Clara Tauson er videre til anden runde i sin første Grand Slam-turnering nogensinde. Du kan nemt livestreame stortalentets næste kamp, hvor hun møder amerikanske Danielle Collins. 

French Open er allerede godt i gang. Roland Garros 2020 startede søndag, og med blandt singlespillerne på kvindesiden er danske Clara Tauson, der er kommet ind i hovedturnering efter at have kvalificeret sig i sidste uge. Tirsdag lykkedes det Tauson at slå den 21.-seedede amerikaner Jennifer Brady, der senest viste storform i US Open, hvor hun nåede helt frem til semifinalen. Clara Tauson vandt første sæt med 6-4, tabte andet sæt med 3-6 og sidste sæt blev en gyser på over en times spil. Den 17-årige dansker trak sig dog sejrrigt ud af det lange og afgørende tredje sæt med 9-7 i hendes favør. Du kan nemt og gratis livestreame Tausons næste kamp mod Danielle Collins hos blandt andre Bet365*


Turneringen plejer at ligge i maj måned som sæsonens anden Grand Slam, men det har pandemien i år ændret på. Heldigvis spilles der stadig tennis på Roland Garros-anlægget i år, og du kan nemt følge kampene fra Paris via livestreaming.

Livestream French Open hos blandt andre Bet365*

Det er muligt for dig at følge kampene i French Open hos blandt andre Bet365*. Bookmakeren har TV-rettigheder til turneringen. På flow-tv er det Discovery Networks, der har rettighederne, men er du fx Yousee-kunde, er det ikke længere muligt at se Discoverys kanaler som tæller blandt andet Kanal 5, Eurosport 1 og Eurosport 2. Deres samarbejde ophørte ved årsskiftet, men det er netop Eurosport, der viser French Open på flow-tv, men du kan også streame turnering via Eurosport Player eller Dplay.

Livestreaming er populært, og du kan se kampene fra French Open helt gratis. Det eneste, det kræver, er, at du har en konto hos en af de fire ovenstående bookmakere, og at du har penge på kontoen. Det er dog nok at have bare én øre stående. Minimumsindbetalingen hos fx Unibet* er 80 kroner, og hos Bet365* er den blot 50 kroner. Som nævnt behøver du dog kun at have én øre stående på din konto for at kunne se stjernefrøet Clara Tauson og alle de andre etablerede tennisstjerner, så du behøver ikke at spille på noget for at se med.

Sådan livestreamer du French Open 

Hvis ikke du allerede har en konto hos fx Bet365*, er det nemt at få en. Du går bare til "Opret konto" oppe i højre hjørne, og derefter skal du blot følge instrukserne. På ganske kort tid kan du være klar til at livestreame begivenhedernes gang fra French Open på ordentlig og lovlig vis. 

Livestream Tauson - Collins gratis

Tirsdag formiddag løb 17-årige Clara Tauson ind til sin første Grand Slam-kamp nogensinde, og her ventede noget af en modstander på den anden side af nettet. Amerikanske Jennifer Brady, der senest havde et forrygende US Open og kom helt frem til semifinalen, skulle besejres, hvis debutturneringen i Grand Slam-sammenhæng skulle bestå af mere end én kamp. Tauson vandt på fornem vis over amerikaneren efter en strålende tenniskamp, der varede næsten tre timer. 

I næste runde skal Tauson op imod endnu en amerikaner, men det er på papiret en nemmere opgave. Danielle Collins, der ligger nummer 57 på verdensranglisten, skal op imod det danske stortalent. Collins slog i sin førsterundekamp kvalifikationsspilleren Monica Niculescu i tre sæt. 

Her kan du livestreame French Open i tv

Det er naturligvis også muligt at se French Open via flow-tv eller andre streamingtjenester, som det er allerede er nævnt ovenover. Det kræver, at du har adgang til Eurosport 1 og Eurosport 2. Har du ikke det, kan du stadig se Grand Slam-turneringen via streamingtjenesterne Dplay og Eurosport Player. Her kan du tegne dig op for 179 kroner om måneden hos Dplay, mens det kun koster 129 kroner at se med via Eurosport Player. Dette hænger sammen med, at du hos Dplay får adgang til en lang række andet.